“Het huisje was precies goed voor 2 personen. Alles wat je nodig hebt is aanwezig. Huis is zeer schoon en hygienisch. Ik kan niets anders zeggen dan dat het top was!”
“De ligging in het centrum vlakbij het haventje.
Mooie parkeerplaats.
Prima ontbijt.
Wij waren verrast over het dorpje op zich, erg leuk en sfeervol. Mooie haven en veel wandelmogelijkheden.”
“We hebben heerlijke dagen in Greetsiel gehad.
Een volgende keer boeken we zeker weer dit hotel... fijne schone kamer en heerlijk ontbijtje en midden in het mooie centrum van Greetsiel.
Echt een aanrader!”
Friesenhaus Düwels Hus is 6 keer beoordeeld. Sommige gebruikers hebben geen opmerking achtergelaten, terwijl andere beoordelingen zijn geschreven in het Deutsch of het Eesti.
Mooi Tied OG is 5 keer beoordeeld. Sommige gebruikers hebben geen opmerking achtergelaten, terwijl andere beoordelingen zijn geschreven in het Deutsch of het Eesti.
Gesa is 7 keer beoordeeld. Sommige gebruikers hebben geen opmerking achtergelaten, terwijl andere beoordelingen zijn geschreven in het Deutsch of het Eesti.
Nordseeperle is 6 keer beoordeeld. Sommige gebruikers hebben geen opmerking achtergelaten, terwijl andere beoordelingen zijn geschreven in het Deutsch of het Eesti.
Sonnendeck is 6 keer beoordeeld. Sommige gebruikers hebben geen opmerking achtergelaten, terwijl andere beoordelingen zijn geschreven in het Deutsch of het Eesti.
Grachterum is 5 keer beoordeeld. Sommige gebruikers hebben geen opmerking achtergelaten, terwijl andere beoordelingen zijn geschreven in het Deutsch of het Eesti.
Knutt 2 is 8 keer beoordeeld. Sommige gebruikers hebben geen opmerking achtergelaten, terwijl andere beoordelingen zijn geschreven in het Deutsch of het Eesti.
Klabautermann is 6 keer beoordeeld. Sommige gebruikers hebben geen opmerking achtergelaten, terwijl andere beoordelingen zijn geschreven in het Deutsch of het Eesti.
Emma is 6 keer beoordeeld. Sommige gebruikers hebben geen opmerking achtergelaten, terwijl andere beoordelingen zijn geschreven in het Deutsch of het Eesti.
Ferienwohnung Lieblingsplatz-Greetsiel is 9 keer beoordeeld. Sommige gebruikers hebben geen opmerking achtergelaten, terwijl andere beoordelingen zijn geschreven in het Deutsch of het Eesti.
Moin is 8 keer beoordeeld. Sommige gebruikers hebben geen opmerking achtergelaten, terwijl andere beoordelingen zijn geschreven in het Deutsch of het Eesti.
Pias Koje is 7 keer beoordeeld. Sommige gebruikers hebben geen opmerking achtergelaten, terwijl andere beoordelingen zijn geschreven in het Deutsch of het Eesti.
Ferienhaus Anna is 7 keer beoordeeld. Sommige gebruikers hebben geen opmerking achtergelaten, terwijl andere beoordelingen zijn geschreven in het Deutsch of het Eesti.
Skippersin2 is 6 keer beoordeeld. Sommige gebruikers hebben geen opmerking achtergelaten, terwijl andere beoordelingen zijn geschreven in het Deutsch of het Eesti.
Dat Hygge Huus is 4 keer beoordeeld. Sommige gebruikers hebben geen opmerking achtergelaten, terwijl andere beoordelingen zijn geschreven in het Deutsch of het Eesti.
Grachtenstube is 5 keer beoordeeld. Sommige gebruikers hebben geen opmerking achtergelaten, terwijl andere beoordelingen zijn geschreven in het Deutsch of het Eesti.
Fewo Mey is 6 keer beoordeeld. Sommige gebruikers hebben geen opmerking achtergelaten, terwijl andere beoordelingen zijn geschreven in het Deutsch of het Eesti.
Doris is 5 keer beoordeeld. Sommige gebruikers hebben geen opmerking achtergelaten, terwijl andere beoordelingen zijn geschreven in het Deutsch of het Eesti.
We hebben meer dan 70 miljoen beoordelingen van accommodaties, allemaal van echte, geverifieerde gasten.
Hoe werkt het?
Het begint met een boeking
Het begint met een boeking
Alleen wie via ons boekt, kan het verblijf beoordelen. Zo weten we zeker dat onze beoordelingen afkomstig zijn van echte gasten die in een accommodatie verbleven hebben.
Gevolgd door een reis
Gevolgd door een reis
Onze gasten bezoeken de accommodatie en ervaren zelf of de kamer rustig is, of het eten inderdaad lekker smaakt en hoe vriendelijk het personeel is.
Ten slotte, een beoordeling
Ten slotte, een beoordeling
Reis voorbij? Gast aan het woord. Wij checken of de beoordeling echt is, en of er geen grof taalgebruik in staat. Dan plaatsen we hem op de website van Booking.com.
Als je via ons hebt geboekt en een beoordeling wilt geven, dan moet je eerst inloggen.