2. Česko hodnocení hotelů
Česká republika Rapotín Autentická hodnocení hotelů od skutečných hostů

• Penzion U řízků Průměrné hodnocení: 8,8

„snídaně výborná, přilehlá restaurace“

• Apartmány U Jeřábků Průměrné hodnocení: 9,5

„Přístup majitelů je naprosto úžasný. Uvítací překvapení ve formě domácího koláče je něco co vidíte málo kdy. Případná prosba o prodlužovačku na venkovní grilování na terase vyřešena obratem. Nemluvě o domácí marmeládě k svátku v průběhu pobytu :). Bazén je tak akorát velký na osvěžení a naučení se plavání pro i menší děti. Okolní klid v zástavbě rodinných domečků se zahradami je k nezaplacení. Na apartmánu vše voňavé a čisté. Pobyt zde velmi doporučuji.“

• Apartmány U Jeřábků Průměrné hodnocení: 9,5

„Strávili jsme v Apartmánu u Jeřebků několik krásných dní a byli jsme naprosto spokojeni. Ubytování je útulné, čisté a velmi vkusně zařízené – cítili jsme se jako doma. Děti byly nadšené z bazénu, který si užívaly každý den, a celý areál je ideální pro rodiny s dětmi. Klidné prostředí, nádherná udržovaná zahrada a příjemní majitelé jsou třešničkou na dortu. Můžeme jen doporučit a určitě se rádi vrátíme! 😊“

• Resort Červený dvůr Průměrné hodnocení: 8,1

„Libil se nám design pokoje, barevnost, útulně zařízené ubytování. Vybavenost kuchyně a rekuperace . Velmi pěkná koupelna, dostatek ručníků. Jednou bude resort hezký, ale zatím je to takové "ubytování na stavbě", kdy vám v sedm ráno řežou polystyren na fasádu u otevřeného okna. Plusem je zahrada s venkovním posezením.“

• Penzion U řízků Průměrné hodnocení: 8,8

„Pokoje čisté, příjemná obsluha výborný jídlo“

5 nejlepších hotelů v destinaci Rapotín

podle 588 recenzí na Booking.com

Zobrazit všechny možnosti ubytování v destinaci Rapotín