Overslaan en naar de inhoud gaan
  1. Startpagina hotelbeoordelingen
  2. Hotelbeoordelingen Duitsland
  3. Hotelbeoordelingen Hohegeiß
  4. Beoordelingen van Harmonie Hotel Rust

Beoordelingen over Harmonie Hotel Rust Dit is de officiële sterrenclassificatie die door een derde partij aan de accommodatie is gegeven - de Hotelstars Union. De accommodatie is vergeleken met de industriestandaard en beoordeeld aan de hand van de prijs, faciliteiten en aangeboden diensten. Gebruik de sterrenclassificatie om uw verblijf te kiezen!

Am Brande 5, 38700 Hohegeiß, Duitsland

8,1

• Gratis WiFi

7,0

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen- er opent een dialoogvenster
Schrijf een beoordeling

• Kleine Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

Geen lift aanwezig.

Prachtige plek met fantastisch uitzicht

Verbleven in juli 2024

• Beoordeeld op: 17 juni 2024

6,0
    Voldoende
    • Comfort Tweepersoonskamer met Balkon
    • Verbleef 6 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

Kamers waren erg gehorig (gestommel op de gang). Dunne doorgezakte matrassen. .Je zit in bad tegen een glazen ombouw aan. Douchen is daardoor erg krap. Weinig variatie in ontbijt,elke dag hetzelfde. Geen noten/havermout, geen zoetigheid. Geen roerei om zelf te pakken uit voorverwarmde bakken. Cappuccino kon je zelf niet tappen uit het automaat.

Als we van het ontbijt terug kwamen waren de kamer schoongemaakt. Stijlvolle en gezellige inrichting. Heerlijk rustig zwembad.

Verbleven in juni 2024

• Beoordeeld op: 15 juli 2023

4,0
    Hadden het ons nav foto‘s en reviews anders voorgesteld.
    • Comfort Tweepersoonskamer met Balkon
    • Verbleef 10 nachten

Rest echt alles over datum. Oude en smalle badkamer (ook goed schoon!), douchen in spekglad bad, later op de avond geen warm water meer. Geen wifi op kamer. Betalen alleen contant of met duitse EC-bankkaart anders toeslag 5%. Sauna alleen van 15-18, bubbelbad 16-20 maar meestal al eerder afgedekt, zwembad maar tot 20.30 en beslist niet de 28,5 graden die beloofd wordt.

Met dikke laag witte verf en nieuwe meubels (goed bed!) geprobeerd een modern uiterlijk te bewerkstelligen. Alles wel netjes schoon.

Verbleven in juli 2023

Resultaat 1 – 4

Wij matchen de prijs
Wij matchen de prijs
Lage prijzen • Geen reserveringskosten • Een lagere prijs gevonden? Wij vergoeden het verschil!