Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Saoedi-Arabië Hotelbeoordelingen door echte gasten

Recente beoordelingen voor hotels in Saoedi-Arabië

  • Al Eairy Apartments - Al Madinah 14

    Al Madinah, Saoedi-Arabië

    Gemiddelde beoordelingsscore: 5,9
    • Positief onderdeel van beoordeling

      Netheid kamer

    • Negatief onderdeel van beoordeling

      Personeel was heeeeeel erg onvriendelijk tot schreeuwend praten. Kon geen internet bereik ontvangen i.d kamer. Had dit aangegeven a.d 1e receptionist...die vertelde mij dat ie mij een andere kamer zou geven met uitstekende wifi bereik. Had dit nodig mbt werk! Ben om 3 uur naar buiten gegaan en zou als ik terug kwam andere kamer krijgen. Terug van weggeweest zag ik een andere receptionist en vroeg aam hem de kamer. Hij ging helemaal te keer en zei dat alle kamers geen internet bereik had. Ik bleef voet bij stuk en vertelde dat vorige collega iets anders zei en vroeg hem om zijn collega te bellen. Dat weigerde ie. Hij rieo iemand anders en die begon ook oknvriendeljk te praten na dat die 2e receptionist hem uitlegde i.h arabisch. Ik bleef voet bij stuk dat ik toch ander kamer wou mbt werk. Toen belde die 2e receptionist de 1e recpetionist en gaf toen aan mij. De 1e receptionist die zei dat het niet kon Heb het toen maar zo gelaten en ben gaan slapen.en.volgende dag ander hotel gaan zoeken.

    Beoordeeld op: 9 augustus 2018 Verbleven in augustus 2018
    Lavi Saoedi-Arabië
  • Four Seasons Suites

    Taif, Saoedi-Arabië

    Gemiddelde beoordelingsscore: 8,2
    • Positief onderdeel van beoordeling

      Ruim appartement, overwegend schoon, goede douche. Locatie niet super, maar dicht genoeg bij centrum om het snel te bereiken.

    • Negatief onderdeel van beoordeling

      Personeel spreekt niet allemaal Engels. Deursleutel weigert met grote regelmaat. Geen mogelijkheid om met een gebruikelijke credit card te betalen. WC lekte water op de vloer, dat leek ons niet erg hygienisch. Let op, dit hotel heeft geen relatie met Four Seasons brand.

    Beoordeeld op: 23 augustus 2018 Verbleven in augustus 2018
    Bert Saoedi-Arabië
  • Karan Hotel

    Al Jubail, Saoedi-Arabië

    Gemiddelde beoordelingsscore: 7,2
    • Positief onderdeel van beoordeling

      Op donderdagavond kwam mijn taxi naar het vliegveld niet. Toen ik terug ging naar de receptie werd er gebeld voor een oplossing. Was vrij moeilijk, niemand wilde de rit van 70 km naar het vliegveld maken. Maar toch een chauffeur geregeld die meteen van de stad naar ons toe kwam en mij op tijd tegen een gewoon tarief naar het vliegveld bracht. Top service

    • Negatief onderdeel van beoordeling

      Niets

    Beoordeeld op: 3 augustus 2018 Verbleven in augustus 2018
    Zomaariemand Nederland
  • Jabal Omar Hyatt Regency Makkah

    Mekka, Saoedi-Arabië

    Gemiddelde beoordelingsscore: 8,5
    • Positief onderdeel van beoordeling

      Ontbijt, ligging en hygiëne

    • Negatief onderdeel van beoordeling

      Avondeten was zeer slecht. Op het oog zag het er goed uit maar voor de prijs dat je moest betalen was het zeer slecht.

    Beoordeeld op: 9 september 2018 Verbleven in september 2018
    Abdelkarim Nederland
  • Conrad Makkah

    Mekka, Saoedi-Arabië

    Gemiddelde beoordelingsscore: 9
    • Positief onderdeel van beoordeling

      ontbijt en diner was heel goed service en staf waren zeer vriendelijk

    • Negatief onderdeel van beoordeling

      de ramen waren heel vies dat had het zicht(veiw) gestoord

    Beoordeeld op: 24 juni 2018 Verbleven in juni 2018
    familie Thailand
  • Madinah Mövenpick Hotel

    Al Madinah, Saoedi-Arabië

    Gemiddelde beoordelingsscore: 7,2
    • Positief onderdeel van beoordeling

      Persooneel waren supervriendelijk

    • Negatief onderdeel van beoordeling

      Badkamer was versleten

    Beoordeeld op: 25 juni 2018 Verbleven in juni 2018
    ABDELWAHID Saoedi-Arabië
  • Riyada Home Apart Hotel

    Riyad, Saoedi-Arabië

    Gemiddelde beoordelingsscore: 7,4
    • Positief onderdeel van beoordeling

      Het hotel ligt tegenover de plaats waar ik in Riyadh moet zijn (5 minute lopen)

    Beoordeeld op: 26 juni 2018 Verbleven in juni 2018
    Hendrik Nederland
  • Aloft Riyadh Hotel

    Riyad, Saoedi-Arabië

    Gemiddelde beoordelingsscore: 8,4
    • Positief onderdeel van beoordeling

      Goed ontbijt, Schone kamer

    • Negatief onderdeel van beoordeling

      geen

    Beoordeeld op: 6 augustus 2018 Verbleven in augustus 2018
    chonwai Nederland
  • Beautiful Moment Furnished Apartments

    Riyad, Saoedi-Arabië

    Gemiddelde beoordelingsscore: 8,5
    • Positief onderdeel van beoordeling

      grote kamer

    • Negatief onderdeel van beoordeling

      slecht wifi

    Beoordeeld op: 16 september 2018 Verbleven in september 2018
    Stephen Nederland
  • Crowne Plaza Al Khobar

    Al Khobar, Saoedi-Arabië

    Gemiddelde beoordelingsscore: 8,5
    • Positief onderdeel van beoordeling

      zeer goede service en gratis late checkout gekregen , wegens late vertrektijd Klm.Schone en compleet ingerichte grote kamer . Goede service van Krantie

    • Negatief onderdeel van beoordeling

      hotel taxi prijzen , vergeleken met stad taxi of uber. Snelheid van wifi moet beter. Gemeten snelheden : download;upload;ping vanaf kamer is 8 en 1.1 Mb/s ; 122 secs , vanaf restaurant/lobby beter

    Beoordeeld op: 18 september 2018 Verbleven in september 2018
    pllammers Nederland

Hoog beoordeelde hotels in Saoedi-Arabië volgens beoordelaars die Nederlands spreken

  • Executives Hotel - Olaya

    Riyad, Saoedi-Arabië

    Gemiddelde beoordelingsscore: 8,4
    • Positief onderdeel van beoordeling

      Prima hotel en goede kamer. Badkamer is tegenvaller.

    Beoordeeld op: 15 december 2016 Verbleven in december 2016
    Herman België