«Denne sommeren tok vi en rundtur i Danmark og besøkte mange steder, og dette stedet var uten tvil det mest skuffende vi opplevde på hele vår tur. Det var ikke mye vi likte med dette hotellet for å være ærlig. Hit kommer vi ikke igjen.»
«Nydelig beliggenhet med flott utsikt. Det var rent og pent og passet godt for oss som var to vennepar. Fint å være med kjente når man skal dele bad. Veldig hyggelig med egne terrasser utenfor rommene. Hyggelig eiere.»
«Megaschön - tolle Lage - ruhig - toll eingerichtetes Haus!»
«Overraskende rummeligt og bedre/nyere stand indvendigt...»
«Csodás»
8 person holiday home in Ebeltoft-By Traum har fått 8 gjesteomtaler. Noen av gjestene har kun gitt poeng uten å skrive noe, mens andre har skrevet kommentarene på Deutsch eller Nederlands.
«Ende Oktober war es schön ruhig und nicht überlaufen.»
«Ruhige Lage am Wasser,
«Sehr schöne und ruhige Lage.»
3 Bedroom Amazing Home In Ebeltoft har fått 4 gjesteomtaler. Noen av gjestene har kun gitt poeng uten å skrive noe, mens andre har skrevet kommentarene på Deutsch eller Eesti.
«großes Areal mit vielen Freizeitangeboten (Swimmingpool,...»
«En herlig oplevelse»
«Godt indretning af værelse.»
One-Bedroom Apartment In Ebeltoft har fått 4 gjesteomtaler. Noen av gjestene har kun gitt poeng uten å skrive noe, mens andre har skrevet kommentarene på Deutsch eller Dansk.
«De locatie tov het bos en National Park was erg dichtbij en...»
«Et hyggeligt hus med god plads»
«Ruhig, gemütlich und gut ausgestattet!»
Beachside Bliss in Blokhus-By Traum har fått 7 gjesteomtaler. Noen av gjestene har kun gitt poeng uten å skrive noe, mens andre har skrevet kommentarene på English (UK) eller Deutsch.
«Haus mitten in der Natur, nah am Strand, sehr gemütliches...»
4 person holiday home in Ebeltoft-By Traum har fått 6 gjesteomtaler. Noen av gjestene har kun gitt poeng uten å skrive noe, mens andre har skrevet kommentarene på Deutsch eller Nederlands.
Renovated Retreat in Peaceful Area - By Traum Ferienwohnungen har fått 3 gjesteomtaler. Noen av gjestene har kun gitt poeng uten å skrive noe, mens andre har skrevet kommentarene på English (UK) eller Dansk.
«Fantastisk ophold, skøn park, super sødt og imødekommende ansatte»
«Wir sind froh, dass wir weiter ziehen.»
Ree Park Safari har fått 14 gjesteomtaler. Noen av gjestene har kun gitt poeng uten å skrive noe, mens andre har skrevet kommentarene på English (US) eller Deutsch.
Skansebakken 15 har fått 7 gjesteomtaler. Noen av gjestene har kun gitt poeng uten å skrive noe, mens andre har skrevet kommentarene på Dansk eller Eesti.
6 person holiday home in Ebeltoft-By Traum har fått 2 gjesteomtaler. Noen av gjestene har kun gitt poeng uten å skrive noe, mens andre har skrevet kommentarene på Dansk eller Eesti.
«Behov for overnatning i forbindelse med besøg hos familie i sommerhus tæt på. Fungerede optimalt»
«Enestående natur og beliggenhed,skøn teresse ud mod bådene»
«Der er SÅ smukt , skønne små boliger på vandet og helt unikt...»
Holiday home on a holiday park in Ebeltoft har fått 5 gjesteomtaler. Noen av gjestene har kun gitt poeng uten å skrive noe, mens andre har skrevet kommentarene på Deutsch eller Dansk.
«Die Lage, die Ruhe, die gut ausgestattete Küche, das...»
«Schönes, älteres Ferienhaus in einem tollen Gebiet.»
«Dejligt område»
6 person holiday home in Ebeltoft-By Traum har fått 6 gjesteomtaler. Noen av gjestene har kun gitt poeng uten å skrive noe, mens andre har skrevet kommentarene på Deutsch eller Dansk.
Luxury Spa Retreat in Ebeltoft - By Traum Ferienwohnungen har fått 4 gjesteomtaler. Noen av gjestene har kun gitt poeng uten å skrive noe, mens andre har skrevet kommentarene på Deutsch eller Nederlands.
«Fantastisk feriehus uden for sæsonen - 5 dage til samme pris som to dage på hotel!»
«Comfortabel huisje!»
«-la maison est bien équipée.»
7 person holiday home in Ebeltoft-By Traum har fått 7 gjesteomtaler. Noen av gjestene har kun gitt poeng uten å skrive noe, mens andre har skrevet kommentarene på Français eller Deutsch.
«Miljø og ro var fint - flot indretning af bolig.»
«Die Lage war sehr schön»
6 person holiday home on a holiday park in Ebeltoft har fått 10 gjesteomtaler. Noen av gjestene har kun gitt poeng uten å skrive noe, mens andre har skrevet kommentarene på Deutsch eller Nederlands.
6 person holiday home in Ebeltoft-By Traum har fått 4 gjesteomtaler. Noen av gjestene har kun gitt poeng uten å skrive noe, mens andre har skrevet kommentarene på Deutsch eller Dansk.
4 star holiday home in Ebeltoft-By Traum har fått 5 gjesteomtaler. Noen av gjestene har kun gitt poeng uten å skrive noe, mens andre har skrevet kommentarene på Dansk eller Eesti.
«Leuk huis, top locatie, helaas is het niet schoon»
«Lieu calme et apaisant, très bien placé. Idéal pour le télétravail.»
«Fijn huisje voor een schappelijke prijs»
Holiday Home Ebeltoft - 05 har fått 6 gjesteomtaler. Noen av gjestene har kun gitt poeng uten å skrive noe, mens andre har skrevet kommentarene på Français eller Nederlands.
«Wir waren bereits zum zweiten Mal da :). Vielleicht kommen wir wieder.»
«der var ikke tændt gulvvarme - det tog 20 timer inden der...»
«Sehr gut!»
Holiday Home Nordbakken Ebeltoft Ix har fått 5 gjesteomtaler. Noen av gjestene har kun gitt poeng uten å skrive noe, mens andre har skrevet kommentarene på Deutsch eller Dansk.
8 person holiday home in Ebeltoft har fått 6 gjesteomtaler. Noen av gjestene har kun gitt poeng uten å skrive noe, mens andre har skrevet kommentarene på Deutsch eller Nederlands.
Vi har mer enn 70 millioner omtaler, og alle er fra ekte, verifiserte gjester.
Slik fungerer det
Det begynner med en booking
Det begynner med en booking
Før man kan skrive en gjesteomtale, må man først ha booket et opphold hos oss. Slik kan vi forsikre oss om at omtalene våre kommer fra gjester som faktisk har bodd på overnattingsstedet.
Etterfulgt av et opphold
Etterfulgt av et opphold
Vel fremme opplever gjestene om det er stille og fredelig på rommet, om de ansatte er hjelpsomme, om frokosten er god, osv.
Og til slutt, en omtale
Og til slutt, en omtale
Etter reisen forteller gjestene oss om oppholdet. Vi sjekker at ingen av omtalene inneholder støtende språk og ser til at de er skrevet av gjester som faktisk har bodd på stedet, før vi legger dem ut på nettsidene våre.
Hvis du har booket gjennom oss og vil skrive en omtale, må du logge inn først.