Overslaan en naar de inhoud gaan
  1. Startpagina hotelbeoordelingen

9,3

• Gratis WiFi

7,5

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen- er opent een dialoogvenster
Schrijf een beoordeling

Resultaat 1 – 14

• Beoordeeld op: 26 augustus 2025

9,0
    Hier zouden we zeker nog eens terug willen. Prachtige omgeving, goede prijs- kwaliteit verhouding.
    • Met huisdier
    • Verbleef 3 nachten

kan niks bedenken wat wij gemist hebben.

Op een prachtige locatie, waar we met onze hond heerlijk in de omgeving konden wandelen in alle rust. Verrast door ook de service voor de hond (iets lekkers, poepzakjes) die klaar lag. Een mooie en praktische inrichting van het huis, wat ons verblijf compleet maakte.

Verbleven in augustus 2025

• Beoordeeld op: 11 juli 2025

• Gezin met jonge kinderen
    • Verbleef 5 nachten

Niks

Hele mooie Tiny house! Alles was tot in de puntjes verzorgt en heel gezellig ingericht met o.a. kussentjes en dekentjes, zelfs de tafel was gedekt. Zeer mooi uitzicht op het terras. Ook onze honden hebben zich goed geamuseerd. Zeker voldoende wandelmogelijkheden in de buurt.

Verbleven in juli 2025

• Beoordeeld op: 26 oktober 2024

Luxe in het klein
    • Verstuurd vanaf een mobiel

Jammer dat je de snelweg hoort, maar dat is niet echt storend. Wij vonden de pelletkachel bovendien niet heel prettig. Omdat het in het huisje best snel afkoelt springt deze regelmatig aan en dan brandt hij even flink en gaat daarna weer uit. Geen constante warmte, maar dat is misschien even wennen,

Het Tiny house is klein maar zeer volledig ingericht. Het ontbreekt echt aan niets. Het uitzicht is bovendien prachtig, vanuit elke hoek kun je genieten van het weidse uitzicht.

Verbleven in oktober 2024

• Beoordeeld op: 15 september 2024

Heerlijk genoten!
    • Verstuurd vanaf een mobiel

Wij hebben een heerlijk weekend gehad! Een top locatie als je op zoek bent naar rust. Je loopt zo het natuurgebied in vanaf het Tiny House en kunt prachtige wandelingen maken. Verder is het super gezellig & knus ingericht maar ook erg comfortabel. Wij hebben heerlijk geslapen.

Verbleven in september 2024

• Beoordeeld op: 6 september 2024

• Verstuurd vanaf een mobiel

Geweldig en gezellig huisje, niks ontbreekt. Prachtig uitzicht en genoten van de rust. 😁

Verbleven in september 2024

• Beoordeeld op: 28 juli 2024

Idylisch
    • Verbleef 7 nachten

Zeer rustig gelegen. Aan te raden voor fietsers (Mountainbike) en wandelaars. Genoeg materiaal aanwezig om voor 2 personen te koken. Gezellig ingericht met een schitterend terras en gezellige zithoeken

Verbleven in juli 2024

• Beoordeeld op: 19 februari 2024

• Verstuurd vanaf een mobiel

Er is in het dorp zelf niet veel te doen, maar dat is geen probleem aangezien je prachtig kan wandelen in de omgeving of lekker kan cocoonen in het huisje.

Prachtige Tiny House met een voortreffelijk uitzicht en mega proper!

Verbleven in februari 2024

• Beoordeeld op: 24 januari 2024

Wij hadden een fantastische week in dit luxe en knusse sunset tiny house op een mooie rustige locatie.
    • Verstuurd vanaf een mobiel

Erg comfortabel en toch knus huisje op mooie rustige locatie nabij wandelpaden

Verbleven in december 2023

• Beoordeeld op: 27 juli 2023

• Verbleef 4 nachten

mooie locatie met mooi uitzicht. Vanuit het verblijf kan je direct mooie wandelingen maken en er zijn ook veel andere wandelopties in de buurt. Zeer rustige omgeving.

Verbleven in juli 2023

• Beoordeeld op: 17 juni 2023

• Verbleef 7 nachten

Bij oostenwind kun je de drukte op de weg die naast het dorp passeert (E29), vrij goed horen.

Het huisje ligt aan het einde van een doodlopend straatje bij het huis van de gastheer. Het is van alle gemakken voorzien en ziet er qua inrichting prachtig uit. Het blijft natuurlijk een tiny house, dus hou er rekening mee dat de ruimte binnen beperkt is, zo is er bijv. een laag plafond in het slaap gedeelte. Wij hadden het geluk dat we tijdens ons verblijf prachtig weer hadden, waardoor we optimaal van het terras gebruik konden maken. Op het terras heb je een prachtig uitzicht op de velden en de bossen van de omgeving. Heerlijk! De gastheer is zeer vriendelijk en meedenkend.

Verbleven in juni 2023

• Beoordeeld op: 10 september 2025

8,0
    We vonden het verblijf zeker de moeite, met veel mogelijkheden rondom en een mooie locatie.
    • Groep
    • Verbleef 4 nachten

Het keukentje was wel een beetje klein voor wanneer je echt zelf iets wou koken van avond eten. Maar dat hoort natuurlijk bij het concept. :) We begrepen niet zo snel alles van airco etc. via de centrale gsm. Het jammere was dat je eventueel je eigen gsm niet kon verbinden met de geluidsinstallatie in het huisje. Maar dit zijn allemaal kleine dingen die is niet stoorde!

De locatie van het tiny house was erg mooi en rustig gelegen. De mensen waren zeer vriendelijk. Het huisje was super leuk ingericht. Er waren vele mogelijkheden om in de buurt naartoe te gaan, zowel voor te wandelen als voor te bezichtigen.

Verbleven in september 2025

Verbleven in september 2023

Resultaat 1 – 14

Wij matchen de prijs
Wij matchen de prijs
Lage prijzen • Geen reserveringskosten • Een lagere prijs gevonden? Wij vergoeden het verschil!