2. Česko hodnocení hotelů
  3. Jihočeský kraj hodnocení hotelů
  4. Nová Pec hodnocení hotelů
Česká republika Nová Pec Autentická hodnocení hotelů od skutečných hostů

• Chalupa u Lipna Průměrné hodnocení: 9,2

„Stylová útulná chalupa přímo na břehu Lipenské přehrady. Oceňujeme výbornou komunikaci, převzetí i předání klíčů bez problému. Obývali jsme dolní patro, prostorné a plně dostačující ubytování (pro 5 lidí). K dispozici samostatná kuchyňka s jídelním stolem a dva veliké pokoje z každé strany (v každém 4 lůžka). Koupelna včetně toalety je na chodbě, pěkně zrekonstruovaná včetně topného žebříku (hodil se!). V kuchyni dostatečný počet nádobí a kuchyňského vybavení. Postele byly pohodlné, polštáře i peřiny také v pohodě. V chalupě je v noci krásný klid. Okolí nemá chybu - velká zahrada s přístupem k přehradě, dětské herní prvky (mohlo by jich být více a v lepším stavu), k dispozici sportovní vybavení (stůl na stolní tenis vč. pálek a míčků, rakety na pinkání, míč atd., koš na basket). V případě zájmu je možné si zapůjčit 2 kánoe včetně pádel (bohužel v červenci 2025 těžký podstav vody v Lipně a ze zahrady se nedalo dostat na vodu).“

• Chaloupka u Jiřího Průměrné hodnocení: 9,3

„Ubytování ve všech ohledech předčilo naše očekávání. Velmi milá majitelka, krásné, tiché místo a pohodlné, hezky zařízené pokoje. Večer nám paní majitelka ugrilovala pstruhy na grilu a k snídani uvařila ovocné knedlíky. No, jako v pohádce!“

• Apartmán 809 Nová Pec Průměrné hodnocení: 9,3

„Velký apartmán, velké pokoje, sprcha menší, pobyl byl super. Kousek od ubytování jezdi vlak, odsud jsme jeli na stanici Černý Kříž a zpátky pěšky Medvědí stezkou až do Nové Pece cca 18 km. A jeden den krásná vycházka na Plechý a Trojmezí, kolem 27 km.“

• Resort Nová Pec Průměrné hodnocení: 9,6

„Vše ok,“

• Pod Smrcinou Průměrné hodnocení: 9,1

„Velice klidné místo, prostě Šumava👌“

• Apartment U Lipna Nová Pec Průměrné hodnocení: 8,5

„Venkovní posezení a možnost elektrického grilu. I co se týká umístění ubytování jsme byli spokojeni.“

• Apartmán u jezera Lipno - Nové Průměrné hodnocení: 8,8

„Poloha“

• Apartmán Pod Hochfichtem Průměrné hodnocení: 9,5

„Pobyt splnil naše očekávání, vše bylo v naprostém pořádku.“

• Apartmány Míra Průměrné hodnocení: 8,9

„Krásná příroda,a venku pěkné posezení. Parkování prostorné. Měla jsem velké auto Iveco a parkování bez problémů.“

• Pohoda u Lva Průměrné hodnocení: 8,5

„Čistota,ochota personálu“