Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Upper Room Hotel Kurfürstendamm Deze classificatie laat zien hoe de accommodatie vergeleken kan worden met de industriestandaard wat betreft prijs, faciliteiten en aangeboden diensten. Het is gebaseerd op zelf-evaluatie door de accommodatie. Gebruik deze classificatie om uw verblijf te kiezen!

Rankestraße 3, Charlottenburg-Wilmersdorf, 10789 Berlijn, Duitsland

#507 van de 579 hotels in Berlijn

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 5796 beoordelingen over dit hotel

7,2

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    7,2

  • Comfort

    6,6

  • Locatie

    8,8

  • Faciliteiten

    6,5

  • Personeel

    6,4

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7,4

  • Gratis WiFi

    7,2

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 75

  • Beoordeeld op: 9 juni 2018

    7,9
    locatie perfect!
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Appartement
    • Verbleef 3 nachten

    Het betreft een oud complex met vloerbedekking op de kamers en dit ruikt niet fris. Er hangt een hondengeur in de kamer en dit hotel is zeer gehorig. Wanneer er groepen jongeren zijn is er regelmatig rumoer en kan er drukte in de te kleine eetzaal ontstaan waarbij je elkaar in de weg loopt. Wij hebben afgelopen week mooi weer gehad en konden met open ramen slapen maar een laminaat zou vanwege de geur welkom zijn. Ik begrijp best dat dit waarschijnlijk vanwege de gehorigheid niet zal worden toegepast. Al met al krijgt dit hotel vanwege de locatie , prijs en ontbijt toch een dikke 7

    Het ontbijt was lekker en voor iedereen wat wils! Van eieren tot vleeswaren , kaas en zoetigheden en kwark en thee, koffie etc. en groenten warm en koud. De kamer was groot en haast een appartement met een nette schone badkamer en nette keuken. Het bed is lekker en iedere dag netjes opgemaakt met schone handdoeken De ligging van het dit hotel is zeer centraal dus ideaal als vertrekpunt voor vele tripjes.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 1 juni 2018

    6,7
    De kamers waren prima.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 3 nachten

    Airco, koelkast en een iets ruimere ontbijtzaal was prettig geweest..Veel geschuif langs elkaar heen.

    De kamers waren prima. Schoon en netjes.Het was wel erg warm toen wij er eind mei waren en dan ben je daar echt niet blij! Vooral aan de achterkant war de zon in de middag staat is het dan niet uit te houden. Er was wel een ventilator.Verder was het ontbijt prima. Geen luxe. Wel een erg krappe ontbijt zaal. Wij mistten ook de koelkast op de kamer.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 29 mei 2018

    7,5
    Goede locatie en prijs redelijke accomodatie
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Appartement
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De accomodatie is duidelijk verouderd en het restaurant is aan de krappe kant. De lift begint niet vanaf de begane grond en is niet heel degelijk.

    Voor de prijs is de locatie zeer goed. Je kan overal heen met het OV en je bent direct bij de Kurfursterdamm. Voor de prijs vind ik ook de accomodatie prima.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 29 mei 2018

    6,3
    De hygiëne in de kamer was goed .
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Zeer onvriendelijk personeel aan de receptje . De foto’s stemmen niet overeen met de werkelijkheid .

    De hygiëne in de kamer was goed . Het ontbijt was standaard

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 16 mei 2018

    6,7
    Het was een ideale lokatie om Berlijn te bezoeken.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Driepersoonskamer
    • Verbleef 5 nachten

    De receptionist kan wel iets vriendelijker zijn

    Het ontbijt was goed en ruim voldoende. De receptionist was niet erg vriendelijk. Puur zakelijk. Bij het uitboeken niet vragen hoe het was en hoe we het gehad hadden. Totaal niets,

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 6 mei 2018

    6,7
    Goede locatie. Voldoende.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Standaard Vierpersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ontbijt.

    Kamer op zich goed schoongemaakt. Wel Veel schimmel op de muren. Ontbijt was erg chaotisch. Te kleine ruimte voor erg veel mensen. Wel veel keuze in eten.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 30 april 2018

    7,9
    Prijs/kwaliteit helemaal TOP
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Standaard Driepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    Receptie op de 4e etage en de kamers op de 1e tm 4e etage.

    Goed ontbijt. Mooie en schone kamers. Top locatie, de hoek om en je staat op de Kurfürstendamm.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 29 april 2018

    6,7
    Goed geslapen, personeel vriendelijk, maar de rest matig
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Onderhoud en verlichting van het trappenhuis, steile, smalle wenteltrap naar hotelkamers, geen lift naar alle verdiepingen. Ontbijtzaal te klein.

    De kamer met douche

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 18 april 2018

    7,1
    Berlijn was geweldig en de hotelkamer was goed.... We zullen ook nog eens terug gaan naar Berlijn
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Standaard Driepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten

    Het ontbijt was lekker maar de ontbijtruimte is een drama als je gezellig met je reisgenoten rustig wilt ontbijten. Er zijn minder zitplaatsen dan er gasten zijn. Blijkbaar word het hotel ook veel geboekt door schoolgroepen. toen wij er waren waren er 2 groepen en dan moet je er rekening mee houden dat je echt moet wachten om te kunnen ontbijten. Ook de inrichting valt tegen je moet met 10 man aan een tafel zitten. dus als je ook bij ontbijt privacy wil dan ben je hier verkeerd. Wel moet ik zeggen dat het personeel er alles aan deed om het allemaal enigszins in goede banen te leiden.

    De Kamers zijn mooi ruim en schoon. Goed bed en ruime badkamer en worden elke dag schoon gemaakt. Men heeft zelfs een kluisje in de kamer voor de waardevolle spullen op te bergen.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 26 maart 2018

    5,8
    De locatie is top de rest niet in verhouding prijs/kwaliteit
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Appartement
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Er stond dat er twee kamers waren maar dat bleek een doorgang naar een andere ruimte. Er waren niet voldoende bedden opgemaakt en er moesten matrassen bij gebracht worden. Dat waren oude, stukke en viezige matrassen.

    Het ontbijt was heel uitgebreid en goed.

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 5 maart 2018

    9,2
    relaxte dagen in berlijn
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Standaard Driepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    de entree en de vindbaarheid

    de service en de vriendelijkheid waarmee we met onze vraag ( mag de familiekamer iets ruimer?) overtrof onze verwachtingen. het hotel is erg relaxt, alles kan niks moet, prima sfeer, heel oud en sjofele gangen, prima kamers en ontbijt. de ligging is top.

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 5 maart 2018

    5,0
    Prijs/kwaliteit is matig.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • 2 kamers
    • Verbleef 3 nachten

    Het was te druk bij het ontbijt waardoor veel gasten geen tafel hadden. Daardoor wordt het ook snel chaotisch, heeft het personeel moeite om de tafels tussendoor schoon te maken en het buffet aan te vullen. Het keukenpersoneel/tevens bediening, zou wat netter gekleed kunnen gaan. Het personeel was niet erg spraakzaam. ook niet vriendelijk. De vloerbedekking in de kamer stonk.

    De 2-persoonskamer was schoon, maar de vloerbedekking stonk. De Bedden waren prima, handdoeken ook schoon en voldoende, badkamer schoon. Prachtig oud gebouw, helaas is dat bij de receptie niet merkbaar. Ontbijtbuffet was redelijk uitgebreid. De ligging van het hotel is perfect!!

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 5 maart 2018

    7,5
    De ontvangst mag vriendelijker.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Standaard Driepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Wat krappe kamers, en een kleine badkamer.

    De ontvangst mag vriendelijker. Er werd ons verder niets uitgelegd over de ontbijt tijden. Ontbijt was verder prima. Ontbijt personeel was aardig.

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 3 maart 2018

    5,0
    Ik raad dit niemand aan. Beeld op internet klopt niet met de werkelijkheid. Voel me bedrogen.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Standaard Vierpersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten

    Het is een soort hostel met allemaal jongeren. Heel erg veel lawaai , bierdrinkers in de gang tot drie uur in de nacht. Personeel wat in het ontbijtgedeelte werkt is vriendelijk. De receptie medewerkers totaal niet. Je komt binnen er wordt geen gedag gezegd. Binnen twee minuten krijg je de pinautomaat onder je neus om te betalen.

    Ontbijt was heerlijk.

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 28 februari 2018

    7,9
    Locatie en kamers prima !
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Standaard Vierpersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    De kluis zat aan een plank bevestigd in de kast die er los in lag. Was niet echt safe dus !

    Kamer groot genoeg voor een gezin met twee kinderen (tieners). Wij hadden problemen met de kastdeuren en dat werd de dag erop direct verholpen.

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 20 februari 2018

    5,0
    Had beter gekund
    • Groep
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het personeel was chagerijnig en de ontbijtzaal was veel te klein waardoor we weggestuurd werden terwijl we nog zaten te eten omdat er meer mensen bij moesten.

    De kamer was mooi ruim

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 18 februari 2018

    4,6
    Niet voor herhaling vatbaar
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het ontbijt is voor Duitse begrippen erg matig. Personeel erg stug en niet vriendelijk.

    Locatie van het hotel was goed, in het centrum vlakbij winkels en openbaar vervoer

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 14 februari 2018

    6,7
    Zeer goede prijs/kwaliteit verhouding op super locatie
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Standaard Vierpersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Entree en trappenhuis kunnen likje verf gebruiken. Bedden zijn redelijk hard. Ontbijt ruimte is klein maar wij vonden met z’n vieren altijd direct een plek.

    Grote 4 persoonskamer die zeer schoon was. Elke dag schone handdoeken en beddengoed. Vernieuwde badkamer met heerlijke douche. Goed basic ontbijt.

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 12 februari 2018

    4,6
    matig hotel op een goed elocatie
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    De receptie is lastig te vinden op de vierde verdieping. Verder is het receptiepersoneel niet vriendelijke en service gericht. De kamers liggen aan een ongemakkelijke wenteltrap waardoor het een heel gedoe is je koffers op je kamer te krijgen.

    de ligging van het hotel is prima. Midden in het centrum en op loopafstand van belangrijke plekken.

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 21 januari 2018

    6,7
    De locatie was top en qua faciliteiten heb je alle primaire behoeftes vervuld.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Men moet er rekening mee houden dat er trappen zijn en de receptie om de vierde vloer zit. Dit was niet voor iedereen duidelijk. Personeel mocht wel iets vriendelijker zijn en vrolijker kijken.

    Het bevindt zich op een toplocatie!

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 14 januari 2018

    5,8
    perfecte locatie om Berlijn te verkennen als je niet teveel eissen stelt aan je accomodatie
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • 2 kamers
    • Verbleef 2 nachten

    ontvangst niet hartelijk, veel trappen voor je bij de receptie of je kamer bent. niet geschikt voor personen die slecht ter been zijn.

    ligging perfect, midden in het centrum, goede uitvalsbasis. ontbijt niet bijzonder, wel goed.

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 2 januari 2018

    5,8
    Bijzonder hotel met mooie entree en trappenhal.. kamers en bedden schoon.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Standaard Driepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ruimte voor ontbijt is te klein...ook de algemene ruimtes( gangen)waren niet schoon... dikke plukken stof dwarrelden door de lucht als wij door de gang liepen.

    Ontbijt niet gehad.. zo druk dat wij ons moesten splitsen en bij andere gasten aan een tafeltje moesten zitten... niet gedaan. Personeel liep het vuur uit de sloffen... zij werkten hard voor de gasten...

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 1 januari 2018

    6,7
    De kamer was prima en schoon.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Vierpersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Het was dringen voor een plaats te krijgen in de eetzaal. De hygiëne van het meubilair in de eetzaal was ver beneden pijl. Personeel zag er onverzorgd uit en waren niet vriendelijk. Met name de personen achter de receptie waren stug, en ongeïnteresseerd. Vonden het ook niet nodig je welkom te heten of op een fatsoenlijke manier afscheid te wensen. Al het personeel was vermoedelijk van Poolse afkomst.

    Kamer was schoon en zeer ruim. Het ontbijt zelf was prima.

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 31 december 2017

    9,2
    Geweldig, kom er zeker terug.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Standaard Driepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    Alleen de bedden waren hard, dat viel niet tegen maar moest even wennen.

    Kamers eenvoudig maar super schoon, ontbijt was zeer uitgebreid, meer als verwacht. Auto parkeren bij Karstadt naast hotel voor € 12,- per 24 uur,op hoek parkeergarage voor € 18 per 24 uur..

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 30 december 2017

    6,7
    Eigenlijk is de locatie het beste van alles.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    Het ontbijt was zo la la la. Erg druk, gehorig en krap in de ontbijtruimte. Personeel sprak gebrekkig Duits, het zag er allemaal een beetje vervallen uit. Dat zie je al als men het, eigenlijk, mooie en grote trappenhuis betreedt.

    Eigenlijk is de locatie het beste van alles.

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 30 december 2017

    6,3
    voor een paar dagen was het prima, de locatie was fijn.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Standaard Vierpersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Het ontbijt was redelijk maar de ontbijtzaal te klein voor het aantal gasten, erg krap en daarom moest men dicht naast elkaar aan grote tafels zitten, wij vonden dat niet erg prettig.

    de bedden waren goed en stevig, de douche was schoon.

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 20 december 2017

    6,3
    Ondanks de lift zou ik het hotel toch aan kunnen raden.Behalve voor personen die moeilijk te been
    • Vakantiereis
    • Groep
    • 2 kamers
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De lift gaat niet tot de gelijkvloer en gaat niet tot de receptie op de 4de verdieping.Vonden we een groot probleem.

    Geweldig ontbijt. Kamers kraaknet.Elke dag worden de handdoeken vervangen....alleen als je glazen of tassen met koffie en of thee hebt gebruikt blijven die ook onaangeroerd.

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 19 december 2017

    8,3
    Fijne stedentrip
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het trappenhuis van het gebouw versleten. Zou een opknapbeurt kunnen gebruiken. De ruimte om te ontbijten krap.

    De kamer was goed schoon en een prima badkamer. Goed verzorgd ontbijt.

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 11 december 2017

    5,4
    Locatie en ontbijt was goed
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten

    Algemene indruk van het pand viel zeer tegen. Alhoewel het waarschijnlijk ooit een prachtig pand is geweest, is daar nu nog weinig van over. Het trappenhuis is dringend aan renovatie toe. Vieze vloerbedekking in de kamer. Schone handdoeken die op het schoenenkleed op bed gelegd worden. Ontbijtruimte is veel te klein waardoor gasten soms bij de ingang moesten wachten totdat er een plekje vrijkwam.

    Locatie en ontbijt was goed

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 10 november 2017

    6,3
    Wat minder geslapen door de dikte van de kussens, verblijf hoofdzakelijk gebruikt voor slapen,
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Je moet goed te been zijn ivm de trappen, vlekken op vloerbedekking echt smerig om te zien, verder was de kamer wel schoon, ontbijt zaal wat krap, kussen op bed erg dun

    Locatie was prima

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 5 november 2017

    5,4
    Prima verblijf
    • Zakenreis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ontbijtzaal te klein, ontbijt zelf was prima. Vloerbedekking op de kamer was smerig, hoofdbord van de bedden waren smerig. Entree is wel toe aan een renovatie en ook kan er beter worden aangegeven waar de receptie zit, hadden we pas na een kwartier gevonden. Te krappe lift.

    Vriendelijk personeel, locatie is perfect. Dicht bij eet en drinkgelegenheden.

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 26 oktober 2017

    7,5
    Prima uitvalsbasis voor een paar dagen Berlijn.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten

    Helaas was er een grote schoolgroep aanwezig, die 's nachts niet sliepen, maar de gang als hun terrein zag. Hierdoor was de nachtrust wat lastig.

    Het ontbijt in buffetvorm was prima, personeel werkte hard om het schoon te houden en bij te vullen.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 26 oktober 2017

    6,3
    Een prima hotel om te slapen vlak bij de Kurfurstendam
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    De ontbijtzaal was te klein voor het aantal mensen dat tegelijkertijd kwam eten. Het was bijna vechten om een plaatsje.

    Het ontbijt was prima erg uitgebreid. Goede gastheren en vrouwen.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 23 oktober 2017

    7,9
    Prima hotel hartje West-Berlijn.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Standaard Vierpersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    Erg kleine kluis die ook nog eens kapot was, wel dezelfde dag nog gerepareerd.

    Ruime kamer, vier echte bedden, tevens zitje met bank en stoelen. Prima ontbijt inclusief. Bijna aan de Kudamm.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 15 oktober 2017

    6,3
    Wel ok.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kamer was klein, harde bedden. We hadden elk een kussen en deze was bijzonder slecht en oud.

    Locatie was perfect. Ontbijt was goed met veel keuze. De ingang van het pand is prachtig.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 10 oktober 2017

    7,5
    Geweldige locatie, kamer iets minder
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 3 nachten

    De kamer viel mij zeer tegen. Het was een zeer kleine ruimte en de losse bedden stonden in een hoek vorm. Kwam niet overeen met de foto's van het kamertype die ik had geboekt. Daarnaast vond ik het personeel verre van vriendelijk. Vooral verveeld ogend en waren niet zeer behulpzaam.

    De locatie was uitstekend. Een rustige zijstraat met lekkere restaurants, maar je bent binnen 3min lopen op de drukke hoofdstraat. Daarnaast was het ontbijt uitstekend.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 10 oktober 2017

    8,3
    Bedden waren goed, propere badkamer.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ontbijt;was zeer druk, veel lawaai, laatste dag zelfs enkel toastbrood geen normaal brood. Veel straat lawaai.

    Bedden waren goed, propere badkamer. Tapijt kamer waren vlekken op. Gordijnen lieten veel licht door. Maar opzich goed geslapen

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 7 oktober 2017

    6,7
    Goed hotel voor binnenstad, maar voor ons geen tweede bezoek.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 4 nachten

    Teveel kamers (ruim 80) met dus teveel mensen in te kleine ontbijtzaal e.d. Hotel ligt al op de 4e en 5e etage van een gebouw, gedeeltelijk bereikbaar met lift, maar benauwde draaitrap naar bovenste hotelverdieping was matig.

    Ligging in centrum van Berlijn. Dichtbij OV

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 3 oktober 2017

    10
    Te kort.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De reacties die ik vooraf had gelezen op booking.com. Ze maakten me wat ongerust. Het zou een smerige boel zij, het ontbijt zou niet toereikend zijn en personeel niet gastvrij. Onzin. Deze recensies zijn geschreven door mensen die het comfort van het Waldorf Astoria verwachten. In the Upper Room beleef je het echte Berlijn. Waar voor je geld en vriendelijkheid en hulpvaardigheid van super gemotiveerd personeel, als je jezelf ook "weltoffen" weet op te stellen. Helaas ontbreekt het daar veel Nederlanders in het buitenland wat aan. Wij gaan beslist nog een keer.

    De centrale ligging.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 26 september 2017

    6,7
    Goede prijs/kwaliteitverhouding!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    De kamer is sterk verouderd , vieze vloerbedekking. Slechte vluchtroute, goed aangegeven maar is veel te lang. Eén van de personeelsleden was vreselijk!!! Erg onvriendelijk, alsof het hem allemaal teveel was!!! Jammer!!!!

    Het ontbijt was prima! Vriendelijk personeel en ruim voldoende eten! Het sanitair was schoon , zo ook het beddengoed. Bij het uitchecken werden we keurig aangesproken.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 15 september 2017

    7,5
    Prijs/kwaliteit was goed, locatie ook (alhoewel de locatie Oost-Berlijn leuker is),
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Vloer in hotelkamer (tapijt) was viezig, entree hotel was muf en oudbollig, er waren twee eenpersoonsbedden die niet naast elkaar konden worden gezer.

    Ontbijt was goed, badkamer was schoon en fris.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 7 september 2017

    2,5
    niet voor herhaling vatbaar
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    Het hotel was erg vies en oud. De vloerbedekking in de kamer was erg vies, evenals in de gang. Deze kon nodig een stofzuig beurt gebruiken. De hele kamer was erg oud en rook muf. Het bed was redelijk maar mijn collega had een beest in haar bed wat op een bedwants leek. Ze kreeg wel excuses en een nieuwe kamer aangeboden. De receptionist was niet klantvriendelijk en erg ongeduldig. Tijdens het ontbijt warden je spullen al opgeruimd terwijl een collega nog zat te eten. Er was geen minibar.

    De locatie is perfect

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 25 augustus 2017

    5,8
    Kamer was ruim en schoon.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Standaard Driepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Gebouw in zeer slechte staat van onderhoud, ontbijtruimte veel te klein voor hoeveelheid gasten waardoor we met twee kleine kinderen in de rij moesten staan voor het ontbijt. Matrassen helemaal doorgezakt.

    Kamer was ruim en schoon. Lokatie was heel goed, dichtbij de metro. Veel betaalbare restaurantjes in de omgeving/direct naast het hotel. Personeel was over het algemeen vriendelijk, spraken redelijk Engels.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 24 augustus 2017

    3,8
    Berlijn was een fantastische ervaring. Maar zeker niet vanwege het hotel.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Standaard Eenpersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het ontbijt was bedroevend slecht. Grootste minpunt voor mij was dat het hotel heel gehorig is. Ik ben erg vaak waker geworden door gasten in de kamers boven en naast mij. Voorbeeld, De kamer naast mij zat aan de overkant van de gang. Toch kon ik duidelijk stemmen en andere leefgeluiden uit die kamer horen. Hierdoor is het bijna onmogelijk om je even af te sluiten en bij te komen na een lange dag vol indrukken. Dit hotel is nodig aan een renovatie toe.

    De badkamer was prima in orde. Klachten werden keurig afgehandeld

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 22 augustus 2017

    9,6
    Mooie kamer met en top omgeving
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Weinig theesmaken, meeste was zwarte thee. Kleine koppen op de kamer. Veel trappen in het gebouw, maar na 1 trap is er een lift.

    Uitgebreid ontbijt, ruime en schone kamer met veel licht. Elke dag word de kamer schoongemaakt met nieuwe schone handdoeken en in de 5 dagen dat wi verbleven, is het bed ook helemaal verschoond. De kamer zit op een geweldige locatie met een grote winkelstraat en barren/restaurants, veel openbaar vervoer en bij de dierentuin

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 21 augustus 2017

    7,9
    Prima locatie;
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Standaard Driepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Vloerbedekking in de kamer is zeker aan vervanging toe, hotel is oud en kan hier en daar wat renovatie gebruiken. Bij het ontbijt is het erg druk en moet je soms even wachten op een plek.

    Prima locatie; parkeergelegenheid voor en naast de deur; ruime schone kamer; prima ontbijt; bedden iedere dag opgemaakt; handdoeken verschoond (indien gewenst).

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 17 augustus 2017

    5,8
    Al met al tevreden.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Standaard Driepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    Te kleine ontbijtzaal en kamers/gang geen airco en bedden niet echt comfortabel.

    Het hotel is gevestigd in een mooi pand en de locatie is prima. Verder pluspunt het uitgebreide ontbijt.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 12 augustus 2017

    6,3
    Mooie locatie, nette grote kamer, badkamer schoon
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Standaard Vierpersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ontbijt ruimte veel te klein elke morgen een drama, personeel niet vriendelijk opruimen is belangrijker dan dat mensen kunnen eten sluiten een ruimte af terwijl het druk was!

    Mooie locatie, nette grote kamer, badkamer schoon

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 8 augustus 2017

    7,9
    Ontbijt is goed, niet overdreven veel keuze in brood en...
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten

    Receptie en ontbijtzaal beneden in plaats van op de bovenste etage.

    Ontbijt is goed, niet overdreven veel keuze in brood en beleg, maar voldoende. Kamer/badkamer zijn netjes en schoon.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 5 augustus 2017

    4,6
    Één keer en nooit meer
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Standaard Driepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    De matras was al oud en slecht voor je rug. In de aardappelsalade van het ontbijt zat een haar. De receptionist in de voormiddag van het hotel was zeer onvriendelijk. De receptionist van de avond was véél vriendelijker. In de kamer waren vlekken op het tapijt die er niet meer uitgingen. Het was te warm op de kamer. Je kon je niet op het balkon begeven, want de ramen van de buren grenzen ook aan jouw balkon.

    De badkamer was zeer proper en in orde.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 5 augustus 2017

    8,8
    Het ontbijt is prima.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen meubilair op het balkon. Twee stoelen met een tafel zou al goed zijn. De lift zit op een vreemde plaats waardoor gasten altijd moeten traplopen. Slecht toegankelijk voor mensen die niet zo goed ter been zijn.

    Het ontbijt is prima. De kamer was zeer netjes. Midden in het centrum met OV in de buurt.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 5 augustus 2017

    7,1
    Hotel is gelegen op een steenworp afstand van de...
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Standaard Driepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten

    De ruimte voor het ontbijtbuffet was absoluut niet berekend op het aantal hotelgasten.

    Hotel is gelegen op een steenworp afstand van de Kurfürstendamm dicht bij enkele metrostations. De kamers zijn ruim en worden dagelijks goed schoongemaakt werden. Er is goede wifi ontvangst op de kamers.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 4 augustus 2017

    6,7
    Prima (midden) budget hotel op toplocatie in Berlijn centrum.
    • Met huisdier
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Appartement
    • Verbleef 4 nachten

    Trappenhuis (= entree) & lift erg verouderd, verder prijs versus het gebodene reëel.

    De prijs klopt met wat er geboden wordt; eenvoudig hotel op een top locatie met prima ontbijt en mogelijkheid hond mee te nemen. Appartement toereikend voor gezin met 3 (grote) kinderen. tip: absoluut niet geschikt voor mensen die minder mobiel zijn ivm de vele trappen omhoog en vroeg ontbijten dan is het nog lekker rustig in de ontbijtzaal.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 27 juli 2017

    7,1
    Stedentrip met gezin
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 6 nachten

    Vuil ogende vloerbedekking, muffe lucht in gang, geen airco. In beschrijving van hotel staat duidelijk dat het niet geschikt is voor mindervalide personen. Op het moment van boeken speelde dit item niet. Helaas had een van de medereizigers vlak voor vertrek een knieblessure opgelopen. Via mail het hotel verzocht om een kamer op de vierde etage te krijgen, omdat dit het beste bereikbaar is. Helaas is niets met deze mail gedaan en ook op het moment van inchecken was niets meer mogelijk. Dus inclusief krukken de wenteltrap op. Ontbijtzaal was niet berekend op aantal gasten. Echter er was wel meestal ergens een plek te vinden.

    Prijs in verhouding met kwaliteit. Zeer goede uitvalbasis, vlakbij Gedachtniskirche.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 27 juli 2017

    7,5
    Locatie prima, hotel zelf redelijk
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niet geschikt voor minder validen, het is een en al (wentel)trap. Pand behoeft wat renovatie. Er hing een mooie niet werkende airco op de kamer, gelukkig was er een ventilator maar die bood te weinig verkoeling. Het bed was niet geheel ons ding, de veren duidelijk voelbaar. De hoofdborden van het bed.. niet heel frisjes. Naast ons zaten mensen die met elke stap een aardbeving veroorzaakten, zeer gehorig. De maandagploeg van het ontbijt had vast last van de maandag, dat ging minder gecoordineerd dan in het weekend. Ookal wisten we telkens het zelfde plekje in de ontbijtzaal te veroveren, de ruimte is te klein voor het aantal gasten en niet praktisch.

    Het hotel zit in een oud pand (met een tikje vergane glorie) in een bruisende regio in Berlijn. Uitstekend te bereiken met openbaar vervoer. Winkels, toeristische trekpleisters en uitgaansleven om de hoek. Schone badkamer en elke keer schone handdoeken. Ontbijt is prima, redelijk wat keus. 24 uurs receptie, handig als je laat aankomt en vroeg weer vertrekt. Vriendelijke mensen.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 26 juli 2017

    7,5
    Goed locatie, heel redelijk hotel.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Standaard Driepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ontbijt op zich goed, maar een wat krappe ontbijtzaal. Erg drukkig. Aantal keren niet direct plaats.

    Locatie van het hotel. Redelijk hotel voor een redelijke prijs.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 23 juli 2017

    7,9
    prima ligging nette kamers.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • 2 kamers
    • Verbleef 3 nachten

    geen of alleen kapotte airco. Met een kamer op de bovenste verdieping met veel glas is dit geen pretje bij 30 graden Je moet wel eerst met een trap naar boven voor je de lift kunt nemen. Het stinkt van de rook in de hal.

    ontbijt en kamer waren prima. Badkamer is netjes! Ligging is perfect gelegen in het centrum.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 10 juli 2017

    4,6
    Wifi verbinding zeer snel en vlot
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten

    lawaaierig en zeer druk hotel (begin juli '17). Ontbijtzaal veel te klein voor het aantal gasten, buffet slechts een schim van wat de foto's tonen, (laat je hierdoor niet misleiden !). Vuil tapijt in kamer. geen al te zware tekorten, maar huidige score (7.1) is niet correct m.i. Geluiden van buurkamers zeer duidelijk hoorbaar (# 205). Airco werkte niet, rook van buren die via hun raam rookten belandde in onze kamer ...

    Wifi verbinding zeer snel en vlot

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 27 juni 2017

    6,3
    Ideaal voor een verblijf met vrienden maar niet met je partner
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Standaard Vierpersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    - Airco werkte niet - Kamers zijn afgeleefd en er hing een muffe geur. - Personeel afgemeten vriendelijk

    - Late check-out voor een supplement van 10 euro - Sanitair proper en alles voorhanden - Ontbijt tot 10u30

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 24 juni 2017

    6,7
    Handig vertrekpunt voor weekendje Berlijn.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Appartement
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Vloerbedekking op familiekamer zag er niet fris uit. Kitchenette overbodig op zo'n kamer waar je eigenlijk overdag niet verblijft. En het idee om in zo'n keuken te koken naastbje bed niet echt fris. Trappenhuis verouderd. Geen plek om overdag prettig te vertoeven. Maar prima vertrekpunt voor weekendje weg.

    Handig vertrekpunt voor weekendje Berlijn. Dichtbij metro. Ontbijt eenvoudig maar voldoende. Badkamer netjes. Bedden goed.

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 26 mei 2017

    6,3
    Gunstig gelegen vlakbij de Kurfüstendamm in gezellige straat...
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Ontbijtruimte niet toereiken voor aantal gasten. Matrassen erg hard Receptie op 4e verdieping, wel een lift aanwezig, maar alleen van 1e naar 3e etage.

    Gunstig gelegen vlakbij de Kurfüstendamm in gezellige straat met veel eetgelegenheden

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 23 mei 2017

    4,2
    Laat u niet misleiden
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Vieze kamers. Vuile vloerbedekking. Foto's op de site laten mooie kamers zien. Entree trap is aftands waarbij de anti sliptreden zijn vastgezet met ductape. Receptie bevind zich op de bovenste verdieping. Geen al te vriendelijk ontvangst. Eerste kamer was geheel boven. Alleen te bereiken via smalle wenteltrap. Weet niet waar hier de vluchtweg was. Jalouzien hingen er half bij. Geen werkende airco. Wel eeen ventilator. Hebben om een andere kamer gevraagd. Deze was wat beter maar wel vuile vloerbedekking. Hoofdeind boxspring was vies (grote vette afdruk van hoofden). Ontbijtruimte te klein, waardoor wachttijden. Ook hier de suede stoelen zeer vettig. Al met al geen aanrader. Enige pluspunt is dat de badkamer er redelijk netjes uitzag.

    Goed ontbijt.

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 23 mei 2017

    7,5
    * Ligging hotel was top.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Standaard Driepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten

    * Behulpzaam maar niet echt enthousiast en/of vriendelijk personeel bij receptie. * Ontbijtruimte te klein t.o.v. aantal gasten --> wachtrijen en personeel kon niet volgen bij aanvullen buffet. * Ingang: Knappe deur en inkomhal vooraan (plafond), maar verder was de trappenhal dringend aan een onderhoudsbeurt toe !

    * Ligging hotel was top. * Propere kamer, goed bed en handige ruime badkamer.

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 9 mei 2017

    6,3
    prima, voor 2 dagen
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Standaard Driepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Het was moeilijk te vinden. Daarnaast geven de foto's op de site een vertekend beeld. Het is niet zo luxe als het eruit ziet. Het hotel bevindt zich op de 4e verdieping. Er is wel een lift, maar deze kun je pas gebruiken vanaf de 1e verdieping en is een beetje een enge lift.

    De accommodatie ligt op loopafstand van de metro. Het ontbijt was prima. Er werd voldoende aangeboden. En je kon al vanaf 06.30 uur ontbijten.

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 1 mei 2017

    7,1
    Goede plek om berlijn te verkennen
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De gebreken aan de kamer die ik bij de receptie had gemeld tot 2 keer toe werden niet opgelost

    Uitstekend ontbijt buffet Dicht bij het centrum van waaruit je je uitstapjes kon maken metro zeer dichtbij

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 1 mei 2017

    5,8
    -de locatie was geweldig en het gebouw prachtig
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    -Ervoor te zorgen dat als je later naar het ontbijt komt ook nog alles voldoende te krijgen is, en er rekening gehouden word met voedselallergien - Het gebouw is heel mooi maar wordt helaas slecht onderhouden

    -de locatie was geweldig en het gebouw prachtig - het was netjes en schoon

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 30 april 2017

    7,5
    Goedkoop hotel op ideale lokatie.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Standaard Vierpersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Hotel is qua inrichting toe aan een nieuwe vloerbedekking in de kamer ( vlekken). Kleine lift naar boven. Traptreden kunnen ook opknapbeurt gebruiken. WiFi werkte bij tijden traag/ slecht, maar voor ons was dat geen probleem.

    Dichtbij 2 metrostations met 3 lijnen, opstapplaats bus 100 en winkel- en eet gelegenheid. Zo is Berlijn goed bereikbaar met openbaar vervoer. Wij namen op de heenreis een taxi vanaf Berlijn Tegel maar het hotel is ook met de bus ( 109) goed bereikbaar . Kaartje OV te kopen op Berlijn Tegel. Bij meerdaagse OV kaart , bijvoorbeeld Berlin Welcome kaart kunnen per ticket 3 kinderen t/m 14 jaar meereizen en krijg je korting bij bezienswaardigheden en musea. 4 persoons kamer ( wij hadden kamer 105) erg ruim: bedden goed. Veel kastruimte en zelfs nog een zitbank. Ontbijt was beter dan verwacht gezien de beoordelingen op Booking.com. Heel goede prijs-kwaliteit verhouding. Alhoewel de ontbijtzaal wat druk en klein is, hoefden wij geen enkele keer te wachten op een plek.

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 30 april 2017

    4,6
    Berlijn april 2017 (citytrip)
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Standaard Driepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Zeer vieze vloerbedekking! Een zeer matig ontbijt. De foto's doen heel wat beloven maar niets is minder waar. De broodjes zijn niet vers, waarschijnlijk nog van de dag ervoor. De kamers zijn erg vochtig en gehorig. De bedden liggen niet comfortabel. De douche was haast niet te gebruiken en het water liep niet goed weg. Kortom absoluut geen aanrader! De foto's zien er prima uit, maar dit is absoluut bedrog

    De ligging in de stad is goed. Dichtbij het metrostation kurfürstendamm en bij het Europacentrum.

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 29 april 2017

    7,1
    Prima uitvalsbasis voor citytrip Berlijn.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Standaard Driepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ontbijt (inclusief) was matig. Benadering door personeel nogal "zakelijk".

    Prima uitvalsbasis voor citytrip Berlijn. Basic maar nette kamers. Mooi klassiek monumentaal pand met hier en daar wat achterstallig onderhoud, maar daardoor ook wel charmant.

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 28 april 2017

    4,6
    Kamer was redelijk.
    • Zakenreis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    Het hotel heeft geen uithangbord of zoiets, bij de deur een klein naamplaatje. Comfort kamer geboekt. Je moet een trap op naar de lift, na de lift op vier moet je een trap op naar de receptie. Daarna een zeer smalle wenteltrap naar de 5e verdieping. Dat is sjouwen met een koffer van 18 kg. Personeel houd geen rekening met de leeftijd van de gasten. Het ontbijt was goed wat betreft het aanbod, maar de ontbijtkamers veel te klein voor het aantal gasten. Tijdens ons verblijf waren er verschillende groepen scholieren. Je kon geen tafel krijgen, je moest wachten en je had totaal geen privacy tijdens het ontbijt. Een kippenhok.

    Kamer was redelijk. Badkamer erg klein.

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 25 april 2017

    6,7
    Mooie stad, matig hotel.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Standaard Vierpersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    Lawaai. Buiten (dronken mensen, de hele nacht door. binnen, groepen leerlingen van scholen) Daarnaast adviseer ik niemand om daar te gaan ontbijten. We konden niet bij elkaar zitten. Te weinig plaats. Allemaal scholieren. We hebben het ontbijt de laatste dag maar gelaten voor wat het was...

    Locatie is prima.

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 25 maart 2017

    4,6
    Teleurstelling, foto's zien er beter uit dan het in werkelijkheid is.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Standaard Driepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Het personeel was ongeïnteresseerd en onvriendelijk, de Wifi werkte niet, de bedden waren heel hard en oncomfortabel. We voelden ons er niet echt thuis. Beetje vergane glorie, ondanks dat de kamer schoon en groot was. Het trappenhuis ziet er slecht onderhouden en versleten uit, waardoor je als je naar de 4e verdieping loopt geen prettige eerste indruk krijgt. De lift die er is nodigt niet echt uit, omdat die er ook slecht uitziet. Doet het wel trouwens.

    Het ontbijt was prima, veel keuze en goed verzorgd.

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 13 maart 2017

    8,3
    Perfecte prijs voor een stedentrip Berlijn.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    Geen afgesloten bagageopslag voorhanden. Veel te veel mensen voor ontbijt. Vrijwel onmogelijk een tafeltje te krijgen tenzij je zeer vroeg wilt opstaan. Je moet aardig wat trappen beklimmen, dus let op als je slecht ter been bent.

    Perfecte prijs voor een stedentrip Berlijn. Vlotte incheck. De locatie is gewoon perfect en via diverse openbaar vervoermiddelen bereikbaar. De kamer was prima, de douche uitstekend en het bed goed. Er was een goede wifi verbinding.

    Verbleven in februari 2017

  • Beoordeeld op: 11 maart 2017

    4,2
    Afgetrapte boel!
    • Zakenreis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Staat van onderhoud was ronduit slecht, onvriendelijke receptie en wat betreft prijs niet in orde. De foto's gaven een veelbelovende indruk maar het viel echt tegen.

    Vlak bij metro en centrum. Ideaal voor shopping.

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 7 maart 2017

    5,4
    Propere kamer, stille omgeving
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Standaard Eenpersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Onvriendelijke ontvangst, geen begroeting bij passage aan de receptie. Slechte ruimte-indeling aan het ontbijt, veel drukte en chaos. Problemen met WiFi-connectie.

    Propere kamer, stille omgeving

    Verbleven in maart 2017

Resultaat 1 - 75

Bekijk de galerij met reizigersfoto's van Upper Room Hotel Kurfürstendamm

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: