Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over HCC Taber 3-sterren

Aragón, 256, L'Eixample, 08007 Barcelona, Spanje

#293 van de 516 hotels in Barcelona

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 1100 beoordelingen over dit hotel

8,3

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8,6

  • Comfort

    8

  • Locatie

    9,2

  • Faciliteiten

    7,7

  • Personeel

    8,5

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7,7

  • Gratis WiFi

    8,6

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 43

  • Beoordeeld op: 27 april 2018

    10
    Goed hotel, fijne locatie
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kamer lag aan de kant van de straat, hoort t verkeer ook met raam dicht. Was eerste dagen even wennen.

    Personeel was super vriendelijk, behulpzaam en gaven fijne tips voor bezienswaardigheden, restaurants en waar fietsen te huren.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 15 september 2017

    8,3
    Voor herhaling vatbaar.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden en Extra Bed (3 Volwassenen)
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Soms te warm in de ontbijtruimte, niettegenstaande er toch airco was. Een te kleine badkamer.

    Een heerlijk en zeer uitgebreid ontbijtbuffet. Er werd continue bijgevuld en als er al iets ontbrak, werd dat met de glimlach bereid en aan tafel gebracht. Airco op de kamer was zeer goed. Ideale ligging: de meeste bezienswaardigheden zijn te voet bereikbaar en in de directe buurt is er bovendien voldoende openbaar vervoer, zelfs een belangrijk metro-knooppunt. Zeer vriendelijk personeel. Check-in vanaf 14:00 uur, maar toen wij om 09:30 toekwamen, was onze kamer al vrij!

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 14 september 2017

    7,1
    Personeel aan de balie erg vriendelijk en behulpzaam.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Wij vonden de kamer erg sober.Douchen in een klein bad voor 70 plus geen feest. De badkamer was ook erg klein. De deuren van de kledingkast schoven erg moeilijk.In de bar was vaak geen personeel.

    Personeel aan de balie erg vriendelijk en behulpzaam. Kamer was schoon en het bed was prima.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 24 juli 2017

    9,6
    Fijn hotel en fantastiche ligging !
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Niks

    Een prima hotel op een fantastische locatie. Centraal gelegen midden in Barcelona. Een keurige kamer en een prima bed (vaak in Spanje een heel hard matras en dat viel hier erg mee). Het personeel was vriendelijk en behulpzaam. Ik heb geen gebruik gemaakt van het ontbijt en de bar van het hotel. Hierover kan ik dan ook geen oordeel geven.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 3 juni 2017

    6,3
    Rumoerig kamer, lokatie en hygiëne zijn wel goed.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kamer was erg rumoerig. Hadden enkel glas veel kabaal kwam van buiten en de muren waren ook erg dun. En alle duren van de hele gang hoor je dicht vallen.

    Lokatie is goed, hygiëne is goed.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 20 mei 2017

    9,6
    Mooi verblijf voor 5 dagen op een uitstekende locatie om Barcelona te verkennen
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Vlak aan de drukke straat (met deur dicht geen geluidsoverlast)

    Locatie dicht bij Ramblas Behulpzame medewerkers Ontbijtbuffet uitgebreid Fles champagne t.a.v. onze huwelijksdag, mooie verrassing! Aanrader

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 15 mei 2017

    5,8
    Locatie perfect, vlakbij belangrijk trein- en metroknooppunt...
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De laatste avond bleken onze keycards geblokkeerd. Probleem werd redelijk snel opgelost. Daarna bleek dat onze kamer niet was schoongemaakt. Dat was niet meer te herstellen anders dan na ruim een half uur brengen van een paar schone handdoeken.

    Locatie perfect, vlakbij belangrijk trein- en metroknooppunt en op loopafstand van de Ramblas.

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 31 december 2016

    6,0
    Matig
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Wij kregen twee eenpersoonsbedden in plaats van 1 tweepersoonsbed, dus als getrouwd stel is dat dan niet leuk. Daarnaast had de douche geen afvoer waardoor de douche iedere avond helemaal nat was. Personeel had geen andere kamer voor ons en dacht niet mee met ons

    Locatie was perfect. Op de hoek van rambla

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 21 oktober 2016

    7,1
    Goede locatie en perfect hotel voor een zakenreis of stedentrip.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • 3 kamers
    • Verbleef 5 nachten

    uitzicht van kamer 807. Maar had ook niet veel tijd om buiten te kijken.

    ontbijt was goed. Kamer functioneel een schoon. Locatie is ook goed m.b.t. openbaar vervoer, restaurants en bezienswaardigheden.

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 29 augustus 2016

    6,7
    Moeite waard. Perfecte locatie voor centrumbezoekers. Alleen zeer klantonvriendelijk personeel
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 7 nachten

    Schoonmaakpersoneel extreem vriendelijk. In tegenstelling tot het personeel beneden. Was onnodig streng en zeggen niet eens "Hola" als je binnenkomt/weggaat; ook niet als je ze zelf begroet.

    Perfecte locatie. In ieder geval als je een kamer krijgt aan de voorkant en een hogere verdieping. Maar dan nog; zodra je buiten komt vertoef je al in hartje centrum. Direct bij alle resto's op de Rambla de Catalunya. Alles nabij. Alleen krap/klein hotel.

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 21 augustus 2016

    6,7
    Heel gehorig hotel op een uitstekende locatie.
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 4 nachten

    Heel gehorig. Je kon alles van iedereen horen. Wij hadden een binnen kamer. En men doet alsof het een pluspunt is want het is veel rustiger ivm niet aan de straatkant zijn. De kamer is dan erg donker met een heel klein raam. En nog steeds gehorig omdat je dus de omringende kamers hoort. We hadden dus een erg slechte nachtrust. TV heeft geen engelse zenders, zelfs geen nieuws zender. Dat is jammer, want soms is het best fijn even naar de tv te kijken. Minibar/koelkast was op slot, zodat je ook niet gebruik kon maken van de koelkast en je water erin kan stoppen.

    Locatie was heel goed. Personeel vriendelijk.

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 7 juli 2018

    10
    Hartje centrum, schoon en vriendelijk personeel
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden en Extra Bed (3 Volwassenen)
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het kan gehorig zijn (geen last van verkeer, maar als je de pech hebt met luidruchtige buren, kan dit vervelend zijn)

    De locatie

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 14 mei 2018

    8,8
    We beleefden een gezellig verlengd weekend. Het hotel is centraal gelegen, dicht bij Metrostation.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 3 nachten

    Ontbijt was OK maar soms was de koffie wat flauwtjes

    Kamer was in orde, genoeg ruimte, rustig gelegen, geen lawaai van andere kamers

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 19 maart 2018

    9,6
    Uitstekend hotel , dichtbij Ramblas .
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Uitstekend hotel , dichtbij Ramblas .Parkeergarage op 50 mtr .

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 15 maart 2018

    8,3
    Het bed was groot en comfortabel.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Er was geen wc-borstel en het ontbijt was ondermaats. De eieren koud, weinig keuze, ... Geen aanrader.

    Het bed was groot en comfortabel.

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 4 januari 2018

    7,9
    Top
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het hotel lag overal dichtbij zoals metro, hop-on/hop-off bus en binnen tien minuten was je op de Ramlal.👍

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 6 december 2017

    9,2
    Super verblijf gehad.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De temperatuur in de eetzaal was zeer koud de airco stond ook nog aan. Zelfs het personeel had hier last van.

    Het ontbijt was zeer uitgebreid en goed.

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 24 augustus 2017

    8,8
    Prima kamer, rustig en goede airco
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden en Extra Bed (3 Volwassenen)
    • Verbleef 3 nachten

    Aanvullen van ontbijtbuffet te traag en onvoldoende

    Prima kamer, rustig en goede airco

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 4 augustus 2017

    8,3
    Top hotel op een top locatie
    • Vakantiereis
    • Reizigers met vrienden
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Dichtbij ramblas

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 7 juli 2017

    7,9
    Klantvriendelijkheid
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Klantvriendelijkheid Ligging hotel

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 19 juni 2017

    6,7
    Om de hoek bij Rambla
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ontbijt. En kamer was wat moderner gemaakt, je zag nog wel de oude look. Hoge prijs voor wat je krijgt.

    Direct om de hoek Rambla.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 18 juni 2017

    10
    De bijzonder vriendelijke en behulpzame staf
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer voor Eenpersoonsgebruik
    • Verbleef 3 nachten

    Ik ben volledig tevreden

    De bijzonder vriendelijke en behulpzame staf

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 30 mei 2017

    7,5
    Locatie
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Locatie

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 10 mei 2017

    10
    Uitstekend hotel, kom daar al 20 jaar
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer voor Eenpersoonsgebruik
    • Verbleef 2 nachten

    Uitstekend hotel, kom daar al 20 jaar

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 3 mei 2017

    6,7
    Kort bij de ramblas
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Straatlawaai

    Kort bij de ramblas

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 23 oktober 2016

    9,6
    IK kom in dit hotel al 20 jaren.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    NVT

    IK kom in dit hotel al 20 jaren. Dat doe je alleen maar als je een uitstekende ervaring met het hotel hebt.

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 14 oktober 2016

    8,3
    Dagelijks vervangen van de handdoeken.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ontbijt

    Dagelijks vervangen van de handdoeken.

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 23 september 2016

    5,8
    Barcelona sucks!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    Ontbijt, personeel niet zo vriendelijk, gebrekkige kennis van Engelse taal van het personeel!

    Free wifi, groot bed, ruime kamer!!

    Verbleven in september 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 11 oktober 2015

    6,3
    Het hotel was netjes en schoon, de locatie prima (op...
    • Vakantiereis
    • Stel

    De gewenste rustige kamer bleek inderdaad niet aan de straatkant te liggen. Ons enthousiasme bleek voorbarig: het plein van de aan de binnenplaats grenzende school zorgde 's morgens voor meer herrie dan een straat vol vrachtwagens. Bovendien was de kamer erg klein.

    Het hotel was netjes en schoon, de locatie prima (op loopafstand van maar niet middenin de drukte).

  • Beoordeeld op: 19 augustus 2015

    10
    Veelal de meeste bezienswaardigheden op loopafstand.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    Veelal de meeste bezienswaardigheden op loopafstand. Moet je onverhoopt toch wat verder reizen naar je bestemming dan biedt de metro uitkomst. Voor €9,95 koop je een 10-ritten kaart die je kunt gebruiken tijdens je verblijf in Barcelona. Óók bruikbaar voor bus! Tip: zon, zee en strand aanbidders; ga rond een uur of 9 naar het strand want rond het middaguur is er geen fatsoenlijke meer te vinden. Overall: top! goed hotel en erg vriendelijk personeel. Ontbijt aan de dure kant: € 19. Aanrader is om bij een van de vele ontbijtrestaurantjes lekker te ontbijten.

  • Beoordeeld op: 10 mei 2016

    8,8
    ontbijtbuffet was wat het moet zijn
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    ontbijtbuffet was wat het moet zijn

  • Beoordeeld op: 6 maart 2016

    9,2
    ligging van het hotel
    • Vakantiereis
    • Stel

    ligging van het hotel

  • Beoordeeld op: 11 augustus 2015

    7,5
    Goede locatie, gratis WiFi met prima ontvangst en snelheid.
    • Vakantiereis
    • Groep

    Sommige kamers hebben zeer slecht uitzicht.

    Goede locatie, gratis WiFi met prima ontvangst en snelheid.

  • Beoordeeld op: 9 augustus 2015

    7,1
    Schitterende locatie vlakbij treinstation.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Ontbijt is veel te duur maar naast de deur kan je voor minder dan 5 euro ontbijten.

    Schitterende locatie vlakbij treinstation.

  • Beoordeeld op: 8 augustus 2015

    7,9
    Locatie is geweldig.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Bed was niet super maar voldoende.

    Locatie is geweldig. Alles binnen loopafstand en wat niet te belopen was is met de metro uitstekend.

  • Beoordeeld op: 7 juli 2015

    8,3
    Erg schoon, pas gerenoveerd en mooie locatie.
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Geen uitzicht in bepaalde kamers.

    Erg schoon, pas gerenoveerd en mooie locatie. Kamers zijn zeer ruim.

  • Beoordeeld op: 16 juni 2015

    7,5
    we sliepen op 7 de verdiep heel de nacht heel veel lawaai...
    • Vakantiereis
    • Stel

    we sliepen op 7 de verdiep heel de nacht heel veel lawaai heb er bijna niet van kunnen slapen was niet leuk

  • Beoordeeld op: 8 juni 2015

    9,2
    De kleinschaligheid van het hotel.
    • Stel

    De kussens vonden wij te slap.

    De kleinschaligheid van het hotel. Nooit wachten voor de lift. De uitmuntende ligging

  • Beoordeeld op: 3 juni 2015

    7,1
    Perfecte WiFi ontvangst, goede locatie, prima bedden.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Perfecte WiFi ontvangst, goede locatie, prima bedden.

  • Beoordeeld op: 10 mei 2015

    7,5
    ligging
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    ligging

  • Beoordeeld op: 8 maart 2015

    8,8
    situatie van het hotel
    • Vakantiereis
    • Stel

    situatie van het hotel

  • Beoordeeld op: 25 januari 2015

    8,8
    De locatie
    • Vakantiereis
    • Stel

    niets

    De locatie

  • Beoordeeld op: 12 januari 2015

    7,5
    situatie van het hotel
    • Vakantiereis
    • Stel

    situatie van het hotel

Er zijn ook 20 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 43

Bekijk de galerij met reizigersfoto's van HCC Taber

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: