Overslaan en naar de inhoud gaan
  1. Startpagina hotelbeoordelingen
  2. Hotelbeoordelingen Spanje
  3. Beoordelingen vakantiewoningen Fuengirola
  4. Beoordelingen van Malaga Sunshine Rentals - Beach Front Penthouse - Fuengirola

Beoordelingen over Malaga Sunshine Rentals - Beach Front Penthouse - Fuengirola

8,8

• Prijs-kwaliteitverhouding

8,0

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen- er opent een dialoogvenster
Schrijf een beoordeling

Resultaat 1 – 4

• Beoordeeld op: 4 augustus 2025

4,0
    Zeer teleurstellend !
    • Gezin met jonge kinderen
    • Verbleef 10 nachten

Onze ervaring met dit appartement was ronduit teleurstellend. Bij aankomst bleek vrijwel alles tegen te vallen. De bedden waren van slechte kwaliteit, het meubilair was verouderd en deels beschadigd. Douchen met zes personen was nauwelijks mogelijk, aangezien de boiler niet voldoende capaciteit heeft om iedereen van warm water te voorzien. De ramen in de grootste slaapkamer sloten niet goed, en de rolluiken ervoor maakten bij een beetje wind zoveel lawaai dat slapen bijna onmogelijk was. Ook waren de roosters van de airco zichtbaar vies. Het koffiezetapparaat functioneerde slecht: een pot koffie zetten duurde meer dan 40 minuten. Daarnaast was al het keukengerei en de pannen vies en smoezelig bij aankomst. De grootste badkamer was zeer onhandig ingericht, met een toilet dat klem stond tussen een bidet en een wastafel – wat nauwelijks ruimte overliet. Ook de keuken was beneden peil, en het zonnescherm was kapot. Kortom: nagenoeg alles aan dit appartement viel tegen. Alleen de ligging was positief, en dat is dan ook het enige aspect dat een hoger cijfer rechtvaardigt. Naar onze mening verdient dit appartement geen hoge waardering, maar eerder een 5,5 – puur dankzij de locatie. Gezien de geboden kwaliteit is de prijs bovendien buiten proportie. Voor ons was dit eens maar nooit weer.

De locatie is prima.

Verbleven in augustus 2025

• Beoordeeld op: 26 november 2024

4,0
    Teleurstellend
    • Groep
    • Verbleef 7 nachten

Op het moment waren er renovatie werken bezig Veel geluidsoverlast, stof en water overlast

Verbleven in oktober 2024

• Beoordeeld op: 1 april 2025

9,0
    Fantastisch
    • Gezin met jonge kinderen
    • Verbleef 5 nachten

Er zijn geen opmerkingen beschikbaar voor deze beoordeling

Verbleven in maart 2025

Resultaat 1 – 4

Wij matchen de prijs
Wij matchen de prijs
Lage prijzen • Geen reserveringskosten • Een lagere prijs gevonden? Wij vergoeden het verschil!