Prague International Airport, K Letisti 1074/32, Praha, 16000, Česká republika
Poměr ceny a kvality
8,0
WiFi zdarma
8,8
Skuteční hosté. Skutečné pobyty. Skutečné názory.
Zjistit více– otevře dialogové oknoKaždé průměrné hodnocení se pohybuje v rozmezí 1–10. Průměrné hodnocení, které vidíte, vypočítáme součtem všech získaných hodnocení, který vydělíme celkovým počtem získaných hodnocení. Používáme systém vážených hodnocení, což znamená, že čím novější je hodnocení, tím větší dopad má na výpočet jejich průměrného hodnocení. Hosté mohou navíc udělit i samostatná dílčí hodnocení hlavních aspektů, jako jsou lokalita, čistota, personál, pohodlí, zařízení, poměr kvality a ceny a bezplatné Wi-Fi připojení. Upozorňujeme, že hosté dílčí a celková hodnocení odesílají nezávisle, takže mezi nimi není žádná přímá souvislost.
Hodnotit můžete ubytování, které jste si zarezervovali přes naši platformu a ve kterém jste svůj pobyt uskutečnili, ale i pokud jste do ubytování dorazili a rozhodli se pobyt neuskutečnit. Chcete-li upravit hodnocení, které jste již odeslali, kontaktujte prosím náš zákaznický servis.
Máme specialisty i automatizované systémy zaměřené na odhalování falešných hodnocení, které jsou nahrávány na naši platformu. Taková hodnocení mažeme a v případě potřeby proti odpovědným osobám podnikneme patřičné kroky.
Pokud si kdokoli jiný všimne něčeho podezřelého, může vždy kontaktovat náš zákaznický servis a náš tým pro odhalování podvodů následně může podezření vyšetřit.
V ideálním případě bychom zveřejnili každé hodnocení, které obdržíme, ať už je pozitivní nebo negativní. Nezobrazíme ale žádné hodnocení, které obsahuje nebo odkazuje na (mimo jiné):
Abychom zajistili, že hodnocení jsou relevantní, akceptujeme jen hodnocení odeslaná do 3 měsíců od odjezdu z ubytování. Také můžeme přestat zobrazovat hodnocení starší 36 měsíců nebo hodnocení ubytování, kde proběhla změna vlastnictví.
Ubytování se může rozhodnout, že na hodnocení zareaguje.
Když se zobrazí více hodnocení, úplně nahoře budou uvedena ta nejnovější, u kterých je uplatněno i několik dalších faktorů (jazyk, ve kterém je hodnocení napsané, jestli se jedná jen o skóre nebo jestli obsahuje i nějaké slovní vyjádření atd.). Pokud budete chtít, můžete je řadit nebo filtrovat (podle období, průměrného hodnocení atd.).
Někdy zobrazujeme také externí průměrná hodnocení z jiných známých cestovatelských webových stránek. V takovém případě tato hodnocení jasně označujeme.
Tyto zásady a kritéria mají zajistit relevantnost obsahu na Booking.com a jeho vhodnost pro uživatele všech věkových kategorií, bez omezení možnosti vyjádření velmi vyhraněných názorů. Tyto zásady a kritéria také platí bez ohledu na to, zda je obsah negativní či pozitivní.
Příspěvky by měly souviset s pobytem. Nejužitečnější příspěvky jsou takové, co poskytují podrobné informace a pomáhají ostatním v jejich rozhodování při výběru ubytování. Do svých příspěvků prosím nezahrnujte osobní, politické nebo etické komentáře, nebo poznámky týkající se náboženství. Příspěvky s propagačním obsahem budou odstraněny a poznámky týkající se služeb společnosti Booking.com budou směřovány našemu zákaznickému servisu nebo asistenčnímu týmu pro ubytovací zařízení.
Příspěvky by měly koncipovány tak, aby z nich měli prospěch uživatelé na celém světě. Nepoužívejte prosím vulgarismy ať už přímé nebo naznačené, a to v žádném jazyce. Komentáře a názory obsahující projevy nenávisti, diskriminace, vyhrožování či sexuální narážky, verbální projevy násilí nebo propagaci nezákonné činnosti, nejsou povoleny.
Veškerý obsah by měl být autentický a užitečný pro příští hosty. Hodnocení jsou nejužitečnější tehdy, pokud jsou autentická a nezaujatá. Váš příspěvek by měl odrážet Vaši zkušenost. Ubytovací zařízení spolupracující s Booking.com nesmí zveřejňovat hodnocení jménem hostů, ani nabízet hostům výhody výměnou za dobré hodnocení. Pokusy o snížení průměrné známky hodnocení konkurenčního ubytování zveřejněním negativního hodnocení nebudou tolerovány.
Respektujte soukromí ostatních. Společnost Booking.com se bude snažit o to, aby emailové adresy, telefonní čísla, adresy webových stránek, profily ze sociálních médií, atd., nebyly zobrazovány.
Názory vyjádřené v příspěvcích pocházejí od zákazníků Booking.com a spolupracujících ubytovacích zařízení, ne ze strany Booking.com. Booking.com nenese zodpovědnost ani neručí za poskytnutá hodnocení nebo odpovědi na ně. Booking.com je distributorem (bez povinnosti ověřování) a ne vydavatelem těchto hodnocení a odpovědí na ně.
Standardně jsou hodnocení řazena na základě data jejich napsání a dalších kritérií tak, aby byly co nejrelevantnější. V úvahu se mimo jiné bere jazyk, to, zda-li hodnocení obsahuje komentář a zda bylo naspáno osobou, která uvedla svou identitu. K dispozici jsou i další možnosti řazení (např. podle známky a kategorie hosta).
Tato služba může zahrnovat překlady, které poskytuje Google. Společnost Google se zříká všech výslovných nebo předpokládaných záruk týkajících se překladů, včetně záruky jejich správnosti, spolehlivosti a záruk týkajících se možné atraktivnosti a komerčnosti textu, vhodnosti pro určitý účel a neporušení stanovených norem a zákonů.
Konec dialogového oknaHodnocení napsáno: 8. září 2022
Patrik
Česká republikaUbytování splnilo naprosto mé očekávaní. Potřeboval jsem stihnout brzký raní let z Prahy. Hotel je umístěn kosek od letiště (7 min chůze).
Hodnocení napsáno: 7. září 2022
Ing
Česká republikaS ničím jsme se nesetkali
Přespali jsme 1 noc před odletem na dovolenou. Doporučuji všem k přespání, kdy není se možné dopravit brzy ráno k odletu. Vše bezvadně, součástí ceny pobytu je i shattle bus z letiště a na letiště. Snídaně byla výborná, výběr veliký, každý si najde, co má rád
Termínem pobytu byl září 2022
Hodnocení napsáno: 4. září 2022
Kateřina
Česká republikaRodinné větší pokoje by nebyli špatné. Větší rodina si musí vzít dva pokoje. Zázemí pro děti např. dětský koutek v restauraci či na terase bych též uvítala, ale chápu, že je ubytování spíše využívané mezi lety.
Milý personál. Nebyl problém s nočním ubytováním. Příjemný odpočinek po příletu. Pokoj i koupelna čisté. Postele pohodlné. Naprosto vynikající snídaně s nadstandartním výběrem. Fajn pozdní odhlášení. V okolí není moc co dělat, ale to je samozřejmé na letišti. Určitě příště po příletu z dovolené rádi využijeme. Škoda, že tak příjemný hotel je problém najít i v centru Prahy, kde by člověk využil v době výletu či pracovní cesty.
Hodnocení napsáno: 3. září 2022
Chromý
Česká republikaLépe fungujíci recepce.
Termínem pobytu byl září 2022
Dana
Česká republikaLobby bar v provozu i v pozdních nočních hodinách
Radmila
Česká republikaUbytovani v 6.patře daleko lépe vybaveno než ve 4. Kde jsme take letos byli a za stejnou cenu
Zdeněk
Česká republikapokoj velmi dobrý, postele pohodlné, snídani jsme neměli, ale vadil nám negativní jednání slečny na recepci, když nám oznamovala, že odvoz zdarma na letiště nedostaneme, jelikož v 6.30 jede posádka, a ta má vždy přednost, takže nám bylo doporučeno jet v 7.00, protože doprava jezdí každou půlhodinu, ale když máme být na letišti v 7.00, tak nestíháme, že. Museli jsme tudíž pěšky, není to žádná katastrofa, ale zamrzí to.
Hodnocení napsáno: 28. srpna 2022
Eliška
Česká republikaIdeální na přespání před brzkým ranním letem.
Hodnocení napsáno: 28. srpna 2022
Podsedníková
Česká republikaPokoj přímo u vchodu na patro. Neustálý hluk od zavírajících se dveří. Velmi hlučné.
Velmi pěkný pokoj. Čisto.
Hodnocení napsáno: 27. srpna 2022
Marta
Česká republikaOchota personálu, čistota
Hodnocení napsáno: 25. srpna 2022
Antonin
Česká republikaVše o.k
Dobrá snídaně, Dobrá poloha u letiště
Hodnocení napsáno: 25. srpna 2022
Musialová
Česká republikaOchotný personál, transfer z letiště a na letiště ve velmi krátké době. Pokoj a příslušenství velmi čisté, postel pro mně pohodlná, klimatizace. Snídani jsem nestihla, cestovala jsem v pozdních a následující den v brzkých ranních hodinách.
Lfo
Česká republikaHotel je necelý kilometr od letiště a poskytuje zdarma dopravu - po příletu jsme z terminálu zavolali na recepci a do 5 minut pro nás přijeli - služba je poskytována 24 hod. denně - perfektní! Velmi pohodlné postele, pěkná koupelna.
Radim
Česká republikaNebylo nic co bychom vytkli.
Jelikož tento hotel využíváme vždy při pozdních příletech. Vyhovuje nám blízkost u letiště a servis bus z letiště. Ranní snídaně jsou výborné a vždy výběr , který pravidelně doplňují.
Ludmila
Česká republikaMožná to byl náš subjektivní dojem, ale otrávený personál.
Snídaně formou bufetu byla dobrá. Večeře byla výběrem z omezeného menu. Upřímně řečeno nic moc. Jídlo bylo přesolené, bagety u předkrmu byly připálené. Nejlepší byl dezert.
Jirina
USATento hotel jsem si vybrala kvůli lokalitě blízko letiště a že měl mít shuttle na letiště. Můj let byl v 6 hodin ráno, což znamena být na letišti okolo 3:45 rano. Recepční mi, ale řekla že první shuttle na letište jede až od 4 hodiny ranní. Musela jsem si zajistit vlastní dopravu na letiště, i přes to že na stránkách bylo napsáno že hotel zajišťuje shuttle na vyžádání mezi 11h večerní až 5 hodinou ranní. Dále jsem měla problém s mojí rezervaci. Měla jsem zamluvené 2 pokoje, ale recepční mi tvrdila, že mám jen jednu rezervaci. Žádala jsem ji, aby se snažila najít mojí rezervaci přes můj email nebo kreditní kartu, ale byla velmi neochotná a zdálo se že mi nevěří že mám 2 pokoje. Musela jsem ji vnutit, aby se podívala na potvrzeny email s rezervacemi a pak jsme zjistili, kde byla chyba. Samozřejmě že jsem měla rezervované 2 pokoje, které byly dokonce propojené. Stačilo se jen podívat, místo negativního chování a osočováním, že jsem si zarezervovala pouze 1 pokoj. Byla jsem velmi vystresovana touto situaci. Představa, kde moje najdu pro moji rodinu v 8h večer ubytování, jelikož mě ihned recepční upozornila že hotel je vyprodaný. Po té co jsme situaci s pokoji vyřešili, zjistím že hotel nemá shuttle na letiště, toto jsem zjistila jen pár hodin před odletem(7-8hodin). Shrnutí celé této situace, asi nikdy jsem nezažila víc stresující check-in. Ubytování bylo skvělé a snídaně podle me rodiny byla vynikající, já se snídaně nezúčastnila jelikož už jsem byla na cestě do Amsterdamu.
Určitě se nám líbila lokalita blízko letiště, pokoje byly moderně vybavené a čisté. Snídaně byla také skvělá
Petr
Česká republikaVse bylo naprosto skvele.
Kalivodova
Česká republikaNic, hlavně vydržet
Bylo to bez snídaně
Hodnocení napsáno: 18. srpna 2022
Kobliha
Česká republikanemáme žádné výtky
Možnost vypůjčení věci co jsme sebou zapomněli. Po týdnu na dovolené kde moc teple vody nebylo, tak ta tepla voda byla super. Forma podávání snídaně.
Hodnocení napsáno: 12. srpna 2022
Nada
Česká republikaPoprvé se mi stalo, že hotel neměl v evidenci moji rezervaci přes Booking, i když par dní před příjezdem přišla zpráva z hotelu o potvrzení pobytu. Nebylo to zrovna příjemné zjištění,zvlášť v osm hodin večer na okraji Prahy.
Blízko letiště, letištní transfer, velmi milá slečna řidička.
Termínem pobytu byl červen 2022
Hodnocení napsáno: 8. srpna 2022
Jaroslavfilip
Česká republikaNelíbila se mi komunikace recepčních. Přiletěli jsme na letiště v nočních hodinách. O půl jedné v noci. Dle pokynů jsem kontaktoval ubytování, které pro nás mělo poslat auto pro přepravu do hotelu. Recepční jsem sdělil, že jsme na terminálu 2. Ta mi sdělila, že máme počkat před bránou/vchodem B (dle recepční, mi řekla, že to má bý "odletová" brána). Že do 10 minut nás vyzvednou. To jsem ale netušil, že jsou na terminálu 2 brány, s tím, že ta spodní je označená jak brána příletová tak odletová a horní pouze odletová. Takže jsme čekali u té spodní. Po 20 minutách jsem opět volal, že nikdo nedorazil. Recepční mi sdělila, že tam pro nás její kolegyně byla a že když nás tam neviděla, tak zase odjela. Ufffff .... Tak nevím, jestli je toto slušné chování. Přitom stačilo udělat jednu z věcí: - zavolat nám zpátky a zeptat, kde jsme. Hned by se to vysvětlilo a zdržení by bylo asi 1 minutu - nebo mohla kolegyně seběhnout po schodech dolů a kouknout, jestli nestojíme o patro níže Jednalo se pouze o pár schodů, které byly hned za vchodem. Nepochopím, že jim to stálo za to, pro nás znovu jet. A přitom by stačilo při vysvětlování klientovi řící, ať stojí u vchodu, který je o patro výše. Dle vyjádření slečny, k těmto zmatkům občas dochází. A to ještě musím říci, že slečna, která pro nás přijela, byla v "pohodě". Zatímco slečna, se kterou jsem po telefonu hovořil, nám při příjezdu na recepci nevěnovala ani pohled. Prostě jsme byli vzduch. Škoda :-(
Hotel splnil mé očekávání. Pěkné ubytování s dobrou snídaní hned na letišti.
Hodnocení napsáno: 7. srpna 2022
Barbara
Česká republikavelmi hlučná klimatizace či větrání, během noci velmi rušilo
Hodnocení napsáno: 6. srpna 2022
Jana
Česká republikaVše ok
Hodnocení napsáno: 6. srpna 2022
Petra
Česká republikaVšechno bylo podle představ. Jídlo dobré. Personál příjemný.
Termínem pobytu byl červen 2022
Hodnocení napsáno: 24. července 2025
Dave
Česká republikabyl jsem v tomto hotelu již po 3. Překvapilo mě, že transfer do hotelu je pouze do půlnoci. Je skvělé se v noci procházet s těžkými kufry z letiště do hotelu, i když je to 300-400 m.Předražené dokoupené snídaně.
čistota, pohodlné postele
Eger, Maďarsko
Negombo, Srí Lanka
Losenstein, Rakousko
Grębów, Polsko
Na základě vaší aktivity na naší platformě vám poskytujeme personalizovaná doporučení. Pokud o tuto funkci nemáte zájem, můžete ji vypnout. Upozorňujeme, že její vypnutí se vztahuje pouze na zařízení, které právě používáte. Pokud chcete, aby se vaše preference týkající se této funkce projevily na všech vašich zařízeních, budete muset upravit nastavení na každém z nich zvlášť.
Booking.com je součástí skupiny Booking Holdings Inc., světové jedničky v poskytování on-line služeb zaměřených na cestovní ruch a s ním souvisejících služeb.
Na našich stránkách máme více než 70 milionů hodnocení od opravdových hostů, kteří se skutečně ubytovali.
Hodnocení je možné napsat pouze po provedení rezervace. Jedině tak si můžeme být jisti, že naše hodnocení pocházejí od opravdových hostů.
Když se naši zákazníci ubytují, zjistí, jak jsou pokoje tiché, jak příjemný je personál a další věci.
Po skončení pobytu se s námi hosté podělí o svou zkušenost. My pak u každého hodnocení prověříme, jestli neobsahuje vulgární nebo diskriminující poznámky, a předtím, než je zveřejníme na naší stránce, ověříme jejich autenticitu.
Pokud jste rezervoval/a s námi a chcete napsat hodnocení, nejprve se prosím přihlaste.
Konec dialogového okna