Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Hotel Berg Deze classificatie laat zien hoe de accommodatie vergeleken kan worden met de industriestandaard wat betreft prijs, faciliteiten en aangeboden diensten. Het is gebaseerd op zelf-evaluatie door de accommodatie. Gebruik deze classificatie om uw verblijf te kiezen!

Karl-Schurz-Strasse 16, Stuttgart Ost, 70190 Stuttgart, Duitsland

#7 van de 29 B&B's en herbergen in Stuttgart

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 297 beoordelingen over dit hotel

8,2

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8,8

  • Comfort

    7,5

  • Locatie

    8,2

  • Faciliteiten

    7,6

  • Personeel

    8,8

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    8,2

  • Gratis WiFi

    8,1

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 11

  • Beoordeeld op: 5 september 2017

    10
    Klein maar fijn
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Eigenlijk waren we heel tevreden

    In eerste instantie dachten we een verkeerd hotel te hebben gekozen, maar bij nader inzien erg tevreden rustig, klein en schoon. Heerlijk ontbijt. Leuke buurt, dichtbij een park. Erg goeie plek om van hieruit eens Stuttgart te ontdekken. We komen zeker een keer terug. Goede prijs/kwaliteit verhouding

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 11 augustus 2018

    10
    Algemeen goed, behulpzaam en netjes hotel.
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Algemeen goed, behulpzaam en netjes hotel.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 24 september 2017

    7,5
    Precies wat je verwacht.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Prima bed. Goede Italiaan om de hoek.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 24 september 2017

    8,3
    Ontbijt was zeker oké
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Ontbijt was zeker oké

    Verbleven in september 2017

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 14 februari 2016

    8,3
    Vriendelijn ontvangst.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Vriendelijn ontvangst. Prima ontbijt. Centrale maar toch rustige locatie. Gratis openbaar parkeren voor de deur. Basiskamer maar schoon en alles wat je nodig hebt. Wij hadden als bonus een groot balkon.

  • Beoordeeld op: 4 september 2015

    7,5
    Best een leuke locatie, niet al te ver van het centrum naast...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Volgens booking.com konden we inchecken tot 19 uur, maar toch stonden we om 18.30 voor een dichte deur. Moesten bellen, was ook nog onduidelijk aangegeven welk nummer, dus dat kostte al 2 telefoontjes. Inloggen op WiFi lukte ook niet (via een hele omslachtige procedure). De volgende ochtend was het commentaar daarop dat het bij Nederlandse klanten eigenlijk nooit lukte en dat we haar hadden moeten bellen. Ja, we blijven aan de gang!

    Best een leuke locatie, niet al te ver van het centrum naast een park. Parkeren (gratis) net om de hoek was mogelijk (wel druk, dus je moet geluk hebben).

  • Beoordeeld op: 4 oktober 2015

    8,3
    lopen naar Cannstatter Volksfest, en heel makkelijk met...
    • Vakantiereis
    • Stel

    lopen naar Cannstatter Volksfest, en heel makkelijk met UBahn naar centrum, heeeel rustig, lekker geslapen, erg goed ontbijt

  • Beoordeeld op: 7 september 2015

    9,6
    Vriendelijkheid van de aanwezige staf
    • Vakantiereis
    • Stel

    Als je wat later aan het ontbijt komt zijn de meeste vleeswaren al weg

    Vriendelijkheid van de aanwezige staf

  • Beoordeeld op: 30 augustus 2015

    9,6
    Parkeren moest langs de openbare weg en was door late...
    • Vakantiereis
    • Groep

    Parkeren moest langs de openbare weg en was door late aankomst een probleem.

  • Beoordeeld op: 14 augustus 2015

    8,8
    schoon
    • Vakantiereis
    • Stel

    geen airco.

    schoon

  • Beoordeeld op: 8 maart 2015

    7,5
    In de buurt van metrostation en het stadion van vfb Stuttgart
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    In de buurt van metrostation en het stadion van vfb Stuttgart

Resultaat 1 - 11

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: