Goiburu Auzoa 9, 20130 Urnieta, Spanje
Prijs-kwaliteitverhouding
8,4
Gratis WiFi
6,2
Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.
Meer tonen- er opent een dialoogvensterElke beoordelingsscore ligt tussen 1 en 10. Voor de algehele score die je ziet, tellen we alle beoordelingsscores die we hebben ontvangen, bij elkaar op, waarna we dat totale cijfer delen door het aantal beoordelingsscores die we hebben ontvangen. We gebruiken een gewogen beoordelingssysteem. Dit betekent dat hoe recenter een beoordeling is, des te meer impact deze heeft op de berekening van de totale beoordelingsscore. Daarnaast kunnen gasten aparte ‘subscores’ geven op cruciale onderdelen, zoals locatie, hygiëne, personeel, comfort, faciliteiten, prijs-kwaliteitverhouding en gratis WiFi. Let op: gasten dienen hun subscores en hun totaalscores apart in, dus er is geen direct verband tussen beide.
Je kunt een Accommodatie die je via ons platform hebt geboekt, beoordelen als je er verbleven hebt of als je aangekomen bent bij de accommodatie, maar er niet verbleven hebt. Als je een ingediende beoordeling wilt bewerken, neem je contact op met onze Klantenservice.
Wij hebben mensen en geautomatiseerde systemen die gespecialiseerd zijn in het opsporen van valse beoordelingen die op ons platform worden ingediend. Als we die vinden, verwijderen we ze en ondernemen we zo nodig actie tegen de verantwoordelijke.
Wie iets verdachts opmerkt, kan dit altijd melden aan onze Klantenservice, zodat ons Fraudeteam het verder kan onderzoeken.
Idealiter zouden we elke beoordeling die we ontvangen publiceren, positief of negatief. We zullen echter geen beoordelingen weergeven die (onder andere) bevatten of verwijzen naar:
Om te zorgen dat beoordelingen relevant zijn, accepteren we mogelijk alleen beoordelingen die binnen 3 maanden na het uitchecken worden ingediend en laten we beoordelingen mogelijk niet meer zien als ze 36 maanden oud zijn, of als de Accommodatie van eigenaar is veranderd.
Een Accommodatie kan ervoor kiezen om op een beoordeling te reageren.
Wanneer je meerdere beoordelingen ziet, staat de meest recente beoordeling bovenaan, afhankelijk van een paar andere factoren (in welke taal de beoordeling is geschreven, of het alleen een score is of dat er ook opmerkingen in staan, etc.). Als je wilt, kun je ze sorteren en/of filteren (op tijd van het jaar, beoordelingsscore, etc.).
Soms tonen we externe beoordelingsscores van andere bekende reiswebsites. We maken het duidelijk wanneer dit het geval is.
Deze richtlijnen en standaarden zijn erop gericht om de content op Booking.com relevant en familievriendelijk te houden, zonder beperkingen op te leggen aan krachtige oordelen. Ze zijn altijd van toepassing, ongeacht de toon van de feedback.
Bijdragen dienen reisgerelateerd te zijn. De nuttigste bijdragen zijn gedetailleerd en helpen anderen om betere beslissingen te maken. We verzoeken je om geen persoonlijke, politieke, ethische of religieuze opmerkingen te schrijven. Promotionele content zal worden verwijderd en kwesties met betrekking tot de diensten van Booking.com zullen worden doorgestuurd naar de teams van onze Customer Service of Accommodation Service.
Bijdragen dienen geschikt te zijn voor een wereldwijd publiek. Vermijd grof taalgebruik of pogingen daartoe door middel van creatieve spelling, in welke taal dan ook. Opmerkingen en media die haatzaaiende uitlatingen, discriminerende opmerkingen, bedreigingen, seksueel expliciet taalgebruik, geweld, en de promotie van illegale activiteiten bevatten, zijn niet toegestaan.
Alle content dient echt en door de gast zelf geschreven te zijn. Beoordelingen zijn het waardevolst als ze origineel en objectief zijn. Je bijdrage dient van jezelf te zijn. Accommodatiepartners van Booking.com mogen niet namens de gast schrijven of de gast iets aanbieden in ruil voor een beoordeling. Pogingen om de score van een concurrent te verlagen door het schrijven van een negatieve beoordeling worden niet geaccepteerd.
Respecteer de privacy van anderen. Booking.com zal zijn best doen om e-mailadressen, telefoonnummers, websiteadressen, social media-accounts en soortgelijke gegevens te verbergen.
De in bijdragen geuite meningen zijn afkomstig van klanten en accommodaties van Booking.com en niet van Booking.com zelf. Booking.com aanvaardt geen verantwoordelijkheid of aansprakelijkheid voor beoordelingen of antwoorden. Booking.com is een distributeur (zonder enige verplichting tot verificatie) en geen uitgever van deze opmerkingen en antwoorden.
Om de meest relevante beoordelingen te tonen, worden de beoordelingen standaard gesorteerd op datum en aanvullende criteria, zoals je taal, beoordelingen met tekst en niet-anonieme beoordelingen. Er kunnen nog meer sorteeropties zijn, zoals type reiziger, score, etc.
Deze service kan vertalingen van Google bevatten. Google geeft geen garanties, expliciet of impliciet, met betrekking tot deze vertalingen, inclusief garanties met betrekking tot de nauwkeurigheid, betrouwbaarheid of enige impliciete garanties van verkoopbaarheid, geschiktheid voor een bepaald doel en niet-inbreuk.
Einde tekst dialoogvenster
Resultaat 1 – 25
Beoordeeld op: 8 juni 2026
Rianne
NederlandEr was geen airco.
De ligging van het gebouw.
Verbleven in juni 2026

Beoordeeld op: 10 mei 2026
Loes
NederlandVeel hondenpoep op terrassen
Grote kamer, heel grote benedenverdieping met complete keuken. Er waren weinig gasten, dus lekker rustig. Trein naar San Sebastian op 5min rijden.
Verbleven in mei 2026
Beoordeeld op: 7 maart 2026
Caroline
NederlandDie steile helling viel tegen. Verder was alles geweldig!
Ik kreeg hulp toen ik.halverwege de steile helling naar hun paradijs bovenop de berg stilstond met mijn auto+ bagagekar. Ze hebben me gered
Verbleven in maart 2026
Beoordeeld op: 7 oktober 2025
Henrik
Nederland-
Rustige plek, mooie ruime kamers met balkon. Fijne tuin met zwembad.
Verbleven in augustus 2025
Beoordeeld op: 2 augustus 2025
Bart
BelgiëWeinig uitleg ivm ontbijt en dergelijke bij check-in.
Rustige omgeving in de bergen rond San Sebastian. Als je van katten houdt heerlijk vermits er zeer veel rondlopen op de boerderij.
Verbleven in augustus 2025
Beoordeeld op: 26 juni 2025
F
NederlandDe route er naar toe, maar daar kunnen die mensen niks aan doen. Omdat het ook een menage is was er een overdaad aan vliegen, dus moesten deuren en ramen gesloten blijven.
Heerlijke rustige locatie met alles er op en er aan. Van zwembad tot grote keuken. Genoeg parkeerruimte, Ruime badkamer
Verbleven in mei 2025
Beoordeeld op: 23 juni 2025
Ingrid
NederlandRuim, zwembad was heerlijk,
Het was nieuw en netjes
Beoordeeld op: 13 juni 2025
Els
BelgiëHeel veel vliegen, (er is een paardenmanege vlakbij...); prachtig terras om te ontbijten, niet gebruikt wegens te veel vliegen, nergens vliegenramen in het verblijf...⁹
Ligging
Beoordeeld op: 30 september 2024
Jan
NederlandEigenlijk niets. Maar als ik toch iets moet noemen: de capaciteit van de laadpaal. Die is er wel! Maar levert slechts 2 kW.
Een prachtige locatie en mooie kamer met groot balkon
Verbleven in september 2024
Beoordeeld op: 21 september 2024
Mariëtte
NederlandWas prettig geweest als de website duidelijker had aan gegeven welke kamers het grote balkon aan tuinzijde hebben. Je kan geen eten even op het aanrecht laten staan. Het stond wel aangegeven dat je de deuren naar buiten steeds moest sluiten, maar de poezen zijn snel naar binnen geglipt en lusten alles! We hadden kort te voren geboekt en gemist dat we een "travelers document" hadden moeten invullen. Bij aankomst was er niemand en hadden we geen code voor het sleutelkluisje. Telefonisch met eigenaar kunnen oplossen.
Mooi gelegen huis met ruime kamers. Bij mooi weer kan je San Sebastian ( Monte Igeldo) zien liggen. Fijn dat er een lift was (met rolstoel hadden we voldoende ruimte, zwembad en tuin buitenom bereikbaar). Geen extra aangepaste faciliteiten, maar was voor ons niet nodig. Overal voorzien van horren. Ventilator en koelkastje op de kamer. Dat laatste is handig naast de gemeenschappelijke koelkast , waar niet alles van iedereen in past. Heerlijk dat je er kon zwemmen! De locatie konden we het best te vinden om vanuit Urnieta de Barrio Lategui te volgen ; enige tijd na passeren van huis Enbutegi Landetxea komt er een splitsing met een bord met eend erop. Daar links het kleine weggetje inslaan; bij de splitsingen erna staan wegwijzers naar Basitegi.
Verbleven in september 2024

Beoordeeld op: 9 augustus 2024
An
BelgiëAanvankelijk wat moeilijk te vinden, google Maps accurater dan Waze.
Kraaknet en luxueus, zalig zwembad, fantastisch uitzicht. Centraal, 20 minuutjes naar San Sebastián.
Verbleven in augustus 2024
Beoordeeld op: 2 augustus 2024
Susanne
NederlandAccommodatie naast manege, waardoor veel vliegen.
Accommodatie dichtbij San Sebastián, vriendelijk personeel.
Verbleven in juli 2024
Beoordeeld op: 9 september 2023
Elise
NederlandWeinig schaduwplekken in de tuin. In de periode dat wij er verbleven was het te heet om aan het zwembad te liggen. Fijn als er een parasol zou zijn.
De locatie was heerlijk rustig gelegen. In een omgeving waar je goed kan wandelen en dicht bij San Sebastián. De kamers zijn lekker ruim en de gezamenlijke ruimtes van alles voorzien.
Verbleven in september 2023
Alles was prima....
Beoordeeld op: 3 augustus 2023
M
NederlandLocatie, uitzicht op fabriek
Ruime moderne kamer en goede douche
Beoordeeld op: 17 juli 2023
Dillen
BelgiëKamer (vloer) was niet helemaal proper Zetelbed ver van comfortabel Steile smalle toegangswegen
Zeer mooie ligging en uitzicht, ruim appartement met veel faciliteiten,, zwembad aanwezig.
Verbleven in juli 2023
Beoordeeld op: 28 april 2026
Alexander
NederlandWifi werkte niet Kitchenette bleek gebruik van gezamenlijk keuken
Ruim, mooi uitzicht, schoon
Verbleven in april 2026
Beoordeeld op: 27 juni 2025
Chris
NederlandGeen airco en erg heet, veel vliegen, superslechte WiFi. Onvriendelijke gastvrouw, 1 zielig stoeltje in 2 persoonskamer. Vervelende weg er naar toe, niet te doen als het donker is Lawaai rond 1 uur ‘s nachts, van draaiende motor van auto, hard pratende mensen en een blaffende hond. Prijs is hoog voor wat je krijgt. Ontbijt is niet aan te bevelen bij de accommodatie.
Zwembad
Beoordeeld op: 9 augustus 2024
Charlotte
NederlandUitzicht op een werkende fabriek, onmogelijke locatie om te komen, ongastvrije ontvangst, constant kabaal van ronkende motoren en grasmaaier.
Weinig
Verbleven in augustus 2024
Beoordeeld op: 14 juli 2024
Koen
BelgiëHet appartement was niet zo gezellig, het meubilair was heel sober, de eettafel was te klein voor 4 personen, er was geen airco en ook geen eigen terras om bijvoorbeeld buiten te ontbijten. De tuin was niet verzorgd , de ligstoelen waren vuil, er lagen hondenuitwerpselen in het gras ( na enkele dagen werd het gras wel gemaaid).
Het was allemaal heel nieuw en proper. Het keuken was goed voorzien van allerlei materiaal. Mooi zwembad.
Verbleven in juli 2024
Beoordeeld op: 26 juli 2023
F
NederlandIn tegenstelling tot wat er in de advertentie stond was er geen balkon. Het was een Frans balkon. Je kon daar dus niet buiten zitten. De slaapbank was oncomfortabel, niet handig voor lange kinderen. Er waren veel vliegen (het is onderdeel van manage met paarden; dus logisch, maar niet prettig). Buiten was niet verzorgd, het gras bij zwembad was niet gemaaid. Niet prettig om in te lopen en gaf een onverzorgde indruk. De locatie heeft weinig charme.
Ruim en schoon appartement met goede faciliteiten. De bedden in slaapkamer waren goed! Centraal gelegen, op een kleine 20 minuten rijden. Aan Sam Sebastián.
Verbleven in juli 2023
Beoordeeld op: 26 juli 2023
Petra
Nederlandhost was niet vriendelijk, sprak geen Frans, Engels of Duits. Zelfs toen er een alarm joelde was hij nauwelijks bereid om te komen. geen uitzicht op tuin, maar op parkeerplaats, keuken matig uitgerust, kamer erg warm, geen airco, veel katten die steeds naar binnen willen.
goede locatie, vlak bij San Sebastian, mooi zwembad.
Verbleven in juni 2023
Beoordeeld op: 9 juni 2026
Filip
BelgiëEr zijn geen opmerkingen beschikbaar voor deze beoordeling
Verbleven in juni 2026
Resultaat 1 – 25
We bieden gepersonaliseerde aanbevelingen aan op basis van je activiteit op ons platform. Je kunt je hiervoor afmelden als je dat wilt. Houd er rekening mee dat als je dit doet, dit alleen voor dit apparaat is. Je moet deze instelling daarom op elk ander apparaat aanpassen aan je voorkeur.
Booking.com is onderdeel van Booking Holdings Inc., de wereldleider in online reisdiensten.
We hebben meer dan 70 miljoen beoordelingen van accommodaties, allemaal van echte, geverifieerde gasten.
Alleen wie via ons boekt, kan het verblijf beoordelen. Zo weten we zeker dat onze beoordelingen afkomstig zijn van echte gasten die in een accommodatie verbleven hebben.
Onze gasten bezoeken de accommodatie en ervaren zelf of de kamer rustig is, of het eten inderdaad lekker smaakt en hoe vriendelijk het personeel is.
Reis voorbij? Gast aan het woord. Wij checken of de beoordeling echt is, en of er geen grof taalgebruik in staat. Dan plaatsen we hem op de website van Booking.com.
Als je via ons hebt geboekt en een beoordeling wilt geven, dan moet je eerst inloggen.
Einde tekst dialoogvenster