„Přístup majitelky a personálu, skvělá snídaně, fantastické služby pro ubytované klienty (spousta map a tipů na výlety v Sušici a okolí, příjemné posezení u recepce, k dispozici časopisy, lednička na pokoji atd.), velmi kvalitní zatemňující závěsy...“
„Do Susice jsme se vydali na prodlouzeny vikend. Hotel je primo na namesti, kde bylo mozne i za poplatek zaparkovat. Check in i check out byly bezkontaktni na kiosku. V hotelu mohou byt psi.“
„Byli jsme moc spokojeni s lokalitou tohoto ubytování, které je téměř na náměstí. Velikost je také nadměrná, kuchyň, obývací pokoj a 2 pokoje. Apartmán je vybavený plno užitečných věcí. Moc ráda bych ho doporučila dalším hostům 👍🏻.“
„Výborná lokalita ihned u náměstí
Vše tedy v dostupné vzdálenosti
Snídaně vynikající neustále doplňované výborná oražena káva čerstvé koláčky čerstvý džus uzeniny sýry vaječinka ….
Pokoj čistý voňavý
Bar na recepci vždy plny doplněný
Při příští návštěvě určitě využijeme tento skvělý hotel
Za nás 1*“
Na našich stránkách máme více než 70 milionů hodnocení od opravdových hostů, kteří se skutečně ubytovali.
Jak to funguje?
Prvním krokem je rezervace
Prvním krokem je rezervace
Hodnocení je možné napsat pouze po provedení rezervace. Jedině tak si můžeme být jisti, že naše hodnocení pocházejí od opravdových hostů.
Potom následuje pobyt
Potom následuje pobyt
Když se naši zákazníci ubytují, zjistí, jak jsou pokoje tiché, jak příjemný je personál a další věci.
A na konec hodnocení
A na konec hodnocení
Po skončení pobytu se s námi hosté podělí o svou zkušenost. My pak u každého hodnocení prověříme, jestli neobsahuje vulgární nebo diskriminující poznámky, a předtím, než je zveřejníme na naší stránce, ověříme jejich autenticitu.
Pokud jste rezervoval/a s námi a chcete napsat hodnocení, nejprve se prosím přihlaste.