Ana içeriğe atla

Şimdilik Türkiye'de bulunan müşterilerimiz bizimle maalesef sadece yurt dışı tesisler için rezervasyon yapabiliyor. Size hizmetlerimizi tamamıyla sunmamıza engel olan sorunları çözmeye çalışıyoruz. Yaşadığınız sıkıntıdan dolayı özür diler ve Booking.com'la ilişkinizin devamını dileriz.

1. Otel değerlendirmeleri anasayfası
  2. Almanya otel değerlendirmeleri
  3. Berlin otel değerlendirmeleri
  4. Hotel Berlin, Berlin, a member of Radisson Individuals tesisinin değerlendirmeleri

Hotel Berlin, Berlin, a member of Radisson Individuals tesisine ait değerlendirmeler Bu puanlama; fiyat, özellikler ve sunulan hizmetler açısından tesisin sektör standartlarına göre değerlendirilmesi sonucudur. Tesisin kendi değerlendirmesine dayandırılmıştır. Konaklamanızı seçmenize yardımcı olması için bu puanlamayı kullanın!

Lützowplatz 17, Mitte, 10785 Berlin, Almanya

8,2

• Ücretsiz WiFi

7,7

%100 doğrulanmış yorumlar

Gerçek konuklar. Gerçek ziyaretler. Gerçek görüşler.

Daha fazla bilgi- bir iletişim penceresi açar
Değerlendirme yaz

Gösterilen: 1 – 25

• Değerlendirme tarihi: 31 Mayıs 2026

• Premium Oda
    • Mobil cihazdan gönderildi

Barı harikaydı, odalar çok geniş ve güzeldi

Konaklama tarihi: Mayıs 2026

• Değerlendirme tarihi: 25 Nisan 2026

• Grup
    • Premium Aile Odası
    • Mobil cihazdan gönderildi

otelde saç kurutma makinesi varmıs ama bizim odada yoktu söylememize ragmen sorunu çözemediler, netflix ve youtube yoktu, internet çok iyi çekmiyordu, odada terlik yoktu, odadaki lahve makinesinde su yoktu

kahvaltısı çok çeşitliydi, çalışanlar ilgili ve güleryüzlüydü, temizligi de gayet iyiydi, diger odalardan ses geçmiyordu, konumu her yere yakındı, metro ve otobüs yürüme mesafesindeydi, check out yaptıktan sonra valizleri emanete bırakabildik, oda temizligi iyiydi, havlu degisimini sagladılar, oda geniş ve konforluydu, self check in- check out vardı ve kolayca giris yapabildik, otele gelmeden önce de self check in yapabilirsiniz bu size zaman kazandırabilir

Konaklama tarihi: Nisan 2026

• Değerlendirme tarihi: 14 Nisan 2026

Genel olarak memnun kaldık
    • Mobil cihazdan gönderildi

Çok çeşit olan kahvaltıda beyaz peynir ve zeytin çeşitleri yoktu.

Zengin kahvaltı, geniş alan, hızlı asansör

Konaklama tarihi: Nisan 2026

• Değerlendirme tarihi: 15 Şubat 2026

İyi
    • Mobil cihazdan gönderildi

Front desk digital ve kimse yok

Kahvaltısı güzel ve zengindi

Konaklama tarihi: Şubat 2026

• Değerlendirme tarihi: 5 Kasım 2025

Keyifli bir konaklama oldu

Çok profesyonel işletiliyordu.

Odalar yeterli büyüklükte ve şık döşenmiş. Kahvaltı gayet yeterli ve alternatifler var. Ulasam duraklarına yakın

Konaklama tarihi: Ekim 2025

• Değerlendirme tarihi: 10 Ekim 2025

• Mobil cihazdan gönderildi

Oda konforluydu ve temizdi, çalışanlar güler yüzlüydü

Konaklama tarihi: Ekim 2025

• Değerlendirme tarihi: 31 Temmuz 2025

Otopark ücreti kötüydü

Konumu iyiydi

• Değerlendirme tarihi: 29 Temmuz 2025

• Mobil cihazdan gönderildi

Wifi maalesef odadalardan çekmiyordu. Çekim gücü arttırılabilirdi.

Kahvaltı gerçekten lezzetliydi. Konum çoğu gezi yerlerine yakındı. Bunun yanı sıra metroya yakın olması sa oldukça iyiydi.

• Değerlendirme tarihi: 29 Temmuz 2025

9,0
    Konforlu, huzurlu ve eğlenceli bir konaklamaydı.
    • 6 gece konaklandı

Kaldığımız süre içinde araba kiraladım, ama otelin otoparkı ücretliydi. Ücretli olabileceğini kabul etmekle birlikte otel müşterilerine daha uygun bir fiyattan sunulması gerekir diye düşünüyorum. Check in ve Check out işlemlerini kendiniz yapıyorsunuz. Başta zor geldi ama aslında çok kolaymış. Diğer yandan bilgisayar üzerinde self check-in yaparken oda özellikleri seçme, kişisel istekleri belirtme gibi konularda tercih seçeneklerinin sunulmaması eksiklik gibi geldi. Sisteme müşteri tercihlerine göre uygun odayı seçecek bir tercih listesi konulabilir. Check-in zamanının 15:00 olmasını sevmedik.

Otelin Konumu çok iyi, toplu ulaşıma yakındı. Bu nedenle şehir içinde istediğimiz tarihi ve turistik yere zorlanmadan gidebildik. Hayvanat bahçesine yürüyüş mesafesinde. Aynı zamanda yemek ve alışveriş mekanlarına da yürüyüş mesafesinde. Otelde kahvaltıyı sevdik. Çocuklar kahvaltıda sunulan çeşitleri beğendiler. Aynı zamanda personel de çok ilgili ve yardımcıydı. Odalar düzenli olarak her gün temizlendi, yeni havlular bırakıldı. Biz aile odasında iki yetişkin, iki çocuk konakladık. Oda yeterli büyüklükteydi. Odayı ve oteli genel olarak temiz ve sessiz bulduk. Teşekkür ederiz.

• Değerlendirme tarihi: 25 Temmuz 2025

Mükemmel
    • Mobil cihazdan gönderildi

Wifi bazen kopuyor. Resepsiyon yok. Tüm işlemleri kendiniz tabletten yapıyorsunuz.

Oda büyüklüğü çok iyiydi. Superior oda verildi. Kahve makinesi vardı. Buzdolabı çok iyiydi. Ücretsiz WiFi vardı. Konum olarak alışveriş caddesi Kudam’a yürüme mesafesinde.

• Değerlendirme tarihi: 1 Temmuz 2025

8,0
    Fiyat/ kalite dengesi iyi bir otel
    • Mobil cihazdan gönderildi

Tam merkezi olduğunu söylemek zor, yürüme mesafesi uzun gelebilir.

Otele check in ve check out girişte iPad üzerinden yapılıyor, girişte mini bir marketi var. Kahvaltı çok çeşitli ve doyurucu. Lobby alanında keyifli bir oturma alanı olan bar / cafe / restoran var. Odalar oldukça geni, ferah.

Konaklama tarihi: Haziran 2025

• Değerlendirme tarihi: 17 Haziran 2025

Fevkalade
    • 3 gece konaklandı

Ek bina geçişi, 6. kata kadar çıkan asansör(Ki sadece tek asansör) ve oradan koridor boyu ilerleyerek bir labirent şeklinde ilerleyiş biraz yorucu oldu.

Konaklama tarihi: Haziran 2025

• Değerlendirme tarihi: 28 Mayıs 2025

Memnun kaldık
    • Mobil cihazdan gönderildi

Ekmek türleri daha çeşitlendirilebilir, Meyvelerin tarihi geçmişdi, soluk ve taze degildi,araba parkının ücretli oluşu beni rahatsız etti

OK,

Konaklama tarihi: Mayıs 2025

• Değerlendirme tarihi: 14 Mayıs 2025

Evimizde gibi hissettik
    • 5 gece konaklandı
    • Mobil cihazdan gönderildi

İnternet bağlantısıyla ilgili sorunlar yaşadık daha iyi olabilirdi.

Çok ilgili personelleri vardı ve odamız çok temizdi. Manzarasını da çok beğendik. Geçen sene de burada kalmıştık ve çok beğenmiştik. Balayımız için de burayı tercih ettik. Herkese tavsiye ederim.

Konaklama tarihi: Mayıs 2025

• Değerlendirme tarihi: 27 Nisan 2025

7,0
    Rahatlıkla önerebileceğim, güzel bir otel. Memnun kaldım.
    • 3 gece konaklandı

Odalar biraz küçük ama yeterli.

Kahvaltı güzel, konum güzel.

Konaklama tarihi: Mart 2025

• Değerlendirme tarihi: 21 Nisan 2025

Merkezde Berlin’de kesin tavsiye konaklama
    • Mobil cihazdan gönderildi

Belki yastıklar değiştirilebilir biraz fazla ince.Onun dışında yok

Konumu iyi,önündeki duraktan heryere 9 dakıkada bır otobusle gıdebılırsınız,metro ıstersenız de 10 dk yuruyusle ıstasyon var.kahvatlısı yeterli,odaları buyuk ve temızdı yatak konforluydu.Checkin işlemi sırasında bizimle ilgilenen Milana çok teşekkür ederiz.Çok memnun kaldık herşeyden.İnternet çekmiyor kötü denmiş ama biz sorun yaşamadık.

Konaklama tarihi: Nisan 2025

• Değerlendirme tarihi: 10 Mart 2025

• Yalnız gezgin
    • 3 gece konaklandı

Wi-Fi kötüydü. Oda soğuktu, klima 20 derecenin üzerine çıkmadı,.

Kahvaltı zengin ve yeterliydi.

Konaklama tarihi: Mart 2025

• Değerlendirme tarihi: 24 Kasım 2024

Temiz,modern,metroya yakın.
    • Grup
    • 2 gece konaklandı

Kahvaltı almadık , fiyatını yüksek bulduk.Daha uygun fiyatlı olsa 10 max 15 e , kesin alırdık. Ama gördüğüm kadarı ile çeşitli idi.

Giself servis

Konaklama tarihi: Kasım 2024

• Değerlendirme tarihi: 13 Ekim 2024

• 1 gece konaklandı

2 gece kaldık , ilk odamızda pencere bozuktu , tam kapanmıyordu ,gece soğukta bayağı üşüdük ,ertesi gün hemen odayı değişitirdiler . Biz ekim ayı başında kaldık ,hava gece oldukça soğuktu .Kaloriferler yanmıyordu, Henuz sonbahar başı olduğundan olabilir , sebebini sormadık .

Büyük bir otel, lobisi geniş ferah , Ipadlarden check in yapıyorsunuz ama personel yakında duruyor bir sorun olduğundayardımcı oluyor. Oda büyüklüğü yeterliydi. Yatak rahattı .Kahvaltı salonu büyüktü, kahvaltısı çok iyiydi , çeşit çok fazlaydı ,

Konaklama tarihi: Ekim 2024

• Değerlendirme tarihi: 15 Ağustos 2024

İyi
    • Yalnız gezgin
    • Mobil cihazdan gönderildi

Ancak yatak yerine yataklı kanepeyi kullanmaları çok kötüydü. Çok kez kaldığım bir otel. İlk kez görüyorum bu durumu ve çok şaşırdım.

Otelin sunduğu olanaklar gayet iyiydi. Kahvaltı çok başarılı. Berlin'deki en iyi otel kahvaltısı diyebilirim. Konumu çok iyi.

Konaklama tarihi: Temmuz 2024

• Değerlendirme tarihi: 8 Ağustos 2024

Güzeldi
    • Mobil cihazdan gönderildi

Odalara su bırakmamaları ve kişisel buklet setlerinin olmaması üzücüydü .bir de oda seçimi yaparken kahvaltı mevcut ve kahvaltı dahili karıştırmayın .

Temiz ve ferah bir oteldi. Her yere ulaşım çok kolay . Önündeki duraktan bir çok yere rahatlıkla ulaşabilirsiniz . Girişte self check in yapıyorsunuz fakat bir aksilik olursa yardımcı oluyorlar çalışanlar güler yüzlü.

Konaklama tarihi: Ağustos 2024

• Değerlendirme tarihi: 3 Ağustos 2024

8,0
    Berlin şehir turu için ideal bir otel
    • Standart Oda

Beğenmediğim bir şey yok

İzole, sessiz sakin, fiyat performans oteli, metroya yakın, otopark konusunda da yardımcı oldular

Konaklama tarihi: Mayıs 2024

• Değerlendirme tarihi: 30 Temmuz 2024

Konforlu ve güvende hissettim
    • 4 gece konaklandı
    • Mobil cihazdan gönderildi

Danışmada daha fazla insan ile iletişim kurmaya ihtiyacımız oldu daha fazla personel ihtiyacı var bence

Kahvaltı etmedik o yüzden fikrim yok,otobüs durağına metroya yakındı ve birçok bölgeye yürüyerek gittik yani konum çok iyiydi girişte herşeyin dijital olması önce zor geldi ama sonra alıştık çok temizdi odada kahve makinası olmasına bayıldım küçük bir odada tam söylendiği gibi kocaman bir yatak vardı herşey yeni tertemizdi ve güvenli hissettik kesinlikle tekrar kalabilirim

Konaklama tarihi: Temmuz 2024

Gösterilen: 1 – 25

Fiyat Eşitlemesi Yapıyoruz
Fiyat Eşitlemesi Yapıyoruz
Düşük fiyatlar • Rezervasyon ücreti yok • Daha ucuzunu mu buldunuz? Farkı biz ödeyeceğiz!

Konuklar bu otelleri de değerlendirdi: