2. Kypr hodnocení hotelů

8,2

• WiFi zdarma

7,5

100% autentická hodnocení

Skuteční hosté. Skutečné pobyty. Skutečné názory.

Zjistit více– otevře dialogové okno
Napsat hodnocení

zobrazeno 1 – 25

• Hodnocení napsáno: 17. ledna 2026

• Posláno přes mobil

Nutnost stoupat po strmých schodech do ložnice. Dost daleko od centra.

Prostorné ubytování, spousta místa, klidná lokalita.

Termínem pobytu byl leden 2026

• Hodnocení napsáno: 30. prosince 2025

Staré vybavení, nepohodlné postele

Prostorný apartmán

Termínem pobytu byl prosinec 2025

• Hodnocení napsáno: 24. listopadu 2025

• Posláno přes mobil

Když jsme chtěli manželskou z postel, museli jsme si zbytečně připlatit za dvoupokojový apartmán (jednopokojový měl pouze oddělené postele)

Prostorný apartmán

• Hodnocení napsáno: 24. listopadu 2025

7,0
    Pobyt jsem na příjemném místě a s milým personálem jsem si užila. I
    • Jednotlivec
    • Posláno přes mobil

Během 7 noci a plných 6 dnů pobytů paní uklízečka zaťukala pouze jednou a zeptala se, zda něco nepotřebuji. Odpadkový koš jsem měla věčně plný. Neměli se ručníky, ani povlečení.

Majitelé a personál pensionu byli velmi milí. Poloha je výborná. K dispozici je menší bazén, přístupný až do 20h večer. V okolí bylo hodně přátelských koček.

• Hodnocení napsáno: 18. listopadu 2025

Apartmán blízko moře
    • Posláno přes mobil

Starší vybavení, ale dostatečné. Nicméně koupelna by si renovaci zasloužila.

Prostorný apartmán s kuchyní a terasou s venkovním posezením a sušákem. Bazén je příjemné plus. V kuchyň bylo na vaření málo hrnců, ale na recepci jsme dostaly další. Prasklá žárovka byla obratem vyměněna, děkujeme! Pračku jsme ani nepoužily. Kočičí smečka byla moc milá a přátelská, zejména poté, co jsem jim koupila granule.

• Hodnocení napsáno: 1. května 2025

• Posláno přes mobil

Na ubytování najdete vše co je v popisu. Nic víc, nic míň.

Termínem pobytu byl duben 2025

• Hodnocení napsáno: 29. ledna 2025

8,0
    Za mě to byla pecka, kousek od moře, čistej bazén, všude kočky, milej personál, kousek od zastávky či obchodu. Není to t
    • Posláno přes mobil

nic moc pitná voda, raději nám nedoporučoval používat. Ve sprše hrozně slabá sprcha, kdy neteklo moc vody

super milý pár, byli milí a hodní.🇨🇿 kousek od zastávky, kde jezdí bud 612 - město, letiště rozkládací gauč, dva balkóny, klimoška, lednička a celkově docela vybavená kuchyň, půjčili nám i adaptér- na Kypru mají jiný.

Termínem pobytu byl leden 2025

• Hodnocení napsáno: 19. května 2024

Lokalita.

Termínem pobytu byl květen 2024

• Hodnocení napsáno: 16. března 2024

• 4 noci
    • Posláno přes mobil

Viz. výše, což ale nevnímám jako nějaký problém.

Ubytování bylo v klidné lokalitě, a přece na dosah centru. Čisté, dostatečné vybavení včetně pračky. Chyběla jen miska na corn flakes a naběračka, ale to neberu jako problém. Personál milý, poradil, navedl. Pánové mají rádi Čechy a Česko, což je další výhoda 🙂 Bazén jsme vzhledem k jarnímu počasí nevyzkoušeli. Pláž a promenáda nádherná. Spousta památek na jednom místě. Přístav klidný.

Termínem pobytu byl březen 2024

• Hodnocení napsáno: 14. září 2023

7,0
    Celkově byl pobyt na Kypru bezva.
    • 7 nocí

Matrace v hlavní ložnici je velice nepohodlná, doslova spíte na pružinách.

Lokalita je bezva. Ubytování už má nejlepší za sebou. Skříní je dost, v kuchyni je velká lednička s mrazákem, a vybavenou kuchyňskou linkou a pračkou. Patří k tomu ještě terasa se sušákem na prádlo a posezením. V koupelně je jen maličké mydélko a ručníky jsou 2 větší a 2 menší. Na pláž jsme si museli koupit. Ručníky se nemění, neuklízí se, nevynáší odpadkový koš, nedpolňuje se toal. papír. Blízko je zastávka autobusu z a na letiště, č. 612, platí se 1,5 EUR u řidiče, také na navazující spoje např. na Corallia Beach. Moře je kousek 10-15 minut chůze. Někde je písek, jinde hrubší písek, někdy kamínky, někdy kameny. Celkově je pobřeží hodně rozmanité. Lehátka a slunečníky k dispozici za jednotnou cenu všude 2,5 EUR lehátko nebo slunečník. Kousek od ubytování jsou obchůdky se vším možným, potraviny, pití, ručníky, atd. Absolutně perfektní je ale Gril House a Bar FIESTA, je doslova pár kroků od ubytování a mají všechno moc dobré a obsluha je perfektní. Doporučuji!!! Co vůbec nedoporučuji je ve "starém městě" Music a Dancing Tavern DEMOKRITOS, chtěli jsme ochutnat místní Dolmades a Afelia. Jídlo jedna velká katastrofa a závěrečný dezert zadarmo v podobě čerstvého ovoce byl hnus. Obsluha děs, prostě najez se a vypadni, neva že už nedojdeš, přijdou jiní.... Musím velice pochválit naši paní hostitelku Melinu za vyřízení zápůjčky auta!!! Děkuji

Termínem pobytu byl září 2023

• Hodnocení napsáno: 27. června 2023

• 2 noci

Byl zde hluk z ulice, ovšem ne nějak velký. Klimatizace není v ceně, ač se to tak prezentuje, stojí 10 euro za den. (Bez ní je apartmán jako skleník). Na ubytování mi chybělo mýdlo, sprchový gel nebo šampon. Vybavení bylo dostačující, postele byly poněkud nepohodlné, vrzaly. Normálně bych ubytování hodnotil velice kladně a drobné nedostatky bych vůbec neřešil. To se změnilo poslední den, kdy jsem s paní domácí dohodl příjezd taxi služby na devátou ráno, žádné auto nepřijelo... Zkoušel jsem se paní dovolat, dvakrát, neúspěšně. Musel jsem proto s rodinou běžet přes silnici hledat náhradní vůz taxi, naštěstí se to podařilo... Celkově bych i přes hořký konec ubytování doporučil a pravděpodobně bych se zde i podruhé ubytoval.

Lokace ubytování je perfektní, kousek odtud staví autobus číslo 612 z letiště. Pláž je vzdálená necelých 15 minut. Bazén se čistí každé ráno, okolo něj je příjemné prostředí.

Termínem pobytu byl červen 2023

• Hodnocení napsáno: 4. dubna 2023

• Posláno přes mobil

check-in, zde byl drobný problém se setkat s osobou, která nás ubytovala

prostorný byt, balkon, příjemný hostitel, který nám představil okolí

Termínem pobytu byl duben 2023

• Hodnocení napsáno: 30. října 2025

6,0
    Dostačující
    • 2 noci

Hluk ze sousedních apartmánů, noční příjezdy a odjezdy návštěvníků

Termínem pobytu byl říjen 2025

• Hodnocení napsáno: 29. července 2025

4,0
    Zklamání
    • 1 noc

Dokoupili jsme si klimatizaci, která však nefungovala jak měla. Více nefungovala, než fungovala. Proto jsme alespoň chtěli otevřít balkonová okna, jenže na nich nebyly síta, a všudypřítomné toulavé kočky nám lezly až do pokoje. Což v noci ve spánku není příjemné. Také byl ještě ve 2 hodiny v noci opravdu příšerný hluk od jiných hostů, kteří nedodržovali noční klid.

Termínem pobytu byl červenec 2025

• Hodnocení napsáno: 31. října 2024

3,0
    Špatné
    • 5 nocí

Fotky ubytování naprosto neodpovídají skutečnosti. Neplánovali jsme nic vařit, ale v takové kuchyni jsem neměla chuť si ani zalít čaj. Opravdu hnusný elektrický vařič a nádobí téměř žádné. V kuchyni rozkládací gauč - velmi nepohodlný. Na přikrytí pouze prostěradlo a ve skříni chlupaté deky, které se asi neperou pokaždé, takže jsme raději spali v oblečení a ve svetru, než se přikrývat dekou, pod kterou kdo ví kdo spal. Koupelna naprosto, ale naprosto retro :-(. Na apartmánu jsme se vůbec necítili dobře. Ale ať nejsem nespravedlivá. Číslo našeho apartmánu bylo 4. Druhá rodina, co cestovala s námi, měla apartmán č. 18 v budově nad recepcí a tam to vypadalo mnohem lépe a vše bylo modernější. Nicméně poschoďová postel na jejich apartmánu byla rozvrzaná.

Lokalita není špatná. K moři je to do 10 minut pěšky s tím, že cestou je velice výborná restaurace na snídaně Tea for two. Další výborná restaurace Fiesta je také do 4 min. od ubytování. Pláž byla krásná.

Termínem pobytu byl říjen 2024

• Hodnocení napsáno: 5. října 2024

3,0
    Špatné
    • Skupina
    • Posláno přes mobil

Nikdy jsem nezažila takový nepořádek v ubytování kde jsem kdy byla (a je toho opravdu dost). Musela jsem žádat o vytření podlahy (která stejně nebyla pořádně vytřená natož aby aspoň pozametaly balkon - neustále jsem mela úplně černé nohy) také jsem musela žádat o výměnu ručníku - recepce byla ochotna ale pokojské vubec. A nejvíc mě znepokojilo že si pokojská dovolila mi a recepčnímu LHÁT do očí že nám čisté ručníky dala! ( kdyby dala tak po 5ti dnech nežádám o čistý) nehledě na to že ze skříněk v kuchyni šel hrozný zápach (zatuchlina), v koupelně byly nějaké cizí černé vlasy, nevyčištěný záchod, na zemi špína a o výměnu koše v koupelně jsem taky musela prosit a dopadlo to tak že jsem dostala sáček ať si ho vyměním sama (v kuchyni jsme si koš taky měnili). Bohužel mě mrzí že jsem nepořídila fotky. Pokojské byly opravdu katastrofa a myslím že právě díky tomuto jsem až natolik znechucená a příště vyberu určitě jiný apartmán.

Lokalita Příjemná recepce

Termínem pobytu byl říjen 2024

• Hodnocení napsáno: 8. května 2024

Naprosto výjimečné
    • 4 noci

Nemáme, co vytknout.

Dostupnost k pláži - 5 minut chůze, kompletní vybavenost bytu. Nic nám nechybělo! Toustovač na snídani super. Kousek od zastávky Poseidon, takže z letište 612 - přimý spoj! Skvělá lokalita.

Termínem pobytu byl květen 2024

• Hodnocení napsáno: 5. prosince 2023

Naprosto výjimečné
    • Posláno přes mobil

Naproti hotelu je další hotel a když jsme tam byli, tak tam jednu noc byl nejspíš drogový kartel předával nějaké balíčky a následně tam v noci jezdila policie. Nebylo to moc příjemné. Ale hotel za to nemohl.

Přístup majitele, čistota, krásný apartmán. Určitě doporučuji. Za tuto cenu moc lepších nebude. Lokalita perfektní. Od hotelu jsou kousek pláže, spousta restaurací a obchody.

Termínem pobytu byl prosinec 2023

• Hodnocení napsáno: 31. října 2023

5,0
    Ucházející
    • 10 nocí
    • Posláno přes mobil

Zastaralé vybavení, co už hodně pamatuje, jeden hrnec, jedna pánev, mikrovlnka chyběla úplně.Ačkoliv měla být terasa, byl malinký balkónek při tři lidi.Na gauči se nedalo dlouho sedět, lezly z něj péra, matrace na postelích zajížděly do stran.

Okolí pěkné, personál milý, ochotný.

Termínem pobytu byl říjen 2023

• Hodnocení napsáno: 7. května 2023

5,0
    Ucházející
    • Posláno přes mobil

Vybavení starší, bazén špinavý, postele rozvrzané a matrace strašně měkké, každé otočení na posteli jde slyšet.

Rychlý check in

Termínem pobytu byl duben 2025

zobrazeno 1 – 25

Rozdíl v ceně vyrovnáme
Rozdíl v ceně vyrovnáme
Nízké ceny • Žádné rezervační poplatky • Našel/našla jste se nižší cenu? Rozdíl v ceně Vám vyrovnáme!