Overslaan en naar de inhoud gaan
  1. Startpagina hotelbeoordelingen
  2. Hotelbeoordelingen Duitsland
  3. Hotelbeoordelingen Altenahr
  4. Beoordelingen van Apart Hotel Lang

Beoordelingen over Apart Hotel Lang Deze classificatie laat zien hoe de accommodatie vergeleken kan worden met de industriestandaard wat betreft prijs, faciliteiten en aangeboden diensten. Het is gebaseerd op zelf-evaluatie door de accommodatie. Gebruik deze classificatie om uw verblijf te kiezen!

Altenburger Str. 1, 53505 Altenahr, Duitsland

9,2

• Gratis WiFi

9,4

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen- er opent een dialoogvenster
Schrijf een beoordeling

Resultaat 1 – 25

• Beoordeeld op: 18 juni 2026

Super appartement!
    • Individuele reiziger

Eigenlijk niets.

Het was een prachtig appartement. Super locatie en mooi uitzicht. Schoon en compleet.

Verbleven in juni 2026

• Beoordeeld op: 30 mei 2026

Fantastisch
    • Gezin met jonge kinderen
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

Inzet van personeel, vooral in horeca

Verbleven in mei 2026

• Beoordeeld op: 29 mei 2026

Fijn verblijf in een mooi natuurgebied
    • Verbleef 2 nachten

De kussens waren wel voor ons niet prettig. Ze waren lekker groot en fluffy maar als je erop ligt is net alsof je op het matras ligt. Is te dun en je zakt er heel veel in weg

De kamer beviel me heel erg goed. Alle benodigheden waren ook aanwezig. Mooe locatie van het balkon met de natuur. Ook de luxe van het appartement zoals automatische rolluiken was erg prettig. De parkeerplaats naast de appartementen was ook fijn

Verbleven in mei 2026

• Beoordeeld op: 3 mei 2026

9,0
    Mooie omgeving, vriendelijke mensen, voor herhaling vatbaar!

n.v.t.

Heel keurig, schoon appartement van alle gemakken voorzien. Vriendelijk personeel. Wij komen graag nog een keer terug!

• Beoordeeld op: 12 april 2026

Voortreffelijk
    • Individuele reiziger

Niets

De ruimte

• Beoordeeld op: 7 april 2026

9,0
    Ruim apartement in het centrum van Altenahr
    • Verbleef 3 nachten

Tja je krijgt je toegangskaart voor de kamer met een automatisch systeem. Helemaal prima en het was ook allemaal erg duidelijk. Wel een beetje onpersoonlijk, maar het stoorde ons niet.

Het appartement is erg ruim, nieuw en schoon. Mooi keukentje, vaatwasser, oven, heerlijke badkamer met wasmachine, twee flatscreens, wat wil je nog meer. De locatie midden in het centrum is ook erg goed. Het dorp heeft een flinke knauw gekregen met de overstroming van 2021. Je ziet de schade nog steeds erg goed in Altenahr en langzaam begint het dorp weer een beetje te leven. De omgeving is en blijft prachtig. Heerlijk wandelen een lekker hapje en een wijntje, wat wil je nog meer.

• Beoordeeld op: 30 december 2025

Heerlijke dagen gehad!
    • Verstuurd vanaf een mobiel

Werkelijk niks negatiefs te melden!

Vriendelijke eigenaren! Wij zaten met onze hond in het 2-persoons appartement. Zeer schoon en compleet met smaak ingericht. Aan alles is gedacht. En niet onbelangrijk een goed bed. We gaan altijd naar Duitsland; veel accommodaties gezien. Deze staat echt op nummer 1!

Verbleven in december 2025

• Beoordeeld op: 24 december 2025

Mooi appartement en super vriendelijke mensen! 😍

Niets!

Mooi appartement in het hotel! Alles zag er nieuw en heel schoon uit! Ook de bedden vonden wij heerlijk! (Niet te hard en niet te zacht). Ook ontbijt prima geregeld met het restaurant aan de overkant. Het personeel is erg vriendelijk en vraagt iedere dag of alles in orde is. Ook onze hond was zeer welkom!

Verbleven in december 2025

• Beoordeeld op: 2 november 2025

Geweldig
    • Met huisdier
    • Verstuurd vanaf een mobiel

Het ontbijt was goed en lekker! We waren met z’n tweeën in het hele restaurant! Vriendelijke mensen

Verbleven in oktober 2025

• Beoordeeld op: 9 oktober 2025

Erg goed
    • Verstuurd vanaf een mobiel

Hoofdkussens waren veel te zacht.

Complete en nieuwe uitrusting, alles was aanwezig! Mooie ligging aan het water en parkeren naast accomodatie.

Verbleven in september 2025

• Beoordeeld op: 27 september 2025

Goed

Nvt

De ruimte

Verbleven in september 2025

• Beoordeeld op: 30 augustus 2025

top verblijf waar wij nog wel een keer heen zullen gaan.

Hoofdkussens

top appartement met alle voorzieningen die je maar wenst en sporten is ook mogelijk

• Beoordeeld op: 24 augustus 2025

Weekje vakantie
    • Verbleef 6 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

We hadden gedacht goed te kunnen fietsen maar dat was alleen aan de Rijn leuk. Daarvoor in de plaats hebben veel gewandeld en plaatsjes bezocht.

Het appartement en de behulpzaamheid en vriendelijkheid van eigenaar en personeel. Het uitzicht was schitterend op de Ahr en bergen. Gratis bus en trein.

• Beoordeeld op: 21 augustus 2025

Fantastisch !
    • Verstuurd vanaf een mobiel

In de directe omgeving van het hotel is men nog erg druk met herstelwerkzaamheden na de overstroming van 2021 maar dat is wat ons betreft alleen maar een extra reden om de regio in de heropbouw te ondersteunen.

Alles was nieuw en keurig netjes. Appartement voorzien van alle gemakken. personeel erg vriendelijk en behulpzaam.

• Beoordeeld op: 19 augustus 2025

Erg goed
    • Verstuurd vanaf een mobiel

De trappen naar het appartement.

Het mooie appartementen.

• Beoordeeld op: 18 augustus 2025

Heerlijk verblijf
    • Verbleef 2 nachten

Niets negatiefs op te merken, enkel een puntje van aandacht voor anderen die in Duitsland reizen van zondag t/m dinsdag, op maandag en dinsdag is vrijwel alles gesloten.

Na aankomst buiten bij een digitaal loket aanmelden, na betaling print deze de toegangspassen voor het apartement (op de bon staat het kamernummer aangegeven). Uitstekend modern proces, echter ontstond er een foutmelding bij het printen van de passen (nieuwigheid vermoedelijk) maar de eigenaar kwam al aanlopen om ons te verwelkomen en gaf ons direct een rondleiding en info over de beschikbare faciliteiten. We waren met de auto en twee motoren en mochten gebruik maken van zowel de grote parking voor de auto en aanhanger als de afgesloten garage voor onze motoren, super service! Het apartement was prachtig, zo goed als nieuw en van alle gemakken voorzien.

• Beoordeeld op: 10 augustus 2025

9,0
    Comfortabel en nieuw appartement.
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

Beperkt aanbod van restaurants en winkels. De gevolgen van de overstroming in 2021 in Altenahr zijn nog steeds zichtbaar/voelbaar.

De fijne sauna voor privégebruik en het ruime balkon aan de rivier met zicht op landschap en plaatsje.

• Beoordeeld op: 26 juli 2025

Geweldig!
    • Verstuurd vanaf een mobiel

Mooie, ruime studio. Alles was heel netjes en schoon. Hele vriendelijke dame. We raden dit hotel zeker aan!

Verbleven in juli 2025

• Beoordeeld op: 1 juli 2025

9,0
    Een heerlijk en comfortabel verblijf!
    • Verbleef 4 nachten

Meerdere koekenpannen zou fijn zijn. Er waren er maar 2 aanwezig, een grote en een kleine, terwijl de kookpannen in verschillende maten ruim aanwezig waren.

De opzet van het appartement is ruim genoeg, alles wat nodig is voor een relaxed verblijf was aanwezig. Het was erg fijn dat het appartement een airconditioning had en deze al voor onze aankomst was aangezet. Geen overbodige luxe omdat de temperatuur in de tijd dat wij er verbleven al meer dan 30 graden was. De rolluiken zijn hierbij ook een verademing omdat deze het licht en de warmte goed buiten houden. Een uitstekende internetverbinding en de vooraf al ingestelde streamingdiensten werkten perfect.

Verbleven in juni 2025

• Beoordeeld op: 16 juni 2025

Voortreffelijk
    • Zakenreis
    • Groep
    • Verstuurd vanaf een mobiel

Wat een geweldig appartement met een prachtig uitzicht! We voelden ons zeer welkom en alles was in orde. De sauna is ook echt een aanrader! Als we in de buurt zijn komen we hier zeker terug. 🙌

Verbleven in mei 2025

• Beoordeeld op: 1 juni 2025

9,0
    Hoog potentieel wat waar gemaakt zal worden als het bijbehorende hotel is gebouwd
    • Verstuurd vanaf een mobiel

Ontbijtbuffet was beperkt, zowel in tijd als aanbod. Het plaatsje is in opbouw, is nu nog niet af. Ontbijt was in een bevriend restaurant naast het appartement.

Appartement was fantastisch, alles aanwezig voor luxe verblijf

Verbleven in mei 2025

• Beoordeeld op: 7 april 2025

Heerlijk
    • Verstuurd vanaf een mobiel

Mooi hotel met appartementen. Alles nieuw. Mooi ingericht. Prachtige omgeving.

Verbleven in april 2025

• Beoordeeld op: 13 maart 2025

Fantastisch verblijf op een perfecte locatie.
    • Groep

Niets.

Top appartement met een geweldige locatie. Het appartement was van alles voorzien. We konden gebruik maken van de sauna, wat na een dag wandelen erg lekker was. Vanaf de locatie loop je in 2 minuten naar het begin van de wandelroute of naar de bushalte. Als we vragen hadden werd er snel gereageerd en we werden voorzien van tips. Ook kregen we kaartjes om gratis met de bus te reizen. Erg tevreden met dit verblijf.

Verbleven in maart 2025

• Beoordeeld op: 9 maart 2025

9,0
    Erg goed en een echte belevingaangenaam
    • Verstuurd vanaf een mobiel

Eigenlijk niets. Zelfs weer was perfect.

Spiksplinternieuw gerenoveerd hotel met topappartement. Van alle gemakken vooezien. Ontbijt wordt nog niet aangeboden. Het naastgelegen en bij het hotel horende restaurant gaat namelijk met Pasen open, evenals een gezellige wijnkelder. Er is ongelooflijk hard gewerkt aan het herstel van de waterschade van 2021. Het dorp is echt de moeite waard. Tegenover Mayschoss wijnhandel beginnen een paar schitterende wandelroutes, ook naar de Are Ruine. Lekker gegeten in nabijgelegen Adenau (Nürburgring) bij Bonsai-restaurant. In Altenahr zit ook een zeer betaalbaar Grieks restaurant. Om de hoek bij het hotel is een aardig wijnterrasje waar kleine hapjes en behalve wijn ook ander drinken wordt geserveerd. Erg gezellig. Altenahr vonden we echt de moeite waard voor de drie overnachtingen die we geboekt hadden. De gym en sauna zijn ook perfect uitgerust. Zelfs badjassen en slippers stonden in een tas hiervoor op de kamer. Dankjulliewel Herr und Frau Lang !!!

Verbleven in maart 2025

Resultaat 1 – 25

Wij matchen de prijs
Wij matchen de prijs
Lage prijzen • Geen reserveringskosten • Een lagere prijs gevonden? Wij vergoeden het verschil!

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: