Przejdź do głównej treści
  3. Brzecław – opinie o hotelu
  4. Opinie o obiekcie Hotel Celnice

Hotel Celnice – opinie 4-gwiazdkowy

Celnice 1214, Brzecław, 69141, Czechy

Nr 1 z 6 hoteli w mieście Brzecław

Wybór Gości

• Stosunek jakości do ceny

7,5

• Bezpłatne WiFi

Opinie sprawdzone w 100%

Prawdziwi Goście. Prawdziwe wyjazdy. Prawdziwe opinie.

Więcej informacji- otwiera okno dialogowe
Napisz opinię

wyświetlono 1 – 25

• Ocena dodana: 18 sierpnia 2025

Dobry
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

W pokoju przy takim standarcie nie było wody w butelce ani herbaty. Zestaw łazienkowy ubogi . Mam porównanie z poprzednich lat było taniej za nocleg i pełny serwis w pokoju w ramach pobytu . Teraz jest drożej i ubogo.

Jest bardzo dobre ,duży wybór różnych dań.

Pobyt: sierpień 2025

• Ocena dodana: 8 września 2024

8,0
    Miejsce warte zatrzymanie po długiej podróży, bardzo wygodne łózka i przepyszne jedzenie. Cisza!
    • Ze zwierzęciem

Nie mam uwag

śniadanie bardzo dobre i obfite. Piękna , swojska okolica, trasy rowerowe, do biegania , spacerów. Stół do ping ponga, piłkarzyki, basen, przyjemny ogród, staw, liczne , ustronne miejsca do odpoczynku. Bardzo smaczna restauracja z przemiłą i bezpośrednią obsługą. Jednym słowem można spędzić kilka miłych dni na łonie natury .

Pobyt: wrzesień 2024

• Ocena dodana: 7 września 2024

Znakomity
    • Podróżujący ze znajomymi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

Brak możliwości zaplaty kartą za zakupy w kiosku.

Czystość, lokalizacja, pyszne śniadania, obok restauracja regionalna z Pysznym piwem, duży parking.

• Ocena dodana: 18 sierpnia 2024

8,0
    Hotel godny polecenia na max dwie, trzy noce.
    • Pokój z 2 łóżkami pojedynczymi przystosowany dla osób niepełnosprawnych
    • 3 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

Śniadania bardzo smaczne choć dla wegetarian bardzo ubogo. W restauracji obok jak i w innych odwiedzonych również w okolicy brak takowych dań.

Cisza w samym hotelu, pokoje całkiem dobrze wyciszone, wokół niego również. Strefa rekreacyjna wystarczająca by złapać oddech. Fajna baza wypadowa na rowery.

• Ocena dodana: 10 października 2023

9,0
    Fajne miejsce na krótki przystanek podczas długiej podróży.
    • Grupa
    • 1 nocleg

Pokój jak na trzy dorosłe osoby był mały, chociaż na jedna noc można powiedzieć, że wystarczający. Ogólni było czysto, ale kabina prysznicowa wymaga doczyszczenia...

Smaczne i urozmaicone śniadanie. Pyszne ciasta i owoce. Do tego kawka :) Naprawdę można się poczuć wyjątkowo.

Pobyt: październik 2023

• Ocena dodana: 8 października 2023

Znakomity
    • Grupa
    • 1 nocleg

Brak możliwości płatności kartą, także w sąsiedniej restauracji. Brak możliwości przygotowania gorącego napoju w pokoju lub w lobby. 3€ w restauracji za herbatę to nieco wygórowana cena. Aplikacja Alfred sugeruje skan dokumentu tożsamości - skanowanie jest niezgodne z europejską ustawą o ochronie danych osobowych, na szczęście wystarczy wpisać tylko numery dokumentów.

Dobra lokalizacja, ogród, basen i świetne śniadania, sympatyczny personel.

• Ocena dodana: 4 września 2023

9,0
    Warto zaplanować przynajmniej kilka godzin postoju, żeby wykorzystać basen!
    • 1 nocleg

Odrobinę drogi jak na ciasny pokoik. Dość uciążliwy check-in online ze względu na brak recepcji.

Hotel wybrany jako nocleg transferowy w drodze powrotnej z Chorwacji. Wydał nam się dość drogi: 130 EUR za pokój dwuosobowy z dostawką (rozkładany duży fotel - dla dziecka OK). Na miejscu okazało się, że jest fajny basen, leżaki, trampolina, drążki dla dorosłych (!), porządna knajpa (brak możliwości płacenia kartą), bankomat, sklep a'la bezcłowy i szampan do śniadania :D Całą dobę można wyjąć zimne piwo z lodówki przy recepcji zostawiając pieniądze w otwartej kasie - bezcenne. Zostaliśmy kilka godzin dłużej - wykorzystaliśmy wszystko do cna. Wart ceny!

• Ocena dodana: 26 lipca 2023

Pobyt bardzo udany
    • 1 nocleg

Nie lubię elektronicznego check-in ale personel był bardzo pomocny i wszystko przebiegło bez problemu

śniadanie super. Lokalizacja znakomita

• Ocena dodana: 24 maja 2026

1,0
    Nie polecam!
    • Apartament typu Suite
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

Niestety dawno nie trafiłam na takie podejście do Gościa. Zarezerwowałam apartament za 777 zł po wejściu okazało się, że lodówka nie działa, jest strasznie brudna, a w salonie gdzie mieliśmy wypocząć po całodniowej podróży zabrakło wyposażenia, które jest na zdjęciach pokazane przy rezerwacji. Miałaby być wygodna sofa tymczasem zastaliśmy stare małe z ala skóry kanapy. W łazience pełno kurzu. W momencie kiedy próbowałam skontaktować się z obsługą przestali mi odpisywać. Do dzisiaj nie otrzymałam słowa wyjaśnienia, rekompensaty, ani nawet słowa przepraszam. Śniadanie również fatalne i bardzo skromne, express do kawy również nie działał. Brak personelu aby komukolwiek to móc zgłosić. Naprawdę nie polecam tego miejsca.

Pobyt: maj 2026

• Ocena dodana: 3 września 2025

3,0
    Słaby
    • 1 nocleg

W tym hotelu spałem dużo razy . Ostatnio 14.08.2025 roku . Było ubogo w stosunku do poprzednich lat lat ,ale teraz po to tragedia nawet zwykłej wody nie ma w pokoju nie mówiąc o herbacie i kawie jak zawsze było. Śniadanie ubogie wszystko wyliczone żeby klient dużo nie zjadł ,tragedia . Nie proponuję nikomu ten hotel.

Pobyt: wrzesień 2025

• Ocena dodana: 27 czerwca 2025

Super
    • Apartament typu Suite
    • 1 nocleg

Fantastyczna lokalizacja, duży parking. Cisza, spokój, wygodne łóżka, bardzo czysto. Polecam!

Pobyt: czerwiec 2025

• Ocena dodana: 14 czerwca 2025

• Wysłana przez urządzenie mobilne

Brak informacji na stronie o nieczynnej restauracji przy hotelu. Nieprawidłowy numer konta do wpłaty za rzeczy z kiosku.

Dobry standard pokoju, smaczne śniadanie. Obok dawnej recepcji jest półka z przekąskami i szafa z napitkami. Pieniądze można zostawić w kasetce.

Pobyt: czerwiec 2025

• Ocena dodana: 25 października 2024

• Podróżujący w pojedynkę

Brak

Rewelacja

• Ocena dodana: 23 września 2024

• 2 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

Pokoje czyste, na wyposażeniu wszystko co potrzeba. Wygodne łóżka. Bardzo dobre śniadania. Mi bardzo odpowiada samodzielne zameldowanie. Proces przez aplikację bezproblemowy. Świetna lokalizacja, ścieżki rowerowe przebiegają przy samym hotelu. Chętnie przyjadę jeszcze raz.

Pobyt: wrzesień 2024

• Ocena dodana: 12 czerwca 2024

2,0
    Bardzo słaby
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

Awaria klimatyzacji, zimno i brak możliwości regulacji, koszmarna noc i brak pomocy że strony booking

Lokalizacja,miejsce. atmosfera

Pobyt: czerwiec 2024

• Ocena dodana: 9 czerwca 2024

10/10 aside from virtual reception
    • Ze zwierzęciem
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

Szkoda że nie ma czajników w pokoju ale w zasadzie było to napisane w ogłoszeniu Wirtualna recepcja - najpierw myślałam że to scam i musiałam trochę czasu poświęcić aby sprawdzić czy wirtualna recepcja jest rzeczywiście w pełni legalna. Szkoda że nie ma wyróżnione nigdzie ze nie ma wirtualnej recepcji, żeby potem nie zdziwiły przychodzące e-maile proszące o check in Bardzo Wysokie łóżka - mój jamnik nie mógł doskoczyć 🙈

Super lokalizacja, pyszne śniadanie, basen, wybieg dla psów, self service kiosk, wygodne łóżka

Pobyt: czerwiec 2024

• Ocena dodana: 5 września 2023

6,0
    Hotel ze śniadaniem, którego nie ma.
    • 1 nocleg

Tym razem całkowicie rozczarowało nas śniadanie. Przed godz. 09:00 półmiski z serami/wędliną zostały opróżnione, pani z obsługi donosiła tylko czyste talerze, tym trudno się najeść. Najbardziej zdenerwował mnie brak zwykłej, czarnej herbaty, nie każdy pije kawę, a torebka Liptona to chyba nie zbyt wygórowana zachcianka. Słabe poduszki, duże, miękkie, bezkształtne, sam materac dużo lepszy.

Lokalizacja hotelu sprzyja zatrzymaniu się tu w drodze na wakacje lub drodze do domu. Pokoje czyste, meldowanie się on-line wygodne.

• Ocena dodana: 29 sierpnia 2023

3,0
    Nie polecam
    • Podróżujący w pojedynkę
    • 1 nocleg

problemy z zakwaterowaniem, dodatkowe opłaty.

Pobyt: sierpień 2023

• Ocena dodana: 23 sierpnia 2023

5,0
    Znośny
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

Pokój miał skosy w suficie. Nie było nawet jednej butelki wody w pokoju.

Pobyt: sierpień 2023

• Ocena dodana: 23 lipca 2023

Bardzo udany, same pozytywne wrażenia, miejsce godne polecenia!
    • 1 nocleg

Znakomite, urozmaicone, produkty wysokiej jakości, uczta!!!

• Ocena dodana: 21 lipca 2023

• Pokój z 2 łóżkami pojedynczymi przystosowany dla osób niepełnosprawnych

Wszystko Oki.

Super miejscówka przy granicy Czesko-Austryjackiej w przyzwoitej cenie do tego super karczma obok z super jedzeniem, no i to zaufanie i rozwiązanie z barkiem w Hotelu powaliło nas z Nóg pozytywnie oczywiście, Mega zaufanie do Gości Hotelowych. Polecam z czystym sumieniem w drodze na Chorwację/ Włochy czy też z powrotem (my akurat wracaliśmy w 2 rodziny)

• Ocena dodana: 13 lipca 2023

Brak

Hotel samoobsługowy. Logowanie za pomocą aplikacji mobilnej. Smaczne śniadania, basen i blisko restauracja. Piękne okolice dookoła.

• Ocena dodana: 3 lipca 2023

Polecam

Minusów brak

Samoobsługa

• Ocena dodana: 12 września 2025

Dobry
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

W przypadku tej oceny nie pozostawiono żadnego komentarza

Pobyt: lipiec 2025

wyświetlono 1 – 25

Wyrównujemy ceny
Wyrównujemy ceny
Niskie ceny • Żadnych opłat rezerwacyjnych • Znalazłeś tę samą ofertę w niższej cenie? Zwrócimy Ci różnicę!

Goście ocenili również te obiekty: