Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Hotel Tabitha Deze classificatie laat zien hoe de accommodatie vergeleken kan worden met de industriestandaard wat betreft prijs, faciliteiten en aangeboden diensten. Het is gebaseerd op zelf-evaluatie door de accommodatie. Gebruik deze classificatie om uw verblijf te kiezen!

Elbestrasse 36, Bahnhofsviertel, 60329 Frankfurt am Main, Duitsland

#216 van de 221 hotels in Frankfurt am Main

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 428 beoordelingen over dit hotel

5,5

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    5,6

  • Comfort

    4,9

  • Locatie

    5,3

  • Faciliteiten

    5

  • Personeel

    6,9

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    5,4

  • Gratis WiFi

    7

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 7

  • Beoordeeld op: 13 juni 2017

    7,1
    Op dit adres kon ik ondernemen wat ik wilde.
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 6 nachten

    door de reviews was ik voorbereid op de narigheid in de Elbestraat maar tien meter verderop passeert het chique kantoorpersoneel en is er een andere wereld. Ik ben niet lastiggevallen en had ook altijd wel wat geld op zak om weg te geven.

    het hotel bevindt zich op loopafstand van het 'Hauptbahnhof' maar is gevestigd naast een methadoncentrum waardoor je getuige bent van veel narigheid die mensen hebben opgelopen en ondergaan. Daar kan dit hotel niets aan doen. Het personeel is attent en behulpzaam. Mijn kamer leek kortgeleden gerenoveerd met nieuw parket, nieuw koelkastje en een goed bed. Voor mij was het ontbijt voldoende, maar ik denk dat veel mensen daar anders over denken, gezien de overvloed die je elders krijgt. De locatie is geweldig: veel bezienswaardigheden kun je te voet bereiken. Daarom was ik hier ook.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 20 maart 2017

    5,0
    Hotel was zeer basis, maar wel schoon. Echter in de verkeerde omgeving.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Er wordt gesproken over parkeergelegenheid, maar in realiteit is dat gewoon in de straat tegen betaling.. in mijn ogen een valse voorwendsel. Ook is de straat donker. Vol met prostitutie, drugs, dronken zwervers... en het stinkt naar pis! Het gaf mij een onveilig gevoel en zou mijn dochter daar niet heen laten gaan.

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 11 december 2016

    5,8
    Ok voor één nacht
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    - ligt in een ongure straat (sexshops, veel drugsverslaafden/daklozen) - Ijskoude kamer aangezien de verwarming uitstond in hartje winter - zeer dunne kussens - De wifi is NIET gratis. Je moet betalen per uur

    - Dichtbij het station - goed ontbijt - zeer vriendelijk personeel - mooie kamer

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 25 december 2017

    7,5
    Super
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Schoon . Aardige management

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 27 oktober 2017

    4,2
    Niets
    • Zakenreis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    Alles

    Niets

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 11 juni 2017

    2,9
    NIET voor herhaling vatbaar!!!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Het was er verschrikkelijk!!!! Buiten was net een gettobuurt.

    Alleen het ontbijt kon er nog mee door.

    Verbleven in juni 2017

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 8 september 2015

    2,5
    Ik vind alles slecht
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    Ik vind alles slecht

Er zijn ook 1 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 7

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: