„Moc bych chtěla doporučit krásné ,čisté apartmány. Nádherná zahrada pro děti, posezení před apartmánem ,možností grilování vše k dispozici. Krásná koupelna s vybavením jak ručníků,fén,mýdlo...,kuchyň vybavená,velká spoká spokojenost. A při otevření apartmánu čekala na Vás láhev vína.Budeme vzpomínat🥰 Spoustu krásných výletů v okolí Šumavy.“
„Lokalita.
Možnost cestovat s domácím mazlíčkem (u nás to byla morčata).
Designově krásné, zároveň účelné ubytko, vše nové, ideal pro dvě osoby.
Vlastní zásobník na teplou vodu, vždy dostatek (bez ohledu na spotřebu dalších ubytovaných).
Při ochlazení je možnost individuálně zatopit v koupelně.
Stabilní wifi.
Velmi chutná voda z kohoutku.
Dostatečně velké parkoviště hned u domu.
Myčka na nádobí.
Čistota.
Komunikace s paní správcovou.
Podrobný email s instrukcemi před příjezdem.
Bezpečnost.“
„Příjemné domácí prostředí.
Zastřešená terasa, kde se dalo být i za deště.
Všeho bylo dostatek (utěrky, ručníky, toaletní papír atd), oceňuji přítomnost kávovaru.“
Na našich stránkách máme více než 70 milionů hodnocení od opravdových hostů, kteří se skutečně ubytovali.
Jak to funguje?
Prvním krokem je rezervace
Prvním krokem je rezervace
Hodnocení je možné napsat pouze po provedení rezervace. Jedině tak si můžeme být jisti, že naše hodnocení pocházejí od opravdových hostů.
Potom následuje pobyt
Potom následuje pobyt
Když se naši zákazníci ubytují, zjistí, jak jsou pokoje tiché, jak příjemný je personál a další věci.
A na konec hodnocení
A na konec hodnocení
Po skončení pobytu se s námi hosté podělí o svou zkušenost. My pak u každého hodnocení prověříme, jestli neobsahuje vulgární nebo diskriminující poznámky, a předtím, než je zveřejníme na naší stránce, ověříme jejich autenticitu.
Pokud jste rezervoval/a s námi a chcete napsat hodnocení, nejprve se prosím přihlaste.