Smještaj Letovi Najam auta Taksi iz/do zračne luke

Slovenija Recenzije hotela stvarnih gostiju

Nedavne recenzije hotela u Sloveniji

  • Apartments Vega

    Ljubljana, Slovenija

    Prosječna ocjena gostiju: 7,6
    • Pozitivni dio recenzije

      Pozicija apartmana i mogucnost parkinga

    • Negativni dio recenzije

      Apartman je u staroj zgradi dosta derutan okolis u prostoru ima vlage tus kabina i vc oskudni i ima pljesni Kreveti na kat neuredni Posteljina upitne cistoce

    Datum recenzije: 9. kolovoza 2018. Boravak: kolovoz 2018.
    Lidija Hrvatska
  • Hotel Čatež - Terme Čatež

    Čatež ob Savi, Slovenija

    Prosječna ocjena gostiju: 7,9
    • Pozitivni dio recenzije

      Sadržaji!

    • Negativni dio recenzije

      Na planinu sobe puno malih mušica. Nedostatan klima uređaj.

    Datum recenzije: 10. kolovoza 2018. Boravak: kolovoz 2018.
    Bruna Hrvatska
  • ALL SEASONS - HOSTEL

    Ljubljana, Slovenija

    Prosječna ocjena gostiju: 9,1
    • Pozitivni dio recenzije

      Sve ostalo je super

    • Negativni dio recenzije

      Malo je udaljeno od centra grada

    Datum recenzije: 9. kolovoza 2018. Boravak: kolovoz 2018.
    Silver Hrvatska
  • Apartment Floana

    Križe, Slovenija

    Prosječna ocjena gostiju: 9,2
    • Pozitivni dio recenzije

      Very kind hosts, pleasent, tidy and quite place. Fantastic location for visiting the most beautifull sites of Slovenia. I'll be back.

    • Negativni dio recenzije

      The payment process is quite bed, at first it was done by credit card, but next day it was canceled by unknown reason without any information, so both, the owner and me were confused and this is not first time, although nothing wrong with my credit card.

    Datum recenzije: 13. kolovoza 2018. Boravak: kolovoz 2018.
    Egon Hrvatska
  • Hotel Alpina

    Kranjska Gora, Slovenija

    Prosječna ocjena gostiju: 8,1
    • Pozitivni dio recenzije

      Ljubazno osoblje.

    Datum recenzije: 9. kolovoza 2018. Boravak: kolovoz 2018.
    Lucija Hrvatska
  • Hotel Krim

    Bled, Slovenija

    Prosječna ocjena gostiju: 7
    • Pozitivni dio recenzije

      Ništa. Ništa iništa.

    Datum recenzije: 9. kolovoza 2018. Boravak: kolovoz 2018.
    MILAN Hrvatska
  • Hotel Golte

    Mozirje, Slovenija

    Prosječna ocjena gostiju: 8,7
    • Pozitivni dio recenzije

      Soba ok. Okoliš božanstven.

    • Negativni dio recenzije

      Hrana ispod očekivanog za hotel s 4 zvjezdice.

    Datum recenzije: 9. kolovoza 2018. Boravak: kolovoz 2018.
    MILAN Hrvatska
  • Hotel Jezero

    Bohinj, Slovenija

    Prosječna ocjena gostiju: 8,7
    • Pozitivni dio recenzije

      Sve je čisto i uredno Smještaj odličan. Kreveti udobni.

    • Negativni dio recenzije

      Nema

    Datum recenzije: 9. kolovoza 2018. Boravak: kolovoz 2018.
    MILAN Hrvatska
  • Hotel Zvezda

    Murska Sobota, Slovenija

    Prosječna ocjena gostiju: 8,1
    • Pozitivni dio recenzije

      Krevet udoban,soba korektno klimatizirana,kupatilo čisto i sa sadržajima većim od četiri zvjezdice. Jedino nedostaju šamponi i kupke pa da sve bude odlično.U hotelu vlada mir,osoblje se ne primjećuje a uvijek je tu kad vam zatreba.Čini mi se da je osoblja malo ida rade više različitih poslova ali ipak sve besprijekorno funkcioniše. Domaće pivo odlično,prekmurska gibanica najbolja od svih do sada probranih. Meso u specijalitetima tvrdo i loše obrađeno,sosovi odlični. Muzika uživo,primjerena sjećanju na Olivera.

    • Negativni dio recenzije

      Jedino meso u jelu je bilo tvrdo.Nažalost nismo probali gulaš,svi kažu da je dobar(ima poseban naziv!).

    Datum recenzije: 10. kolovoza 2018. Boravak: kolovoz 2018.
    rasim Bosna i Hercegovina
  • Krona Apartments

    Bovec, Slovenija

    Prosječna ocjena gostiju: 9,8
    • Pozitivni dio recenzije

      Sve ok

    • Negativni dio recenzije

      Očekivanja ispunjena

    Datum recenzije: 9. kolovoza 2018. Boravak: kolovoz 2018.
    Anonimno Hrvatska

Hoteli u Sloveniji koje su visoko ocijenili gosti koji govore hrvatski

  • Guesthouse Planinski Dom Majerhold

    Solčava, Slovenija

    Prosječna ocjena gostiju: 9,7
    • Pozitivni dio recenzije

      Predivno provedena dva dana.Obitelj Majerhold nas najljepše ugostila,smjestaj udoban,hrana preukusna, pogled caroban..Preporucamo i sigurno cemo se vratiti :)

    Datum recenzije: 14. svibnja 2017. Boravak: svibanj 2017.
    Gabrijela Hrvatska
  • Apartments Markež

    Bohinj, Slovenija

    Prosječna ocjena gostiju: 9,6
    • Pozitivni dio recenzije

      Komotan slatki apartmančić na izvrsnoj lokaciji (pola puta između Bohinjske Bistrice i Bohinjskog jezera) sa iznimno ljubaznim i dragim domaćinima. U neporednoj blizini nalazi se mala sirana ukojoj se možete opskrbiti namirnicama za ukusne obroke.

    Datum recenzije: 10. siječnja 2017. Boravak: siječanj 2017.
    Daria Hrvatska
  • Apartments Mertelj

    Kranjska Gora, Slovenija

    Prosječna ocjena gostiju: 9,6
    • Pozitivni dio recenzije

      Cista kupaonica s odvojenim toaletom, zgodno.Uredna kuhinja sa svim potrebnim sitnicama.Preporucam👍

    Datum recenzije: 24. siječnja 2017. Boravak: siječanj 2017.
    Sandra Hrvatska
  • Apartments Banjac

    Maribor, Slovenija

    Prosječna ocjena gostiju: 8,9
    • Pozitivni dio recenzije

      sve je bilo super, domacini nas primili i prije vremena .... jako ugodni , dobili i bocu vina za dobrodoslicu :))

    Datum recenzije: 20. veljače 2017. Boravak: veljača 2017.
    Sara Hrvatska

Hoteli u Sloveniji koje su visoko ocijenili svi gosti

  • Juvanova hiša

    Luče, Slovenija

    Prosječna ocjena gostiju: 9,8
  • 7th Mill studio apartment

    Kranj, Slovenija

    Prosječna ocjena gostiju: 9,9
    • Pozitivni dio recenzije

      Jako lijep apartman , na sve detalje su pazili. Iznajmljivači su više nego ljubazni stvarno bih svakom preporučila . Ovim putem i jedno veliko Hvala za prelijepih 5 dana.

    Datum recenzije: 16. siječnja 2017. Boravak: siječanj 2017.
    Anita Hrvatska
  • Apartment Drava

    Maribor, Slovenija

    Prosječna ocjena gostiju: 9,8
    • Pozitivni dio recenzije

      Odličan smještaj postaje još bolji uz ovako gostoljubive domaćine! Sve na vrhunskom nivou, osjećali smo se ko doma... Luksuz i komocija po outlet cijeni!!

    Datum recenzije: 5. veljače 2017. Boravak: veljača 2017.
    danijel Hrvatska
  • B&B Villa Angelina

    Rogaška Slatina, Slovenija

    Prosječna ocjena gostiju: 9,8
    • Pozitivni dio recenzije

      Tiho mjesto za opuštanje u prirodi. Fantastičan pogled na okolinu. Farma jelena u neposrednoj blizini.

    Datum recenzije: 6. rujna 2016. Boravak: rujan 2016.
    Anonimno Bosna i Hercegovina