„Byli jsme ubytovaní v apartmánu pro 5 lidí, kde bylo dostatek prostoru i postelí pro každého (žádný rozkládací gauč). Lokalita je výborná pro poznávání přírody Jizerských hor. Měli jsme k dispozici i zahrádku s bazénem nebo prostor pro uzamčení kol.“
„Pěkná hudba v restauraci, velké sklenice na čaj, hodně atrakcí pro děti, nádherná příroda, možnost koupání, vkusná nová chatka, prostor v koupelně, ochota personálu“
„Jedinečné ubytování zaměřené na děti. Menší si užíval venkovní hřiště i vnitřní herničky. Větší pak možnost hraní vzdušného hokeje a ping pongu, či bazénu. Výborné jídlo. Možnosti výletů v okolí. Rádi se sem vrátíme. Za nás jedno z nejlepších ubytování.“
„Pěkné, čisté a vkusně vybavené pokoje. Klidná lokalita, v okolí dobré možnosti výletů, krátký dojezd do Liberce. Nejvíce jsme ocenili možnost ubytování pejska.“
Na našich stránkách máme více než 70 milionů hodnocení od opravdových hostů, kteří se skutečně ubytovali.
Jak to funguje?
Prvním krokem je rezervace
Prvním krokem je rezervace
Hodnocení je možné napsat pouze po provedení rezervace. Jedině tak si můžeme být jisti, že naše hodnocení pocházejí od opravdových hostů.
Potom následuje pobyt
Potom následuje pobyt
Když se naši zákazníci ubytují, zjistí, jak jsou pokoje tiché, jak příjemný je personál a další věci.
A na konec hodnocení
A na konec hodnocení
Po skončení pobytu se s námi hosté podělí o svou zkušenost. My pak u každého hodnocení prověříme, jestli neobsahuje vulgární nebo diskriminující poznámky, a předtím, než je zveřejníme na naší stránce, ověříme jejich autenticitu.
Pokud jste rezervoval/a s námi a chcete napsat hodnocení, nejprve se prosím přihlaste.