Direct la pagina principală

8,2

• WiFi gratuit

8,5

Evaluări verificate 100%

Clienți reali. Sejururi reale. Opinii reale.

Citiți mai multe- deschide o căsuță de dialog
Scrieți un comentariu

Rezultate 1 – 25

• Comentariu trimis pe 15 aprilie 2026

• Trimis de pe mobil

Din pacate micul dejun este saracacios, si este acelasi in fiecare zi.

Hotelul este situat pe malul marii, toate camerele au vedere la mare. Camera mare, cu toate facilitatile(produse de dus, frigider,etc). Vederea din camera este suberba sa vezi marea cand te trezesti. Are piscina interioara,exterioara,sauna uscata. Personalul foarte fain,curatenie zilnica in camera. Acest hotel este pentru relaxare, are o plaja mica in dreptul hotelului,si la 5 min are o plaja municipala.Poze din camera nu am ...doar vedere din balcon.

Sejur în aprilie 2026

• Comentariu trimis pe 6 ianuarie 2026

• A stat 11 nopți
    • Trimis de pe mobil

Piscina interioara neincalzita in decembrie.

Locatia excelenta

Sejur în ianuarie 2026

• Comentariu trimis pe 5 august 2025

Un sejur reusit
    • Călător singur
    • A stat 7 nopți
    • Trimis de pe mobil

Cafeaua de la micul dejun nu era deloc pe gustul meu. Aerul conditionat foarte zgomotos, nu se putea da pe o turatie mai mica si nu se putea dormi cu el pornit. Robinetul de la bateria de la chiuveta din baie mergea foarte greu si pornea la maxim.

Hotel curat si destul de nou. Mic dejun destul de variat si gustos, fresh de portocale in fiecare dimineata. Locul de plaja cu verdeata si pamieri, foarte aerisit. Piscina si barul de la piscina foarte ok, se putea manca de pranz acolo. Marea foarte aproape.

Sejur în iulie 2025

• Comentariu trimis pe 27 iulie 2025

• Trimis de pe mobil

Restaurantul nu este pe măsură locației

Locația, piscina, plaja și personalul foarte ok.

Sejur în mai 2025

• Comentariu trimis pe 21 aprilie 2025

• Trimis de pe mobil

Curățenia în timpul sejurului. Adică mai concret tot sejurul de la recepție ni s-a spus că o să avem curățenie zilnică și prosoape schimbate zilnic în afară de lenjerie care se schimbă la fiecare 3 zile. În schimb prima zi am întârziat noi să ieșim din cameră adică am părăsit camera undeva la ora 10:30.si nu sa făcut curat, a doua zi ni sa luat doar gunoiul, dea ia a trei zi pentru ca am solicitat măcar prosoape să se schimbe au venit și au schimbat prosoapele și o mică curățenie.... AC-ul cam lasă de dorit...

Locația foarte bună. Am avut demipensiune și totul a fost foarte bine, bun și gustos. Micul dejun foarte bogat și diversificat dar cam aceleași zilnic. În schimb cina a fost foarte bogată, diversificată și in fiecare seară altceva. Personalul de la restaurant sunt de nota 10.si le mulțumim.

Sejur în aprilie 2025

• Comentariu trimis pe 6 aprilie 2025

Placut si relaxant.
    • Trimis de pe mobil

Cam invechita baia (avea piatra formata la usa dusului). Furnici in camera. Cocktailurile de la bar ar putea fi mai bune.

Foarte buna amplasarea (zona este incomparabil mai frumoasa decat cea din centrul vechi), micul dejun si cina decente (ar putea sa mai schimbe meniul dar pt 3 zile este ok),transportul de la/catre aeroport. Daca apa piscinei era mai calda, ar fi fost perfect…dar ne-am bucurat de sederea la soare.

• Comentariu trimis pe 21 martie 2025

Personalul rigid

Amplasarea lângă mare

• Comentariu trimis pe 19 martie 2025

• A stat 3 nopți

locatia excelenta, mic dejun foarte bun,curatenie.

• Comentariu trimis pe 13 septembrie 2024

În general 90% ok
    • A stat 5 nopți

Semnatul Wi-Fi în cameră foarte rău. Dacă nu aveam Roaming la telefon să pot face HotSpot pentru calculator, nu aș fi putut lucra și aș fi plecat a doua zi acasă.

Curățenie, Piscina curată si temperatura apei din piscină foarte ok. Gazon frumos și Sezlonguri ok.

Sejur în septembrie 2024

• Comentariu trimis pe 17 iunie 2024

8,0
    Un sejur foarte frumos, relaxare, plaja si plimbari.
    • A stat 5 nopți

Mic dejun foarte bun, camera foarte mare (apartament), amplasare excelenta, restaurante si magazine in imediata vecinatate, statia de autobuz la 2 minute de hotel. Am facut o alegere inspirata.

Sejur în iunie 2024

• Comentariu trimis pe 6 iunie 2024

• A stat 5 nopți

Izolare foinica proasta, zgomot de la aerul conditionar al vecinilor , zgomot din exterior. Mobilierul simplu merita macar o intretinere.

Sejur în iunie 2024

• Comentariu trimis pe 16 aprilie 2024

8,0
    In ansamblu, sejur placut. Zona de faleza ingrijita, oras frumos.
    • Trimis de pe mobil

Curatenia superficiala. In camera erau furnici. Nu ma deranjau dar personalul de la curatenie a dat cu o substanta pentru a le extermina si ne-am trezit cu gramezi de furnici moarte.nu a venit nimeni ulterior sa le stranga. Am solicitat transfer aeroport, iar la plecare soferul a cerut mai mult decat pretul afisat si comunicat de personalul hotelului si a ezitat sa ne dea si restul de la sula inmanata. L-am intrebat de ce s-a modificat pretul si ne-a transmis ca asa i s-a spus de la hotel.

Micul-dejun bogat, mancare de calitate, zona de piscina foarte bine intretinuta. Exista posibilitatea de a inchiria biciclete, pentru a parcurge distante mari pe faleza. Orasul foarte ingrijit si curat ( cel putin in zona turistica). Multe restaurante, terase in zona.

Sejur în aprilie 2024

• Comentariu trimis pe 22 octombrie 2023

A fost un sejur de vis
    • Trimis de pe mobil

Saltele si pernele trebuie inlocuite. Saltelele sunt foarte lasate, iar pernele sunt inalte si tari pentru dormit. Aerul condionat era extrem de zgomotos si a pornit automat la ora 7 in prima zi pe 19 grade. Sotul l a inchis de la buton din panoul electric. Chiar am specificat la receptie ca temperatura afara este perfecta si nu este cazul deloc de aer conditionat in octombrie.

Micul dejun a fost grozav. Amplasarea hotelului foarte buna. Angajatii amabili, mai putin doamna blonda de la receptie, care a fost cam expeditiva. Colega care era seara a avut mai multa rabdare si a fost draguta. Locatia are in jurul ei cateva restaurante unde se mananca bine.

Sejur în octombrie 2023

• Comentariu trimis pe 20 august 2023

7,0
    Bine
    • A stat 6 nopți
    • Trimis de pe mobil

- Micul dejun cantitativ și mai puțin calitativ. - In camera găsești fierbător de apa dar nu și apa. Apa trebuie sa o cumperi. Frigiderul e gol și așteaptă sa îl aprovizionezi. E drept, magazinul e aproape :). - Un raport preț - calitate scăzut. Platesti peste 25% în plus fata de cât ar merita.

- Ajungi destul de repede de la aeroport. Noi am închiriat masina. - Poziționare bună, are acces la zona de promenada și la o mini plaja dacă te plictisești de piscina. - Șezlonguri suficiente, spațiu mult între șezlonguri pe zona de gazon. - Piscina curata, apa calda. - Liniște, atât ziua cât și noaptea.

Sejur în august 2023

• Comentariu trimis pe 22 ianuarie 2026

• Trimis de pe mobil

Locația este ok, curățenia, Micul dejun totul a fost peste așteptări

Sejur în ianuarie 2026

• Comentariu trimis pe 20 noiembrie 2025

Excelent!!!
    • Trimis de pe mobil

Totul. Vederea superbă. Plaja din apropiere micuța dar foarte buna. Mic dejun excelent. Sauna foarte buna.

Sejur în noiembrie 2025

• Comentariu trimis pe 25 martie 2025

• A stat 3 nopți

Locatie excelenta pe promenada,piscina,mic dejun foarte bun si diversificat,staff OK. Deasemenea,a fost inclus si transfer gratuit de la aeroport.

• Comentariu trimis pe 2 februarie 2025

Sejur de vis
    • Trimis de pe mobil

Singura parte mai puțin plăcută a fost cea cu prizele din unitate care erau pe format UK sau SUA (ștecher cu trei pini) și nu am putut încărca nici un telefon sau tableta, laptop decât după ce am achiziționat un adaptor pentru priza euro. Ulterior am aflat că există și la recepție aceste adaptoare.

Peisajul din balcon a fost de vis . Foarte bine poziționat, pozele corespund realității, micul dejun foarte variat , multe fructe , salate de fructe , cafea , ceaiuri , gustări , sucuri de fructe.. Camera curată, dotată cu frigider, Tv , Wifi, se schimbă zilnic lenjerie, prosoape și se face curățenie . Am primit acceptul de a parca mașina în parcarea hotelului in dimineața sosirii înainte de check-in , am fost cazați înaintea orei normale de check-in 10 am(dimineața) in loc de 2am (după amiază). Cei de la recepție au fost foarte amabili și înțelegători . Le mulțumesc pe această cale. Ne-am simțit minunat, vom reveni cu siguranță.

Sejur în februarie 2025

• Comentariu trimis pe 18 ianuarie 2025

• Trimis de pe mobil

Ca a fost prea scurt sejurul aici.

Totul: camera, decorul interior si exterior, micul dejun pe care il putem numi marele dejun.

Sejur în ianuarie 2025

• Comentariu trimis pe 25 septembrie 2024

Sejur superb în Paphos
    • Trimis de pe mobil

Camera a fost mare și curata. Micul dejun și masa de seara a fost diversificata și gustosa. In cadrul complexului exista piscine si sezlonguri. Personalul este profesionist. Hotelul este amplasat foarte aproape de faleza și plaja din Paphos. Am beneficiat de transport gratuit de la aeroport la hotel si retur. O sa revenim.

Sejur în septembrie 2024

• Comentariu trimis pe 23 mai 2024

Locatie superba, toate camerele au vedere la mare. In zona aveti restaurante si magazine. O plimbare de 15 minute pe fal
    • Trimis de pe mobil

Are nevoie de mici renovari.

Locatia si micul dejun.

Sejur în mai 2024

• Comentariu trimis pe 20 martie 2024

Totul perfect!

Sejur în martie 2024

• Comentariu trimis pe 12 februarie 2024

• Trimis de pe mobil

Priveliștea din fața camerei, marea și micul dejun superb!

Sejur în februarie 2024

• Comentariu trimis pe 7 ianuarie 2024

Totul

Sejur în ianuarie 2024

Rezultate 1 – 25

Echivalăm prețurile
Echivalăm prețurile
Preţuri mici • Fără comisioane de rezervare • Găsiţi mai ieftin? Vom rambursa diferenţa!

Clienții au evaluat și aceste proprietăți: