Ana içeriğe atla

Şimdilik Türkiye'de bulunan müşterilerimiz bizimle maalesef sadece yurt dışı tesisler için rezervasyon yapabiliyor. Size hizmetlerimizi tamamıyla sunmamıza engel olan sorunları çözmeye çalışıyoruz. Yaşadığınız sıkıntıdan dolayı özür diler ve Booking.com'la ilişkinizin devamını dileriz.

1. Otel değerlendirmeleri anasayfası

7,8

• Ücretsiz WiFi

8,2

%100 doğrulanmış yorumlar

Gerçek konuklar. Gerçek ziyaretler. Gerçek görüşler.

Daha fazla bilgi- bir iletişim penceresi açar
Değerlendirme yaz

Gösterilen: 1 – 20

• Değerlendirme tarihi: 2 Mart 2026

7,0
    Genel anlamda beklentilerimi karşıladı.
    • 2 gece konaklandı

Tesiste tuttuğum oda ile verdikleri oda tamamen farklıydı. Görsele aldanarak fazla fiyat verip daha iyi bir oda seçmiştim(aile odası), fakat görsellerle verilen oda tamamen bambaşkaydı.Odaya girdiğimizde görselde ki odayı rica ettik ona göre ödeme yaptıgımızı söyledik ama öyle bir odanın olmadığını sadece görsel amaçlı koyduklarını söylediler. Her oda ücreti ayrı ve biz daha iyisi olsun diye boşuna ekstra fazla para verip standart bir odada konakladık. Telafi içinde 2 saat geç check out yapma şansı tanındı.

Lokasyon olarak heryere yürüme mesafesi olması büyük rahatlık.

Konaklama tarihi: Mart 2026

• Değerlendirme tarihi: 5 Şubat 2026

• Mobil cihazdan gönderildi

İçi eskimiş, yenilenmesi iyi olabilir

Konumu çok iyiydi, yürüyerek her yere yakındı

Konaklama tarihi: Şubat 2026

• Değerlendirme tarihi: 12 Ekim 2025

• Mobil cihazdan gönderildi

Duş malzeleri yok, böyle bir tesisde odada su ikramı ve kapsül kahve makinesi olmalı

Konum çok iyi, oda rahat ve temizdi.

Konaklama tarihi: Ekim 2025

• Değerlendirme tarihi: 29 Mart 2025

Rahat ettik
    • 5 gece konaklandı
    • Mobil cihazdan gönderildi

Kaldığımız tesis sanırım tamamı kiralık odalardan oluşan 6 katlı eski bir binaydı. Şifreli kapısından girdikten sonra kendi odanıza çıkıyorsunuz. Bizim kaldığımız oda sanırım 25-30 metrekare bir alanı kapsıyordu. Banyosu geniş ve küveti var. Yatak iki kişilikti ama dardı.140 cm olabilir. Bir masa ve sandalyeleri olması rahatlık sağladı. Çok kullanmadık ama mutfağı ve yemek içmek için malzemelerin olması da iyiydi.kahvaltı ya da yemek hazırlamak ve yemek için yeterli malzeme var. Çekyat var ama eskimiş ve süngerleri deforme olmuş. tavanda ışık olmaması odayı loş yapmış. Pencereler yarım açılıyor. Güvenlik için iyi ama kaçmak isteseniz çıkamazsınız. Ayrıca yangın merdiveni olmaması eksiklik. Odamız iç avluya baktığı için bir manzarası yoktu. Pencerelerde pancur var kapatınca ışık girmiyor. Dış kapı çok ince ve ses geçiriyor. Ayrıca altında büyük bir boşluk vardı. Koridorun ışığı hiç kapanmadığı için içeriye rahatsız edecek kadar ışık giriyor. Bir de alt ya da üst katta çamaşır makinesi çalışınca çok ciddi bir ses çıkarıyordu. Tesisin bunu çözmesi lazım. En beğendiğimiz tarafı ise konumuydu. Check in saati 15:00 çok geç ama temizlik yapıldıkçı daha erken de odaya girme imkanı oluyor. Biz 14:00 gibi odaya girdik. Teşekkür ederiz.

Konaklama tarihi: Mart 2025

• Değerlendirme tarihi: 26 Ocak 2025

• İş seyahati
    • 3 gece konaklandı

Duşun içinde ve odada yerlerde saçlar vardı girer girmez dikkatimizi çekti. Yan 2 odada tadilat vardı ve çalışanlarda yüksek ses müzik dinlediğinden gün içinde odada uyumak veya dinlenmek mümkün olmadı maalesef..

Konumu,odalar ve yatak çok rahattı Wifi çok iyiydi

Konaklama tarihi: Ocak 2025

• Değerlendirme tarihi: 29 Mayıs 2024

• 3 gece konaklandı

Çift kişilik yatak talep etmeme rağmen 2 tek kişilik yatak birleştirilmişti. Mutfaktaki tek bıçak ekmek bıçağıydı. Tavayı ısıttığımızda soğan kokuyordu. Onun dışında her şey iyiydi.

Konum çok iyiydi, ev temizdi. Tuz, yağ ve çamaşır makinesi deterjanı dahi vardı. Teşekkürler.

Konaklama tarihi: Mayıs 2024

• Değerlendirme tarihi: 31 Mart 2026

Kolay ulaşım iyi fiyat dengesi
    • Mobil cihazdan gönderildi

Mobilyalar belki biraz yenilenmeli.

Turistik bölgelere yürüme mesafesinde olması büyük kolaylık sağladı. Çok yakın mesafede dia market karşısında eczane arkasında karakol var. Güvenli hissettik ve evde gibi rahat ettik.

Konaklama tarihi: Mart 2026

• Değerlendirme tarihi: 5 Kasım 2025

5,0
    Tekrar kalmam
    • Mobil cihazdan gönderildi

Kesinlikle temiz değildi. İlk gün içerde biraz yürüdükten sonra ayağımın altı o kadar kötü durumdaydı ki(fotoğraf çektim ama koymak istemiyorum kötü bir görüntü) ertesi sabah tekrar temizlenmesini rica etmek zorunda kaldım. Tekrar temizlenmiş hali de çok iyi değildi ama kalınabilir seviyedeydi. Asla günlüğü 200 euro eden bir yer değildi biraz fazla verip otel tutmadığıma çok pişman oldum çünkü çok da fark yoktu. En azından otelde kahve makinesi, şampuan gibi imkanlar var ve temiz. Şampuan aldım büyük boy ve odada bıraktım gelenler için, çünkü bunu yapmak bu kadar zor olmamalı. Yoldan geliyorsunuz yorgunsunuz ve odaya girdiğinizde ne duş alabiliyorsunuz ne de kahve içebiliyorsunuz. Açıkçası giden bir arkadaşım olsa buraya gitmemesini net bir dille belirtirim.

Konumu çoğu yere yürüme mesafesi ancak sokak ve çevresi çok güvenli gelmedi, asansör olması, kliması, ve şifreli giriş sistemi güzeldi.

Konaklama tarihi: Kasım 2025

• Değerlendirme tarihi: 4 Temmuz 2025

5,0
    Makbul
    • Mobil cihazdan gönderildi

Temiz değildi. Sonra temizlediler. Dar koridorlar. Eski ic yapi. Burası 1+0 apart. Oda anahtarları girişte küçük kilitli bir kasada. Güvenlik ve resepsiyon yok. Belki bunlar olsa fiyat artabilirdi. .

Yeri... çok kolay ulaşım. Fiyat performans ... Oda da ev de olması gereken her şey var. Yemek bile yapabilirsiniz.

Konaklama tarihi: Temmuz 2025

• Değerlendirme tarihi: 11 Haziran 2025

3,0
    Kötü
    • Grup
    • Deluxe Daire
    • Mobil cihazdan gönderildi

ev çok küçük ve kasvetli, yatak rahatsız, tuvaletten koku geliyor.

konumu iyi

Konaklama tarihi: Haziran 2025

• Değerlendirme tarihi: 11 Nisan 2025

harikaydı, evimizde gibi huzurlu kaldık
    • 5 gece konaklandı

oğlumla kaldığım için tek yorganı 2 yatağa paylaştırmada zorlandık:) yorgan isteyebileceğim biri olur muydu, bilmiyorum.. veya mesaj ile mi yardım isteyebilirdim..

dairenin konumu, (tüm popüler yerlere yürüme mesafesinde olması, 150 m mesafede Dia market olması, metro istasyonuna yakınlığı), binanın sessziliği, sokağın sakinliği, karakola yakın olduğu için güvenli hissettirmesi, bina ve dairenin temizliği, dairedeki mobilyaların ve eşyaların yeni olması...

Konaklama tarihi: Nisan 2025

Konaklama tarihi: Mayıs 2024

Gösterilen: 1 – 20

Fiyat Eşitlemesi Yapıyoruz
Fiyat Eşitlemesi Yapıyoruz
Düşük fiyatlar • Rezervasyon ücreti yok • Daha ucuzunu mu buldunuz? Farkı biz ödeyeceğiz!