2. Česko hodnocení hotelů
  3. Jihočeský kraj hodnocení hotelů
  4. Jindřichův Hradec hodnocení hotelů
Česká republika Jindřichův Hradec Autentická hodnocení hotelů od skutečných hostů

• Apartmány U Doskočilů Průměrné hodnocení: 9,4

„Ubytování přímo v centru města s možností parkování. Pan majitel ve všem vyšel vstříc a byl milý. Ještě jednou moc děkujeme.“

• Penzion Pod Zamkem Průměrné hodnocení: 8,6

„Perfektní ubytování - pokoje a koupelny byly čisté a pěkné. Stejně tak působil celý penzion. Snídaně dle výběru z menu byly také naprosto v pořádku. Penzion má famózní umístění (asi uhodnete z názvu, kde), s krásnou terasou u řeky a je to doslova pár minut chůzí do centra. Majitelka je sympatická a milá. Jelikož jí rezervační systém neukázal, že 3 noci, které jsme chtěli, nevycházejí na jeden pokoj a musela nás tedy v průběhu přestěhovat, jako kompenzaci za tohle malé nepohodlí nám nabídla pokoj s balkonem a výhledem na zámek. Toto kvituji, protože i když už první pokoj byl pěkný a pohodlný, druhý byl ještě o dost lepší (větší koupelna i pokoj, výhled, balkon). Kdybych si nyní objednával ubytování, volil bych ten, protože za příplatek cca 500 Kč by mi to stálo.“

• Ekofarma Šťástkovi Průměrné hodnocení: 9,5

„Příjemné ubytování u lesa. Sice u silnice, ale velice málo frekventovaná. Využívali jsme hodně venkovní altán, dobře vybavený - dřez, nádobí, venkovní zásuvky i WC. Ubytování krásné, čisté.“

• Hotel Concertino Zlatá Husa Průměrné hodnocení: 8,5

„Hotel přímo na náměstí, parkování v podzemních garážích, pokoj byl útulný, postel pohodlná, personál milý a usměvavý. Snídaně formou bufetu, káva chutnala.“

• Apartmány Na Náměstí 85 Průměrné hodnocení: 8,5

„čistota, vybaveni“

• Penzionek JH Průměrné hodnocení: 9,5

„Ačkoli ostatní návštěvníci ubytování chválili, byla jsem i tak překvapená útulností ubytování. Naprostá čistota, vůně a květiny. Majitelé nesmírně milí a ochotní. Ubytování má krásné vybavení s citlivě sladěnými doplňky.“

• Penzion Pod Zamkem Průměrné hodnocení: 8,6

„Krásný výhled na hrad z okna pokoje, blízko do centra. Snídaně formou výběru asi z 6 druhů menu. A i když večer byla v restauraci uzavřená společnost, sedli jsme si na zahrádku a udělali nám výbornou večeři.“

• Penzion Iga Průměrné hodnocení: 7,5

„Prijemna pani na recepci Ubytovat se dalo i drive coz bylo super“

• Penzion Černej pták Průměrné hodnocení: 8,9

„Snídaně naprosto dostačující. Personál penzionu velice příjemný. Jednou jsme zde i večeřeli a dávám 10*. Pokoj naprosto dostačující, čistý. Výborná lokalita blízko náměstí.“

• Hotel Concertino Zlatá Husa Průměrné hodnocení: 8,5

„-Vybavení pokoje -Všude čisto, uklizeno -Privátní sauna pecka -Skvělá kuchyně -Milý personál“