Przejdź do głównej treści

• Stosunek jakości do ceny

• Bezpłatne WiFi

9,1

Opinie sprawdzone w 100%

Prawdziwi Goście. Prawdziwe wyjazdy. Prawdziwe opinie.

Więcej informacji- otwiera okno dialogowe
Napisz opinię

wyświetlono 1 – 25

• Ocena dodana: 20 maja 2026

WSzystko w porządku.
    • 4 noclegi

Bardzo dobra loklizacja. Przyjazny personel.

Pobyt: maj 2026

• Ocena dodana: 26 kwietnia 2026

8,0
    Polecam na krótki pobyt w Kopenhadze
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

Łazienka w pokoju typu studio fatalna, bardzo mała, bez brodzika, zasłonka prysznicowa, skutkiem czego łazienka cała zalana- klapki konieczne. W pokoju superior łazienka bardzo wygodna. Łóżko z miękkim materacem i wysokimi i twardymi poduszkami, dla mnie niewygodnie, ale to kwestia indywidualna.

Hotel znakomicie położony, trzy przystanki metra od lotniska, w drodze z lotniska do centrum, bardzo niedaleko plaży. Wzdłuż plaży lokale gastronomiczne. W hotelu bardzo czysto. Apartament typu studio bardzo obszerny, z szafą i aneksem kuchennym.

• Ocena dodana: 21 kwietnia 2026

Znakomity
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

Nie ma miejsca na przechowywanie ubrań i kosmetyków, nie było żadnej szafki ani komody. Niestety w moim pokoju nie było suszarki i musiałam iść na recepcję po nią.

Lokalizacja. Blisko metra. Miła obsługa.

• Ocena dodana: 18 kwietnia 2026

8,0
    Jesteśmy z mężem bardzo zadowoleni 👍

Nie było nic takiego

Położenie i widok z pokoju oraz z tarasu na dachu

Pobyt: marzec 2026

• Ocena dodana: 15 kwietnia 2026

Dobry
    • 3 noclegi

Rezerwując pobyt warto mieć na uwadze, że łazienka i łóżko to pięta achillesowa tego obiektu. Łazienka jest za mała i prysznic jest częścią wspólną dla toalety oraz umywalki, która również jest mikroskopijna i nie umożliwia komfortowego użycia. Łóżka z kolei zapada się, więc nie pozwala na regenerację po zwiedzaniu.

Lokalizacja, wielkość pokoju, aneks kuchenny to zdecydowanie plusy tego obiektu. Obsługa również nie pozostawiała nic do życzenia.

• Ocena dodana: 17 marca 2026

Zbyt gorąco

Brak klimatyzacji

Super, ale zdecydowanie zbyt gorąco

Pobyt: marzec 2026

• Ocena dodana: 22 stycznia 2026

8,0
    Dobry hotel dla osób chcących zwiedzać Kopenhagę komunikacją miejską
    • 1 nocleg

Obowiązkowa opłata za parking mimo że ładowałem samochód EV za co oczywiście też musiałem zapłacić

Blisko przystanek metra, ładna okolica, ładowarka do samochodów EV przy hotelu

• Ocena dodana: 13 grudnia 2025

Znakomity
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

Hotel położony blisko stacji metra, w zasięgu spaceru lokale gastronomiczne i sklepy. Pokój przestronny, z w pełni wyposażonym aneksem kuchennym i komfortową łazienką. Komfort, wyciszenie pokoju, czystość - bez zarzutu. Obsługa przesympatyczna i kompetentna. Hotel idealny zarówno na weekend jak i na dłuższe pobyty.

• Ocena dodana: 11 grudnia 2025

1 noc - wszystko ok
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

W sumie spędziliśmy jedną noc, więc trudno ocenić. Brak uwag.

Lokalizacja, stosunek jakości do ceny

• Ocena dodana: 3 grudnia 2025

• Rodzina z małymi dziećmi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

Brak parkingu za darmo, a nawet jak zapłaciliśmy za parking to liczba miejsc jest ograniczona i okazało się że już go dla nas nie ma.

Super lokalizacja, dobra cena, czysto, ładne pokoje.

• Ocena dodana: 24 listopada 2025

• 2 noclegi

Bliskość linii metra wychodzącej na powierzchnię powoduje hałas w nocy jednak nie jest on bardzo uciążliwy.

Bardzo dobra lokalizacja blisko stacji linii M2 pomiędzy lotniskiem a centrum Kopenhagi. Dobre śniadania. Czyste pokoje z aneksem kuchennym.

• Ocena dodana: 10 listopada 2025

9,0
    Ogólnie bardzo fajne miejsce, cena w porządku i super lokalizacja.
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

Mała łazienka, firanki pod prysznicem.

Miła obsługa i wygodne łóżko.

• Ocena dodana: 29 października 2025

Krótki pobyt w cudownej Kopenhadze
    • 2 noclegi

· Hotel w przystępnej cenie. Dobrze skomunikowany zarówno z centrum stolicy, jak i z lotniskiem dzięki pobliskiej żółtej linii metra/ stacja Amager/ Przyjemny pokój z bardzo dobrze wyposażonym aneksem kuchennym. Czysto, uprzejmy personel, możliwość przechowania bagażu do czasu zameldowania. Cisza, spokój. w pobliżu uroczy Amager Strandpark z pięknymi wydmami plażami. Dobre miejsce wypadowe do zwiedzania Kopenhagi bez nadmiernego obciążania budżetu .

• Ocena dodana: 20 października 2025

Generalnie polecam
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

Niemiła obsługa w restauracji Chcilelismy kupić butelkę wody a dostaliśmy odpowiedzi że mamy pić wodę z kranu 😀

Polecam na krótki pobyt Personel bardzo miły wpuścili nas już rano do pokoju A nie musieli więc dzięki ten pobyt mieliśmy udany

Pobyt: październik 2025

• Ocena dodana: 4 października 2025

Udany pobyt
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

Warto zwrócić większą uwagę na czystość. Ogólnie pokój był posprzątany jednak można było zauważyć miejsca, które wymagały głębszego sprzątania

Obiekt w świetnej lokalizacji, metro oddalone o około 5 min spacerem. W apartamencie znajdowały się wszystkie najpotrzebniejsze rzeczy

• Ocena dodana: 28 września 2025

8,0
    Dobry hotel na krótki pobyt.
    • 4 noclegi

Wystrój dość skromny i surowy. Klimatyzacja/ogrzewanie nie działało. Łazienka malutka.

Bardzo dobre miejsce na krótki pobyt w Kopenhadze. Hotel oddalony o około 5 minut od dwóch stacji metra, z szybkim dojazdem z lotniska. Okolica bardzo przyjemna, w pobliżu kilka knajpek i sklepów. Pokój dość surowy, ale na plus wyposażenie mini aneksu kuchennego, które pozwalało na spokojnie przyrządzić sobie śniadanie. Dodatkowym plusem możliwość pozostawienia bagażu przed pobytem lub po pobycie.

• Ocena dodana: 13 września 2025

Dobra lokalizacja
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

Okna od strony ulicy, do tego łóżko tuż pod oknem - wszystko było słychać, na szczęście nie była to ruchliwa ulica, ale niedaleko była budowa, więc rano budziły nas dźwięki stamtąd. Pokój był bardzo mały i niezbyt przytulny. Brakowało szafy na swoje rzeczy, więc trzymaliśmy ubrania w walizce, ale było na nią mało miejsca. Śniadanie dobre jakościowo, ale mały wybór, codziennie dokładnie to samo. W łazience było również mało miejsca, prysznic stanowiła po prostu wydzielona przestrzeń oddzielona kotarą od reszty łazienki, myjąc się zalewało się praktycznie całą podłogę w łazience. Nie było gdzie odłożyć rzeczy.

Bardzo ładna okolica, blisko na plażę i do metra. Miła obsługa, czysto.

• Ocena dodana: 11 września 2025

9,0
    Hotel w świetnej lokalizacji w bardzo korzystnej cenie
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

Mała łazienka, jakbym miał się bardzo doczepiać to brak suszarki

Obiekt zadbany, personel bardzo pomocny, otwarty na wszelkie prośby. Przestronne pokoje z aneksem. Możliwość pozostawienie bagaży i skorzystania z toalet przed zameldowaniem i po wymeldowaniu. Wypożyczalnia rowerów.

• Ocena dodana: 11 września 2025

9,0
    Super personel, super lokalizacja. Ogólnie duzy plus.
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

Niedziałająca słuchawka prysznicowa. Przesunięcie jej góra dół było nie możliwe.

Bardzo miła obsługa. Bardzo pomocna. Udostępnili nam Pokój dużo wcześniej.

• Ocena dodana: 7 września 2025

Ok. Dobra lokalizacja.
    • Podróżujący w pojedynkę
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

Najgorsze śniadania jakie kiedykolwiek widziałam w hotelu

Blisko do centrum Kopenhagi a także do lotniska

• Ocena dodana: 31 sierpnia 2025

• 2 noclegi

Specyficzne rozwiązanie prysznica. Brak brodzika sprawia że woda leje się po całym pomieszczeniu i trzeba ją zbierać specjalną ściągaczką. Śniadanie - najbrudniejsze urządzenie do robienia gofrów, jakie w życiu widziałam.

Dobry hotel blisko lotniska (na trasie metra, niedaleko przystanku), łatwy dojazd do centrum. Duży pokój, wygodne łóżka. Dziwny standard łazienki (brak brodzika pod prysznicem). Przyjemny i pomocny personel.

• Ocena dodana: 25 sierpnia 2025

• 2 noclegi

Łazienka bardzo mała, umywalka miniaturowa i ciężko w niej umyć ręce i twarz tak żeby nie ochlapać siebie i wszystkiego dookoła. Prysznic naprzeciwko toalety, oddzielony tylko zasłonką.

Pokój dość przestronny, mini kuchnia z lodówką, płytą grzewczą i wyposażeniem. Łóżko wygodne. Po złożeniu prośby dostarczono mi poduszkę antyalergiczną. Śniadanie wykupione w obiekcie było tańsze niż jego cena na bookingu (125 kr vs 195 kr). Jedzenie smaczne - szwedzki stół, do wyboru standardowo jajecznica, bekon, chleb, warzywa, owoce, jogurt, kawa, herbata, soki itp.. Blisko do stacji metra, z którego można się dostać do centrum i na lotnisko. Niedaleko do plaży, sklepów.

• Ocena dodana: 17 sierpnia 2025

Polecam na krótki pobyt
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

Pokój bardzo mały, brak szafki na ubrania, w łazience woda z prysznica wylewa się na całą łazienkę, brak klimatyzacji

Lokalizacja hotelu, blisko metro 🚇 i plaża oraz supermarkety

• Ocena dodana: 3 sierpnia 2025

• Podróżujący ze znajomymi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

Problem z parkingiem mimo, że hotel dysponuje własnymi miejscami (w korzystnej cenie), których ilość jest ograniczona, o czym nie informują na stronie.

Miła obsługa. Spokojna okolica. Blisko morza i stacji metra.

wyświetlono 1 – 25

Wyrównujemy ceny
Wyrównujemy ceny
Niskie ceny • Żadnych opłat rezerwacyjnych • Znalazłeś tę samą ofertę w niższej cenie? Zwrócimy Ci różnicę!