Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Hotel Doña Brígida – Salamanca Forum 4-sterren

Avenida del Tormes S/N, urbanización Vega de Salamanca, 37185 Villamayor, Spanje

#1 van de 1 hotels in Villamayor

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 1187 beoordelingen over dit hotel

8,2

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8,6

  • Comfort

    8,5

  • Locatie

    7,3

  • Faciliteiten

    8,2

  • Personeel

    8,6

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    8

  • Gratis WiFi

    7,5

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 19

  • Beoordeeld op: 30 juli 2018

    7,5
    Prettig relaxhotel op korte rij-afstand van centrum Salamanca
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden (2 Volwassenen + 1 Kind)
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    We wisten vooraf dat dit een lelijk hotel was met quasi-klassieke elementen. Daar hadden we het niet op uitgezocht.

    De kamer was ruimer dan verwacht. Het zwembad was heerlijk verkoelend en het grasweld om te zonnen goed. Wel jammer dat zwembad en zongedeelte gescheiden waren van elkaar. Tevens oogt het hekwerk rond het zwembad een beetje onaangenaam. Buiten Salamanca maar met de auto binnen vijf minuten aan de rand van de stad waar je ook gewoon gratis kunt parkeren. Oj, parkeren bij het hotel is gratis op straat, en moet alleen betaald worden als je de parkeergarage inrijdt.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 17 juli 2018

    4,2
    Dit is één van de enige hotels in Salamanca dat een zwembad...
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De A/C is luidruchtig en laat een vreselijke geur achter in de kamer

    Dit is één van de enige hotels in Salamanca dat een zwembad heeft, maar daar moet men het niet voor doen!

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 15 juli 2018

    6,7
    De kamer was schoon.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    We keken recht op iemand ander zijn kamer,er lag een platdak tussen van ong 5 meter. De prijs was erg duur vergeleken met andere plaatsen.(we trokken door Spanje)

    De kamer was schoon. We hebben niet gegeten in het hotel. De stad Salamanca is goed aan te rijden.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 9 september 2017

    4,6
    Zeer slechte kamers, heel gehorig en ongelofelijk harde bedden.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Bedden zijn veel te hard! Lijkt alsof je opdracht grond ligt. Is heel gehorig. Muren zijn van karton. Je kunt de tv van 3 kamers verderop horen

    Parkeergelegenheid

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 28 augustus 2017

    2,9
    Het hotel verkoopt zich anders dan wat het in werkelijkheid...
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • 2 kamers
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het hotel verkoopt zich anders dan wat het in werkelijkheid is. Heel jammer! Het is geen spa hotel. Ook booking hierover gebeld kreeg een compensatie aangeboden van 20 euro. Dan begrijp je het gewoon niet sorry. Dus in het kort niet boeken dit hotel. En booking is een prima site maar als je via hun service in een "fout" hotel komt dan blijkt het niet meer dan een one dollar marketing bedrijf die het werkelijk kan jeuken waar jij met je gezin uitkomt. En dit gaat niet over geld.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 28 augustus 2017

    8,8
    Prima hotel en zeker aan te raden voor een city trip.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 4 nachten

    Engels spreken blijft voor de Spanjaarden lastig. Het ligt wat ver van de stad. Buiten de stad is er in de omgeving weinig te bekijken.

    Alles was eigenlijk prima in orde in het Hotel. Restaurant en cafetaria leveren prima eten. Kamer was uitstekend en goed gekoeld.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 3 augustus 2017

    8,3
    Hotel met veel comfort als prima uitvalsbasis voor Salamanca
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 4 nachten

    De ontvangst had professioneler en vriendelijker gekund. De receptioniste gaf een standaard praatje en zei niet eens " welkom" . Naar informatie over de route naar en in de stad moesten we echt vragen. Verder was het personeel heel vriendelijk. De directe omgeving van het hotel heeft weinig te bieden.

    Mooie kamers vooral die met uitzicht op de rivier. Groot hotel, fijn zwembad en grote ligweide (inclusief schaduwplekken) die hoger ligt zodat je een heerlijk windje hebt bij het zonnen. De afstand naar de parkeergarages in de stad is goed te doen (ca. 12 min. rijden) en kan ook per bus die voor de deur van het hotel stopt. Heerlijk ontbijt. Ook avondeten a la carte was goed. Goede airco, goede bedden ,veel bergruimte in de kamers, gewoon een uitstekend hotel!!

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 19 juli 2017

    7,1
    De inkomhal zag er super uit.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden (2 Volwassenen + 1 Kind)
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Zo'n groot hotel, maar amper ligweide met deftige stoelen. Dat was jammer. Er was wel een redder aan het zwembad.

    De inkomhal zag er super uit. Veel parkeerplaats. Ideaal om met de auto naar Salamanca te gaan. Ontbijt op zondag was super maar op maandag een groot stuk minder. Je kan er verschillende snacks eten en cocktails drinken in de bar, tegen redelijke prijzen. Mooie grote kamers, maar al ouder.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 20 oktober 2016

    8,3
    Heel groot hotel met mooie kamers.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 3 nachten

    Hotel is erg groot, ouderwets en mist gezelligheid. Bloemen? Hoekjes? Het is ook ongezellig om in een bijna lege eetzaal te eten. Echt een hotel voor groepen. (Sommige kamers kijken direct op de kamers van het tweede gebouw.) Ik mis ook een leuk terras in de tuin. Wellness is heel erg duur.

    De kamer was fantastisch! De locatie is prettig als je kamer uitzicht heeft op het landschap bij de rivier. Je rijdt snel naar Salamanca. Ontbijt was goed.

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 22 augustus 2018

    8,8
    Goede kamers, lekker zwembad, voor een lage prijs.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Goede kamers, lekker zwembad, voor een lage prijs.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 21 augustus 2018

    10
    Netheid
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden (2 Volwassenen + 1 Kind)
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het eten in het restaurant

    Netheid

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 9 juli 2018

    8,3
    Mooie kamers, goed restaurant en vriendelijk personeel
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ten opzichte van afgelopen jaren weinig toeristen.

    Mooie kamers, goed restaurant en vriendelijk personeel

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 25 september 2017

    6,7
    Ontbijtbuffet.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Afstand tot Salamanca. Stank zwembad net onder venster slaapkamer. Lawaai vanop andere kamers.

    Ontbijtbuffet. Propere kamers

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 21 juli 2017

    4,6
    Hele harde bedden.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Hele harde bedden. Zwembad is zwaar verouderd. Was niemand. Leek wel een spookhotel.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 14 juni 2017

    8,8
    Mooi kamers, prijs/kwaliteit in goede verhouding, vriendelijk personeel en een prima restaurant
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen op- en/of aanmerkingen

    Prachtige rustige omgeving, prima verzorgd eten en zeer vriendelijk personeel

    Verbleven in juni 2017

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 11 juni 2015

    9,6
    We verbleven slechts 1 nacht in het hotel, na een bezoek aan...
    • Vakantiereis
    • Stel

    We verbleven slechts 1 nacht in het hotel, na een bezoek aan Salamanca en op doorreis naar Portugal. We hadden een rustige comfortabele kamer, met goede gratis wifi. We hebben lekker gegeten in het restaurant met een zeer vriendelijke en behulpzame ober. Spijtig dat we maar 1 overnachting in het hotel voorzien hadden.

  • Beoordeeld op: 27 mei 2015

    8,8
    Gemoedelijke sfeer, het grote terras met de bar in de...
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger

    De ramen moesten een keer gelapt worden.

    Gemoedelijke sfeer, het grote terras met de bar in de centrale ruimte. Het terras buiten heerlijk in de avondzon. het eten tegen schappelijke prijzen.

  • Beoordeeld op: 26 mei 2016

    10
    alles was geweldig
    • Vakantiereis
    • Stel

    niets

    alles was geweldig

  • Beoordeeld op: 20 september 2015

    10
    Beste kwaliteits/prijsverhouding.
    • Vakantiereis
    • Stel

    WiFi niet altijd even betrouwbaar.

    Beste kwaliteits/prijsverhouding. Beste keuze voor een halte op weg naar of van het zuiden.

Er zijn ook 7 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 19

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: