Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Hotel Karolinger Deze classificatie laat zien hoe de accommodatie vergeleken kan worden met de industriestandaard wat betreft prijs, faciliteiten en aangeboden diensten. Het is gebaseerd op zelf-evaluatie door de accommodatie. Gebruik deze classificatie om uw verblijf te kiezen!

Karolingerstraße 104, Bilk, 40233 Düsseldorf, Duitsland

#24 van de 43 B&B's en herbergen in Düsseldorf

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 464 beoordelingen over dit hotel

7,8

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8

  • Comfort

    6,7

  • Locatie

    8,3

  • Faciliteiten

    6,9

  • Personeel

    8,8

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    8,2

  • Gratis WiFi

    8,3

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 39

  • Beoordeeld op: 24 september 2018

    8,8
    Eenvoudig en niet al te ruim maar goed onderhouden en zeer schoon en daarmee uitstekende prijs
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    Parkeren is erg lastig, er zijn veel openbare en gratis parkeerplekken in de buurt maar er zijn ook verschrikkelijk veel auto's die willen parkeren, dus een paar keer behoorlijk rondjes moeten rijden voordat ik een plek gevonden had.

    Hier is veel goed, vriendelijk personeel, schone kamer, prima bed, fijn ontbijt. Ov-kaart om de stad of omgeving in te kunnen is erg praktisch in deze drukke stad.

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 12 september 2018

    8,3
    Leuke korte uitstap met perfecte balans tussen prijs/kwaliteit
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Aparte bedden waren een tegenvaller. ;-)

    Het personeel was zeer vriendelijk. De gratis kaartjes voor openbaar vervoer zijn een mooi en handig extraatje. Ook de optie om lunch klaar te maken is zeer gemakkelijk (en goedkoop)

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 20 augustus 2018

    8,8
    Ik vond hier een schone, rustige kamer met een klein...
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Ik kreeg ondanks de instructies die ik in de kamer vond de gratis wifi niet aan de praat. Dat gezegd zijnde, ik ben ook geen hulp gaan zoeken bij de receptie om dit probleem op te lossen.

    Ik vond hier een schone, rustige kamer met een klein terrasje. Het feit dat de OV-pas in de prijs inbegrepen is, vind ik super - de haltes zijn echt vlakbij. Ik kon m'n auto ook vlakbij gratis parkeren.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 13 mei 2018

    8,8
    een zeer relaxt weekendje weg.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    We hadden het geluk een (gratis) parkeerplek te vinden vlakbij de accomodatie. We kregen gratis kaartjes voor het openbaar vervoer van dag van aankomst tot en met dag van vertrek. We hebben er geen gebruik van gemaakt omdat het prachtig weer was en alles goed beloopbaar is. Bilk is een erg gezellige wijk met goede restaurantjes. Van het mediapark naar de Altstadt lopen langs de Nederijn was heerlijk.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 10 december 2017

    7,5
    Volgende jaar ga ik weer naar Düsseldorf in december 2018
    • Groep
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Badkamer vind ik onveilig voor mij omdat ik ben 70 jaar oud en daar ben ik niet even gewicht om te vasthouden en daar aan te muur geen handgreep en ook veel te glad op douchebak en als ik douche met shampoo na gebruikt dan gaat gleed door en eigenlijk beter met antislip op te bodem dan word niet glad! Maar meeste verschillen hotel hebben daar daar niet beveilig zonder handgreep en antislip of losse matje op te douchebak .

    ontbijt goed

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 3 december 2017

    7,5
    prijs/kwaliteit zeer goed hotel en voor herhaling vatbaar
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    De bedden waren niet van zeer goede kwaliteit (te zachte matras) en slecht hoofdkussen.

    Ontbijt was in orde. Alles wat wij wensten was voorradig. Gratis parkeren voor de deur van het hotel in de rustige straat. We hadden geluk dat er nog plaatsen vrij waren. Wat ook zeer positief was dat we kaartjes kregen voor het openbaar vervoer geldig gedurende ons verblijf en ook nog de laatste dag na het verlaten van het hotel. Openbaar vervoer zeer dicht bij het hotel. Vriendelijk personeel aanwezig bij aankomst in het hotel en ook bij het ontbijt.

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 19 maart 2017

    5,4
    Te duur wat betreft prijs kwaliteit verhouding en niet geschikt voor langer dan 1 nacht
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kamer rook niet fris badkamer rook niet fris Badkamer was verder erg krap, toilet was ingebouwd tussen douche en muur en was te krap om te bewegen. Douche: instap te hoog voor ouderen zo rond de 40 cm. Douche was niet goed in te stellen of lauw/koud of heet. Kamer had vloerbedekking en is niet hygiënisch interieur is gedateerd. Matras is goed maar kussen is drama, weinig vulling in.

    Ontbijt was redelijk

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 19 december 2016

    8,3
    Verwacht voor de prijs geen wonderen, je krijgt wat je betaald.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Beetje schimmel in de voegen van de douche Matras te zacht Broodjes ontbijt waren snel op Smalle badkamer

    Prijs Personeel was heel vriendelijk Gratis ticket openbaar vervoer Contipark Arcaden was 5min wandelen en we betaalde voor minder dan 24u maar €5. Ruime kamer

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 18 december 2016

    7,5
    Eenvoudig hotel op goede locatie
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Aan de overkant is een bouwterrein waar al vroeg gewerkt wordt (ook op zaterdag).

    De locatie. Net buiten het centrum en dicht bij het openbaar vervoer. Van het hotel krijg je gedurende het verblijf een ov kaart waardoor het ov gratis is.

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 18 december 2016

    7,9
    Kort weekendje Düsseldorf
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het was allemaal netjes, maar de kamer en vooral de badkamer waren erg klein. Het is prima voor een kort verblijf! Voor een langere verblijf is het niet ideaal.

    Tramhalte om de hoek bij het hotel die je in enkele minuten naar het centrum bracht. Erg fijn hotel voor een kort tripje. Ontbijtbuffet was erg uitgebreid. Vriendelijk en behulpzaam personeel. Goed werkende WiFi om nog even wat dingen op te zoeken.

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 15 oktober 2016

    9,2
    Prima hotel voor een klein prijsje!
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Ruimte in de badkamer zeer beperkt, maar namen we graag op de koop toe!

    De locatie was uitstekend. Een rustige buurt en dicht bij tram en S-Bahn. Gratis openbaar vervoerskaartjes was een geweldige service. Een prima hotel, vriendelijk personeel, goede bedden. Prijs-kwaliteitverhouding uitstekend!

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 24 september 2018

    7,1
    Slechte / geen parkeergelegenheid.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Slechte / geen parkeergelegenheid.

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 19 juni 2018

    7,9
    Prima
    • Reizigers met vrienden
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Zo klein

    Dichtbij stad en gratis ov

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 6 maart 2018

    8,8
    Goed ontbijt en schone kleine kamer.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    niets

    Goed ontbijt en schone kleine kamer. Wat gedateerd. Badkamer klein maar schoon. Kaartje voor openbaar vervoer inclusief.

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 21 februari 2018

    8,3
    Waar voor je geld
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Gehorig,

    Prima locatie en uitstekende prijs/kwaliteit

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 10 januari 2018

    6,7
    Verouderde locatie, gunstig gelegen. Gratis OV
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Er was geen beddengoed op een bed bij aankomst.

    Locatie, relatief dicht bij centrum en eenvoudig via tram te bereiken.

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 17 december 2017

    8,8
    Ontbijt
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het was erg stoffig boven op de kasten en wc deur kon niet op slot

    Ontbijt

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 16 december 2017

    8,3
    Gratis ov kaart
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Warmte douche, lastig af te stellen

    Gratis ov kaart

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 11 december 2017

    4,2
    geen
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    de kamer is te klein voor twee personen.

    niks

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 11 december 2017

    8,8
    Top! Voor herhaling vatbaar
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ligging is super. Gratis parkeren voor de deur. Heel erg vriendelijk personeel! Gratis kaartje voor openbaar vervoer

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 4 december 2017

    7,9
    Rustige kamer
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Rustige kamer

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 25 september 2017

    6,7
    Hele nacht wakker gelegen door buren overlast;
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Hele nacht wakker gelegen door buren overlast; stemmen en tv.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 12 december 2016

    6,7
    Prima maar niet perfect
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Geen parkeerplaats in de buurt. Ver moeten zoeken en lopen

    Prijs

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 3 december 2016

    10
    schone kamer,heerlijk bed, alles goed
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    goede service

    Verbleven in december 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 14 februari 2016

    8,3
    De ontvangst was zeer vriendelijk.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger

    Het is inderdaad wel wat gehorig, maar de meeste gasten houden wel rekening met elkaar. Ik heb 1 keer iemand horen telefoneren dat duurde 5 minuten en was voor 22:00 uur. Dus niet erg storend.

    De ontvangst was zeer vriendelijk. Men is zeer behulpzaam, bv om bagage naar de kamer te brengen. Prima ontbijt. De kamers eenvoudig maar netjes en schoon.Op 5 minuten loopafstand van station. Vlakbij overdekt winkelcentrum en leuk restaurantje om de hoek.

  • Beoordeeld op: 28 januari 2016

    7,9
    De auto rustig en gratis voor de deur gezet en tijdens het...
    • Stel

    trappen lopen en kleine kamer met maar 1 stoel, dus 1 ladenkastje eruit en de tweede stoel voor in de plaats.

    De auto rustig en gratis voor de deur gezet en tijdens het verblijf een openbaarvervoer ticket. super........

  • Beoordeeld op: 10 december 2015

    7,9
    Dit is de derde keer dat we hier hebben geslapen, prijs...
    • Vakantiereis
    • Groep

    Dit is de derde keer dat we hier hebben geslapen, prijs kwaliteit super!!..tevens gratis openbaar vervoers kaarten wat wil je nog meer. Hotel wel wat gedateerd, echter keurig schoon, vriendelijk personeel heerlijk ontbijt.....kortom niets op aan te merken,

  • Beoordeeld op: 8 december 2015

    7,5
    Gewoon goed voor ontbijten .
    • Vakantiereis
    • Stel

    Badkamer onveilig door douchebak is erg glad voor instappen en uitstappen gleed glad en ook geen steun arm om te vast houden dus douchebak is erg hoog.

    Gewoon goed voor ontbijten .

  • Beoordeeld op: 27 november 2015

    7,9
    Er reed nèt iemand weg, dus wij konden gratis én voor de...
    • Vakantiereis
    • Stel

    De vloerbedekking ziet er vies uit, in de gang, op de trap en op de kamer. Verder was het wel schoon. Bedlampje werkte niet. We hadden om een tweepersoonsbed gevraagd en moesten zelf de bedden en nachtkastjes verschuiven. En toen kwam kwam er natuurlijk stof en dergelijke tevoorschijn.

    Er reed nèt iemand weg, dus wij konden gratis én voor de deur parkeren. Het is wandelend goed te doen naar het centrum. Ook openbaar vervoer is goed bereikbaar en twee dagen gratis m.b.v. de ticket die we kregen.

  • Beoordeeld op: 5 februari 2015

    8,8
    zeer vriendelijke en spontane receptionist
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger

    zeer vriendelijke en spontane receptionist schone kamer met prima bed gratis openbaar vervoerkaart locatie aan de rand van de stad en leuke buurt met restaurants op loopafstand prijs/kwaliteit

  • Beoordeeld op: 8 mei 2016

    5,8
    basic maar alles in orde
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    kleine kamer, oud

    basic maar alles in orde vriendelijk personeel

  • Beoordeeld op: 8 mei 2016

    7,5
    Service
    • Vakantiereis
    • Groep

    Wifi Geen dubbel bed

    Service

  • Beoordeeld op: 6 april 2016

    6,3
    Locatie is perfect.
    • Stel

    De kussens vond ik te dik.

    Locatie is perfect. Gratis tramkaarten voor de hele dag.

  • Beoordeeld op: 22 december 2015

    7,5
    Vriendelijke ontvangst, lekker ontbijt
    • Vakantiereis
    • Groep

    Vriendelijke ontvangst, lekker ontbijt

  • Beoordeeld op: 20 december 2015

    7,5
    Fijn personeel, prima kamer
    • Vakantiereis
    • Stel

    Kamers zijn gehorig, snachts veel geluiden van buiten

    Fijn personeel, prima kamer

  • Beoordeeld op: 10 december 2015

    6,3
    Prijs-kwaliteit redelijk
    • Vakantiereis
    • Groep

    Erg kleine kamer/badkamer

    Prijs-kwaliteit redelijk Vriendelijk personeel

  • Beoordeeld op: 3 december 2015

    9,6
    Heerlijk ontbijt en vriendelijk personeel
    • Vakantiereis
    • Groep

    Het bed was te zacht en de douche had geen afzuiging...

    Heerlijk ontbijt en vriendelijk personeel

  • Beoordeeld op: 27 mei 2015

    7,1
    Prima bedde, gratis OV kaart en een lekker ontbijt.
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    WiFi viel soms weg en in onze kamer hing een rooklucht die er niet uitging

    Prima bedde, gratis OV kaart en een lekker ontbijt.

  • Beoordeeld op: 23 februari 2015

    7,9
    Ov gratis kaartje tijdens verblijf
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    Ov gratis kaartje tijdens verblijf

Er zijn ook 17 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 39

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: