Şimdilik Türkiye'de bulunan müşterilerimiz bizimle maalesef sadece yurt dışı tesisler için rezervasyon yapabiliyor. Size hizmetlerimizi tamamıyla sunmamıza engel olan sorunları çözmeye çalışıyoruz. Yaşadığınız sıkıntıdan dolayı özür diler ve Booking.com'la ilişkinizin devamını dileriz.
García de Vinuesa, 19, Old town, 41001 Sevilla, İspanya
Fiyat/fayda dengesi
8,6
Ücretsiz WiFi
8,6
Gerçek konuklar. Gerçek ziyaretler. Gerçek görüşler.
Daha fazla bilgi- bir iletişim penceresi açarHer değerlendirme puanı 1 ile 10 arasındadır. Gördüğünüz genel puanı elde etmek için, aldığımız tüm değerlendirme puanlarını toplar ve çıkan toplamı, aldığımız değerlendirme puanı sayısına böleriz. Ağırlıklı değerlendirme sistemi kullanıyoruz. Buna göre değerlendirme ne kadar yakın tarihli olursa toplam değerlendirme puanı hesaplamasını da o kadar fazla etkileyecektir. Ayrıca konuklar konum, temizlik, personel, rahatlık, olanaklar, fiyat/fayda dengesi ve ücretsiz Wi-Fi gibi önemli unsurlar için de ayrı “alt puanlar” verebilir. Konukların alt puanlarını ve genel puanlarını birbirinden bağımsız olarak gönderdiklerini, bu nedenle aralarında doğrudan bir bağlantı olmadığını unutmayın.
Platformumuzdan rezervasyonunu yaptığınız Konaklama Tesisini, orada konaklamanız durumunda veya tesise gitmeniz ancak orada konaklamamanız halinde değerlendirebilirsiniz. Gönderdiğiniz bir değerlendirmeyi düzenlemek için lütfen Müşteri Hizmetleri ekibimizle iletişime geçin.
Platformumuza gönderilen sahte değerlendirmeleri tespit etme konusunda uzman olan çalışanlarımız ve otomatik sistemlerimiz mevcut. Bunları fark edersek sileriz ve gerekli durumlarda sorumlu kişiye karşı eyleme geçeriz.
Şüpheli bir şey fark eden herkes bu durumu istediği zaman Müşteri Hizmetleri ekibine bildirebilir. Böylece sahtecilik ekibimiz bunu inceleyebilir.
İdeal olarak, aldığımız olumlu veya olumsuz her değerlendirmeyi yayınlarız ancak (başka şeylerin yanı sıra) aşağıdakileri içeren ya da bunlara atıfta bulunan herhangi bir değerlendirmeyi sergilemeyiz:
Değerlendirmelerin güncelliğinden emin olmak için yalnızca Konaklama Tesisinden check-out yaptıktan sonraki 3 ay içinde gönderilen değerlendirmeleri kabul ederiz ve değerlendirmelerin üzerinden 36 ay geçtikten sonra ya da Konaklama Tesisinin sahibinin değişmesi halinde bu değerlendirmeleri artık göstermeyiz.
Konaklama tesisleri, değerlendirmelere cevap yazabilir.
Birden fazla değerlendirme gördüğünüzde, en son gönderilen değerlendirmeler diğer birkaç faktöre (değerlendirmenin dili ya da değerlendirmenin puanın yanı sıra yorum içerip içermemesi vb.) bağlı olarak en üstte yer alır. İsterseniz bunları sınıflandırabilir ve/veya filtreleyebilirsiniz (yılın belirli bir zamanına, değerlendirme puanına vb. unsurlara göre).
Bazen diğer bilindik seyahat web sitelerinden değerlendirme puanlarını gösteririz. Bunu yaptığımızda açıkça belirtiriz.
Bu ilke ve standartlar, istikrarlı düşüncelerin ifade edilmesini kısıtlamadan Booking.com'da bulunan içeriğin konuyla alakalı ve aile dostu olmasını sağlamayı amaçlar. Ayrıca yorum fikrine bağlı olmaksızın uygulanabilirdir.
Yapılan katkıların seyahatle ilgili olması gerekir. En faydalı katkılar, başkalarının daha iyi bir seçim yapmasına yardımcı olan ayrıntılı katkılardır. Lütfen kişisel, siyasi, ahlaki veya dini anlatımları yansıtmayınız. Reklamsal içerikler kaldırılacaktır. Booking.com’un hizmetleriyle ilgili sorunlar Müşteri Hizmetleri veya Konaklama Hizmetleri ekiplerine yönlendirilmelidir.
Yapılan katkıların genel okuyucu kitlesine uygun olması gerekir. Lütfen herhangi bir dilde küfürlü konuşmaktan veya yaratıcı bir yazımla küfürlü konuşmaya yakın girişimlerde bulunmaktan kaçınınız. 'Nefret söylemi', ayrımcı görüşler, tehditler, cinsel içerikli ifadeler, şiddet ve yasa dışı faaliyetlerin reklamının yapılmasını kapsayan yorumlara ve medyalara izin verilmemektedir.
Tüm içeriğin gerçek ve konuğa özgü olması gerekir. Orijinal ve tarafsız olan yorumlar en değerli olan yorumlardır. Yaptığınız katkı size ait olmalıdır. Booking.com tesis ortakları konukların adına değerlendirme göndermemeli veya değerlendirme yazmaya teşvik edecek şeyler sunmamalıdır. Olumsuz bir değerlendirme göndererek bir rakibin puanını düşürme girişimlerine müsamaha gösterilmeyecektir.
Başkalarının gizliliğine saygı duyun. Booking.com e-posta adreslerini, telefon numaralarını, web sitesi adreslerini, sosyal medya hesaplarını ve benzer bilgileri gizli tutmak için çaba gösterecektir.
Yapılan katkılarda ifade edilen düşünceler Booking.com müşterilerine ve tesislerine ait olup, Booking.com'a ait değildir. Booking.com herhangi bir değerlendirme veya yanıt için sorumluluk veya yükümlülük kabul etmez. Booking.com (kanıtlamaya gerek olmaksızın) bir dağıtımcıdır ve bu değerlendirme ve yanıtların yayımcısı değildir.
Değerlendirmeler varsayılan olarak değerlendirme tarihine ve bunlarla kısıtlı kalmamak üzere diliniz, metin içeren değerlendirmeler ve anonim olmayan değerlendirmeler dahil en alakalı değerlendirmelerin görüntülenmesine yönelik ek kriterlere göre sıralanır. İlave sıralama seçenekleri de mevcut olabilir (gezgin türüne ve puana göre vb.).
Bu hizmet Google tarafından sağlanan çevirileri içerebilir. Google, doğruluk ve güvenilirlikle ilgili tüm taahhütler ile pazarlanabilirlik, belirli bir amaca uygunluk ve ihlal durumunun olmamasına ilişkin tüm gizli taahhütler de dahil olmak üzere çevirilerle ilgili açık veya gizli tüm taahhütleri reddeder.
Diyalog içeriği bitişi
Gösterilen: 1 – 25
Değerlendirme tarihi: 23 Mart 2026
Funda
TürkiyeAlt katta kaldık o da biraz küçüktü diyebilirim.
Konum çok çok iyi katedrale herhalde 400 metre gibi, otopark biraz ileride var tabi onun için biraz otoparka önceden bulmanız gerekiyor ve tertemiz bir oteldi.
Konaklama tarihi: Mart 2026
Değerlendirme tarihi: 8 Mart 2026
Binnur
TürkiyeBiz gittiğimizde otelde tadilat vardı, tv çalışmıyordu, odamız asansörün ve oda temizliği için kullanılan oda on dibinde olduğundan gürültüsü çoktu asansör ciddi tamirat istiyor çok gürültülü
Yeri , eğer katedral ve alcazara yürüme mesafesi istiyorsanız mükemmel konumda, kahvaltısı iyi, temiz , yatakları konforlu, oda büyüklüğü iyi, 2 kişi için odada oturmak için yer var
Konaklama tarihi: Mart 2026
Değerlendirme tarihi: 18 Şubat 2026
Nuraykayacı
İspanyaÇift kişilik yatak yoktu, tek kişilik iki yatağı birleştirmişlerdi
Konumunu ve otantik yapısını , kahvaltısı da çok güzeldi
Konaklama tarihi: Şubat 2026
Değerlendirme tarihi: 4 Şubat 2026
Fatma
TürkiyeHarika konumda çok güzel otel. Biz çok memnun kaldık.
Değerlendirme tarihi: 22 Ocak 2026
Pınar
TürkiyeMerkezi konum. Rahat yatak.temizlik.mimari ve havuz.

Değerlendirme tarihi: 17 Ocak 2026
Alper
TürkiyeYataklar alıştığımızdan yumuşaktı. Bu bizim kişisel tercihimiz ile ilgildir.
Konumu harikaydı, tarihi yapılara ve hayatın yoğun olduğu bir konumdaydı. Şehirli gibi 4 gün geçirdik. Otelin kahvaltısı ortalamaydı. Çeşitler yeterli ve tazeydi. Personel yardımseverdi. Odamız her gün düzenlendi ve temizlendi. Zemin kat odamızdaki ferah tavanlar ve çiniler bizler hayran bıraktı. Herkese tavsiye ederiz. Yeniden her zaman tercih edilecek bir otel.
Konaklama tarihi: Ocak 2026
Değerlendirme tarihi: 12 Aralık 2025
Fatma
TürkiyeHarika konumda, muhteşem bir otel. Kahvaltısı güzrl, çalışanları tatlı, fiyatı uygun. Daha ne olsun. Biz çok çok sevdik bu oteli.
Değerlendirme tarihi: 2 Aralık 2025
Ece
TürkiyeOdalarda kettle olabilirdi. Sıcak bir şey içmek istediğimizde bunun eksikliğini hissettik.
Her şey harikaydı, bir daha Sevilla gezimde yine bu otelde kalacağım. Çalışanalr, temizlik, kahvaltı her şey çok başarılıydı.
Konaklama tarihi: Kasım 2025
Değerlendirme tarihi: 29 Ekim 2025
Ahmet
TürkiyeYurtdışında bugüne kadar terliğe denk gelmedim ama ısrarla yazacağım üç kuruşluk bir terlik bence otel puanını daha fazla olumlu arttırabilir odalarda terlik yok bir de odaların ses yalıtımı iyi değil Allah’tan bizim komşularımız çok rahatsız edici insanlar değildi
Tesis gerçekten merkeze çok yakın temiz, personelle ilgili Kadir Dali 3 dakika yürüme mesafesinde konumu gerçekten harika 216 numaralı odada kaldık biz oda temizliği yataklar her gün yapıldı havlular her gün değişti oda da televizyon yok bu bizim için eksiği değil ihtiyacımız da olmadı zaten ama televizyon ile de olsun diyenler için sorun olabilir o da kettle yoktu rica ettik sağ olsunlar verdiler kahvaltısı çok iyi o da fiyatına ayrı 12 Euro kişi başı gayet doyurucuydu bir daha gelsen bir daha kalırım.
Konaklama tarihi: Ekim 2025

Değerlendirme tarihi: 3 Ekim 2025
Özge
TürkiyeKahvaltısında bana hitap eden az şey vardı.
Konumu çok iyiydi tam merkezde her yere yürüme mesafesinde. Odalar temizdi. Otel çalışanları yardımseverdi, her konuda yardımcı oldular.
Konaklama tarihi: Eylül 2025
Değerlendirme tarihi: 20 Ağustos 2025
İrem
TürkiyeBeğenmediğimiz bir şey olmadı. Yalnızca odada minibar olsa her şey mükemmel olurdu. Ama oda zaten serin olduğu için aldığımız sular da hemen ısınmadı.
Otelin konumu harika. Daha otelin bahçe kapısından girdiğinizde serinliyorsunuz ve bu biz sevilla’dayken çok önemliydi çünkü hava 45 dereceydi… odada klima sorunsuz çalışıyordu. Tuvalette bide olması bizim için büyük avantajdı. Otel son derece temizdi ve çalışanlar gerçekten çok çok kibarlardı. Son derece otantik bu oteli keşfettiğimiz için çok mutluyuz.
Konaklama tarihi: Ağustos 2025
Değerlendirme tarihi: 17 Ağustos 2025
Didem
TürkiyeOda bize küçük geldi , buzdolabı yoktu , duş alınan bölümde kabin yerine perde kullanılıyor.
Otelin dekorasyonu sanki endülüs döneminden kalma , tarihi bir otel , endülüs havasını girer girmez alıyorsunuz. Konumu oldukça merkezi.
Değerlendirme tarihi: 27 Temmuz 2025
Alpaslan
TürkiyeOtel tam merkezde Katedralin ve Alcazar in hemen yakınında.Her yeri yürüyerek gezebilirsiniz.Cok temiz.Aile odasında kaldık.Otelden çok tarihi bir konak gibi.Memnun ayrıldık, tavsiye ederim
Değerlendirme tarihi: 11 Temmuz 2025
Rıza
TürkiyeOdada mutlaka buzdolabı olmalı.
Öncelikle çalışanlar çok ilgililer. Otel çok merkezi bir yerde. Her yere yürüyerek ulaşabiliyorsunuz.
Değerlendirme tarihi: 14 Haziran 2025
İlkay
TürkiyeLocation
Konaklama tarihi: Haziran 2025
Değerlendirme tarihi: 5 Haziran 2025
Gökçe
TürkiyeHerşey çok güzeldi
Konum olarak mükemmeldi her yere yürüme mesafesi. Yataklar çok rahattı oda genişti herşeyi çok temizdi. Çok beğendik. Fiyat kalite olarak mükemmeldi
Konaklama tarihi: Mayıs 2025
Değerlendirme tarihi: 19 Nisan 2025
Aydın
Türkiyekonum ve personel
Konaklama tarihi: Mart 2025
Değerlendirme tarihi: 28 Mart 2025
Ahmet
TürkiyeÇalışanları çok ilgili her şey güzel ve otel çok merkezi yerdeydi tavsiye ederim bir tek odamızda televizyon yoktu
Konaklama tarihi: Mart 2025

Değerlendirme tarihi: 25 Aralık 2024
Gürol
Türkiyetek kişilik oda da kaldım ama oda fazla küçüktü.
konum merkezi çok iyi bir yerde kahvaltısı başarılı çalışanlar çok ilgililer.
Konaklama tarihi: Aralık 2024
Değerlendirme tarihi: 18 Aralık 2024
Brion
TürkiyeKaldığımız oda rutubet kokuyordu camı yukarda ve oda boşluğuna bakıyordu
Konumu süper
Konaklama tarihi: Aralık 2024
Değerlendirme tarihi: 17 Haziran 2024
Ebru
TürkiyeKonumu çok merkezi odala da gayet geniş gönül rahatlığıyla konaklayabilirsiniz
Konaklama tarihi: Haziran 2024
Değerlendirme tarihi: 28 Haziran 2023
Zeynep
TürkiyeLocation, hygiene
Konaklama tarihi: Haziran 2023
Değerlendirme tarihi: 3 Şubat 2026
Dilara
TürkiyeOdalara dışarıdan çok ses geliyor
Otelin konumu çok iyiydi her yere yürüyerek ulaştık ama gece sokaktan gelen seslerden dolayı uyuyamadık. Odaları temiz ve kullanışlıydı
Konaklama tarihi: Ocak 2026
Değerlendirme tarihi: 3 Aralık 2025
Ibrahim
TürkiyeYatak ve yastıklar çok kötü. Su içmek için bardak dahi yoktu.Misafir konforuna yönelik hiçbirşey yoktu
Otelin konumu
İjevsk, Rusya Federasyonu
Marloth Park, Güney Afrika
Paris, Fransa
Soçi, Rusya Federasyonu
Booking.com, online seyahat ve ilgili hizmetlerde dünya lideri olan Booking Holdings Inc.'in bir parçasıdır.
70 milyondan fazla tesis değerlendirmemiz var ve hepsi gerçek, doğrulanmış konuklardan geliyor.
Değerlendirme yapmanın tek yolu önce bir rezervasyon yapmak. Böylece değerlendirmelerimizin tesiste konaklamış gerçek konuklardan geldiğini anlıyoruz.
Konuklarımız tesise gidiyor ve odaların ne kadar sessiz olduğuna, yemeğin ne kadar lezzetli olduğuna, çalışanların ne kadar iyi olduklarına ve daha pek çok şeye bakıyor.
Seyahatlerinden sonra konuklar konaklamalarıyla ilgili görüş bildiriyor. Yersiz ifadeleri ayırmak ve gerçekliklerinden emin olmak için tüm değerlendirmeleri okuduktan sonra bu değerlendirmeleri sitemize ekliyoruz.
Rezervasyonunuzu bizimle yaptıysanız ve bir değerlendirme yazmak istiyorsanız, lütfen önce oturum açınız.
Diyalog içeriği bitişi