2. Uganda hodnocení hotelů

Uganda Recenze hotelů od skutečných hostů

Nové recenze ubytování v Ugandě

• Maasai Villa Backpackers Home

Fort Portal, Uganda

Průměrné hodnocení: 7,5
    • Pozitivní část hodnocení

Klidné místo s krásnou zahradou, moc se mi líbilo večer sedět venku a užít si studené pivo, to se mi všude nepodařilo najít. Paní majitelka a její (asi) dcera jsou velmi milé, mají tu takovou domácí atmosféru. Měla jsem pár lehčích jídel, vše bylo super a ovoce úplně boží, je možné si vzít i něco na cestu. Pokojík jsem měla menší, ale na pár nocí ideál a hned vedle společné místnosti/kuchyně. Je možné si nechat vyprat za menší peníz. Určitě bych se zase stavila, když budu mít cestu.

• Negativní část hodnocení

V koupelně byl dost cítit odpad, ale samotná toaleta a sprcha byly čisté. A moc mě nepotěšil ostrý plech na dveřích, pořezala jsem se.

Hodnocení napsáno: 3. srpna 2025 Termínem pobytu byl červen 2025
  • Kasenyi Lake Retreat Lodges & Campsite

Kasese, Uganda

Průměrné hodnocení: 6,3
    • Pozitivní část hodnocení

Krásné prostředí hned u jezera, po setmění kolem chodí antilopy, prasata, buvoli i hroši, pozorovala jsem je při večeři a když jsem popíjela pivo na verandě. Jídlo velmi syté, jednoduché, ale chutné. Chatka pěkně voní slámou, je dost prostorná a po stropě se prohání roztomilí gekoni. Personál je velmi pozorný, přátelský, s jedním pánem jsme pozorovali ptáky.

• Negativní část hodnocení

Moc dobře netekla voda ze sprchy.

Hodnocení napsáno: 3. srpna 2025 Termínem pobytu byl červen 2025
  • Fred and Winnie BnB

Kampala, Uganda

Průměrné hodnocení: 9,1
    • Pozitivní část hodnocení

Klidná lokalita. Vše bylo perfektně čisté uklizené a funkční. Funkční wifi. Na místní poměry výjimečné. Hostitelé maximálně vstřícní a nápomocní. Vše probíhalo dle domluvy a očekávání. Jsme tu už podruhé a můžeme jen doporučit. Jaromír a Markéta

Hodnocení napsáno: 20. listopadu 2024 Termínem pobytu byl listopad 2024
    Jaromír Česká republika
  • Kabalega Resort - Masindi

Masindi, Uganda

Průměrné hodnocení: 8,1
    • Pozitivní část hodnocení

Ochotný, milý, profesionální personál. Nádherné, čisté pokoje. Velice pohodlné postele! Prostředí resortu (hodně stromů a zeleně). Bazén - krásný, čistý, osvětlený. Poloha - blízko vstupu do Murchinson NP.

• Negativní část hodnocení

Bazén jsme nevyužili - u bazénu byla soukromá akce... Ale stejně jsme přijeli pozdě, tak bychom nejspíš ani nevyužili ;) Hluk ze soukromé párty - na požádání management hotelu bylo vyřešeno, toho si ceníme! Hluk na chodbě části hotelu v nočních hodinách - nevíme, jestli jiní hosté nebo personál, každopádně to bylo nepříjemné a část naší rodiny se vůbec nevyspala...

Hodnocení napsáno: 10. ledna 2025 Termínem pobytu byl leden 2025
    Liběna Česká republika
  • Kal Accommodation

Mbarara, Uganda

Průměrné hodnocení: 7,9
    • Pozitivní část hodnocení

Velmi milé přijetí, večer studené pivo na dvorku, umístění v klidné ulici, pokoj čistý, pohodlná postel. Voda dobře netekla, ale na kratší přespání fajn.

Hodnocení napsáno: 29. června 2025 Termínem pobytu byl červen 2025
  • Tilapia Lodge

Lulongo, Uganda

Průměrné hodnocení: 9,1
    • Pozitivní část hodnocení

Servis na Ugandu naprosto neobvyklý, čistota, kuchyně, personál vše super

• Negativní část hodnocení

WiFi by mohla být dostupná všude

Hodnocení napsáno: 11. prosince 2024 Termínem pobytu byl prosinec 2024
    Petr Uganda
  • Secrets Guest House

Entebbe, Uganda

Průměrné hodnocení: 9
    • Pozitivní část hodnocení

Vstricnost personalu komfort ubytovani sluzby perfektni

• Negativní část hodnocení

Lokalita je trosku vzdalena od centra vokamzite nam ale z hotelu sehnali taxi vse perfektni

Hodnocení napsáno: 8. února 2025 Termínem pobytu byl únor 2025
    Eva Česká republika
  • Royal Hotel Apartments

Kampala, Uganda

Průměrné hodnocení: 7,2
    • Pozitivní část hodnocení

Pracovníci byli moc hodní.

• Negativní část hodnocení

Internet prakticky nešel, voda dvakrát taky, snídani jsme dostali dvakrát nedostačující a okolí autentické ale dost nebezpečné i pro dospělého chlapa.

Hodnocení napsáno: 22. února 2025 Termínem pobytu byl únor 2025
    Marek Česká republika