„Klíč si vyzvednete u domečku, komunikace s pronajímatelem v pořádku, poradil nám zadarmo parkování pár desítek metrů od domečku, kde jsme opravdu místo našli. Domek je maličký, má tři patra, dole dvě ložnice, kuchyňka s obývacím prostorem, koupelna, nahoře další ložnice a poté žebřík na třetí podlaží, což je malý balkón.“
„Hotel je v klidné části za městečkem cca 15 min pěšky do centra. Restaurace trvale otevřena. Pěkný bazén, který jsme ale nevyužili. Parkování v areálu hotelu.“
„Krásná lokalita, ubytování hned vedle hlavních atrakcí Krásný apartmán, resp.domeček, zcela zrekonstruovaný a nově vybavený. Krásný výhled z terasy Jedno z nejlepších ubytování, které jsme přes Booking.com měli. Vřele doporučuji!“
„Bydlení je nádherné. Skvěle vybavený byt s nádhernou koupelnou a kuchyní v tiché ulici. Designově promyšlené, připadali jsme si jako v pohádce. Naprosto skvěle jsme se vyspali. Majitelka nám velmi ochotně pomohla s parkováním auta a pak nám vše ukázala. Pomohla nám také obratem s vyhledáním autobusu do Rondy. Na topení je zde krb na pelety, spíná se jedním tlačítkem a během chvilky skvěle byt vyhřeje. Dá se ubytovat i samoobslužně. Rozhodně doporučujeme toto krásné bydlení.“
Na našich stránkách máme více než 70 milionů hodnocení od opravdových hostů, kteří se skutečně ubytovali.
Jak to funguje?
Prvním krokem je rezervace
Prvním krokem je rezervace
Hodnocení je možné napsat pouze po provedení rezervace. Jedině tak si můžeme být jisti, že naše hodnocení pocházejí od opravdových hostů.
Potom následuje pobyt
Potom následuje pobyt
Když se naši zákazníci ubytují, zjistí, jak jsou pokoje tiché, jak příjemný je personál a další věci.
A na konec hodnocení
A na konec hodnocení
Po skončení pobytu se s námi hosté podělí o svou zkušenost. My pak u každého hodnocení prověříme, jestli neobsahuje vulgární nebo diskriminující poznámky, a předtím, než je zveřejníme na naší stránce, ověříme jejich autenticitu.
Pokud jste rezervoval/a s námi a chcete napsat hodnocení, nejprve se prosím přihlaste.