Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Solitaire Hotel Deze classificatie laat zien hoe de accommodatie vergeleken kan worden met de industriestandaard wat betreft prijs, faciliteiten en aangeboden diensten. Het is gebaseerd op zelf-evaluatie door de accommodatie. Gebruik deze classificatie om uw verblijf te kiezen!

Hermann-Hesse-Str. 64, Pankow, 13156 Berlijn, Duitsland

#328 van de 579 hotels in Berlijn

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 573 beoordelingen over dit hotel

8,1

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8,5

  • Comfort

    7,7

  • Locatie

    7,7

  • Faciliteiten

    7,8

  • Personeel

    8,5

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    8,2

  • Gratis WiFi

    8,2

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 14

  • Beoordeeld op: 10 juni 2018

    9,6
    Een wel heel vriendelijk personeelslid die de bar ook nog...
    • Vakantiereis
    • Reizigers met vrienden
    • Economy Tweepersoonskamer
    • Verbleef 6 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Bar niet altijd geopend volgens openingstijden (ander personeelslid, wordt opgepikt door leiding). Er ligt echter een lokaal vlak langs (verdekt achter een poort).

    Een wel heel vriendelijk personeelslid die de bar ook nog na sluitingstijd alleen voor ons openhield.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 4 december 2017

    7,1
    Prima
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Economy Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    We hadden vertraging en eerst werd ons gezegd dat we er niet meer inkwamen en dat er maar één kamer was geboekt. Een uur later kregen we de code en bleken er toch twee kamers beschikbaar. Enige irritatie dus na 12 uur autorijden

    Alles okay

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 4 november 2017

    7,1
    Hotel op rustige locatie in Berlijn!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Economy Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Matras op tweepersoonsbed was erg zacht en we houden niet van syntetisch beddegoed. Bij ontvangst deed de receptionist een beetje lacherig over de economy-kamer en of we wel wisten wat we geboekt hadden!

    Het vrij parkeren op straat en de rust!

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 10 juni 2017

    9,2
    We hebben een prima verblijf gehad en zullen hier zeker terugkomen. Onze zoon woont hier.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten

    We hadden graag 2 aparte bedden gehad.

    Ontbijt was voldoende. Kamer ruim genoeg. We misten een tweede stoeltje op het balkon waar we veel gezeten hebben.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 6 juni 2017

    9,2
    Knus hotel met wat ouder personeel die nog heel goed weten wat een gast nodig heeft. Super!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    Als rolstoelgebruiker kun je niet alleen naar binnen, dit is te steil, tenzij je een supergetrainde jonge vent/vrouw bent. De prive-parkeerplaatsen bij het hotel zelf, zijn niet toegankelijk voor een busje, bv VW transporter, te breed.... volgens de receptie. Jammer, dan maar aan de voorkant parkeren en op het fietspad alles uitladen, tot grote ergernis van de fietsers, wandelaars. Het personeel, 1 persoon per avond, moet wel heel veel verschillende taken op hetzelfde moment doen. Receptie, drankjes, opnemen wensen diner, uitserveren e.d. Dit heft wel heel veel tijd nodig. Maar complimenten voor de ober...

    Het ontbijt was heerlijk, gevarieerd, met zorg bereid en alles direct aangevuld. Personeel bijzonder attent, behulpzaam bij het vinden van de ultieme reisroute en discreet. Een prachtige bijna tropische tuin wat je helemaal niet verwacht aan de buitenkant. Ruime aanpaste kamer was voor ons ideaal i.v.m. hoeveelheid attributen. Kortom, perfect.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 14 april 2017

    9,2
    Slecht parkeren voor 8 euro.
    • Vakantiereis
    • Reizigers met vrienden
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Parkeren voor 8 euro per dag. Auto s zo dicht op elkaar , niet normaal uit te stappen. Op de weg voor hotel gratis parkeren maar ook meer ruimte. Dus niet parkeren voor 8 euro maar gewoon voor het hotel.

    Zeer goed hotel

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 26 juli 2016

    7,5
    Prettig verblijf in net hotel tegen zeer schappelijke prijs.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • 2 kamers
    • Verbleef 4 nachten

    1. Wifi was gratis, maar wat lastig in gebruik i.v.m. steeds opnieuw moeten inloggen in The Cloud. 2. Loopafstand naar dichtstbijzijnd metrostation, maar gelukkig wel een bushalte voor de deur.

    Mooi ingericht hotel in rustige omgeving. Kamers met goede bedden en met balkon. (Wij zijn rokers) Ontbijt met ruime keuzemogelijkheden.

    Verbleven in juli 2016

  • Beoordeeld op: 26 maart 2018

    7,9
    voldeed aan verwachting Prijs/Kwaliteit verhouding is goed. Personeel super aardig
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Economy Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Ontbijt

    De prijs

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 8 september 2017

    9,6
    Perfect.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Alles oke, houden zo.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 24 april 2017

    8,3
    Erg goede prijs kwaliteit verhouding, vriendelijk personeel...
    • Gezin met jonge kinderen
    • 2 kamers
    • Verbleef 1 nacht

    Erg goede prijs kwaliteit verhouding, vriendelijk personeel en goed uitgebreid ontbijt inbegrepen

    Verbleven in april 2017

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 21 september 2015

    7,0
    de rustige omgeving na een een hele dag
    • Vakantiereis
    • Stel

    in de omgeving is weinig te beleven slechte wifi verbinding in complex

    de rustige omgeving na een een hele dag op verkenning te zijn geweest in berlijn we hebben een keer gedineerd in hotel solitar spijt dat we het niet vaker hebben gedaan

  • Beoordeeld op: 15 maart 2016

    9,2
    heel rustig en super goede wifi
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    heel rustig en super goede wifi

  • Beoordeeld op: 14 februari 2016

    8,3
    Ontbijt was prima!
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Het was (te) warm op de kamers mn door de synthetische dekbedden.

    Ontbijt was prima! Personeel vriendelijk en behulpzaam.

  • Beoordeeld op: 21 september 2015

    8,8
    Goede prijs kwaliteit verhouding.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    Goede prijs kwaliteit verhouding. Schoon.

Er zijn ook 7 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 14

Bekijk de galerij met reizigersfoto's van Solitaire Hotel

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: