Sancho Ramírez, 11, 31008 Pamplona, Spanje
9,2
Prijs-kwaliteitverhouding
Gratis WiFi
8,5
Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.
Meer tonen- er opent een dialoogvensterElke beoordelingsscore ligt tussen 1 en 10. Voor de algehele score die je ziet, tellen we alle beoordelingsscores die we hebben ontvangen, bij elkaar op, waarna we dat totale cijfer delen door het aantal beoordelingsscores die we hebben ontvangen. We gebruiken een gewogen beoordelingssysteem. Dit betekent dat hoe recenter een beoordeling is, des te meer impact deze heeft op de berekening van de totale beoordelingsscore. Daarnaast kunnen gasten aparte ‘subscores’ geven op cruciale onderdelen, zoals locatie, hygiëne, personeel, comfort, faciliteiten, prijs-kwaliteitverhouding en gratis WiFi. Let op: gasten dienen hun subscores en hun totaalscores apart in, dus er is geen direct verband tussen beide.
Je kunt een Accommodatie die je via ons platform hebt geboekt, beoordelen als je er verbleven hebt of als je aangekomen bent bij de accommodatie, maar er niet verbleven hebt. Als je een ingediende beoordeling wilt bewerken, neem je contact op met onze Klantenservice.
Wij hebben mensen en geautomatiseerde systemen die gespecialiseerd zijn in het opsporen van valse beoordelingen die op ons platform worden ingediend. Als we die vinden, verwijderen we ze en ondernemen we zo nodig actie tegen de verantwoordelijke.
Wie iets verdachts opmerkt, kan dit altijd melden aan onze Klantenservice, zodat ons Fraudeteam het verder kan onderzoeken.
Idealiter zouden we elke beoordeling die we ontvangen publiceren, positief of negatief. We zullen echter geen beoordelingen weergeven die (onder andere) bevatten of verwijzen naar:
Om te zorgen dat beoordelingen relevant zijn, accepteren we mogelijk alleen beoordelingen die binnen 3 maanden na het uitchecken worden ingediend en laten we beoordelingen mogelijk niet meer zien als ze 36 maanden oud zijn, of als de Accommodatie van eigenaar is veranderd.
Een Accommodatie kan ervoor kiezen om op een beoordeling te reageren.
Wanneer je meerdere beoordelingen ziet, staat de meest recente beoordeling bovenaan, afhankelijk van een paar andere factoren (in welke taal de beoordeling is geschreven, of het alleen een score is of dat er ook opmerkingen in staan, etc.). Als je wilt, kun je ze sorteren en/of filteren (op tijd van het jaar, beoordelingsscore, etc.).
Soms tonen we externe beoordelingsscores van andere bekende reiswebsites. We maken het duidelijk wanneer dit het geval is.
Deze richtlijnen en standaarden zijn erop gericht om de content op Booking.com relevant en familievriendelijk te houden, zonder beperkingen op te leggen aan krachtige oordelen. Ze zijn altijd van toepassing, ongeacht de toon van de feedback.
Bijdragen dienen reisgerelateerd te zijn. De nuttigste bijdragen zijn gedetailleerd en helpen anderen om betere beslissingen te maken. We verzoeken je om geen persoonlijke, politieke, ethische of religieuze opmerkingen te schrijven. Promotionele content zal worden verwijderd en kwesties met betrekking tot de diensten van Booking.com zullen worden doorgestuurd naar de teams van onze Customer Service of Accommodation Service.
Bijdragen dienen geschikt te zijn voor een wereldwijd publiek. Vermijd grof taalgebruik of pogingen daartoe door middel van creatieve spelling, in welke taal dan ook. Opmerkingen en media die haatzaaiende uitlatingen, discriminerende opmerkingen, bedreigingen, seksueel expliciet taalgebruik, geweld, en de promotie van illegale activiteiten bevatten, zijn niet toegestaan.
Alle content dient echt en door de gast zelf geschreven te zijn. Beoordelingen zijn het waardevolst als ze origineel en objectief zijn. Je bijdrage dient van jezelf te zijn. Accommodatiepartners van Booking.com mogen niet namens de gast schrijven of de gast iets aanbieden in ruil voor een beoordeling. Pogingen om de score van een concurrent te verlagen door het schrijven van een negatieve beoordeling worden niet geaccepteerd.
Respecteer de privacy van anderen. Booking.com zal zijn best doen om e-mailadressen, telefoonnummers, websiteadressen, social media-accounts en soortgelijke gegevens te verbergen.
De in bijdragen geuite meningen zijn afkomstig van klanten en accommodaties van Booking.com en niet van Booking.com zelf. Booking.com aanvaardt geen verantwoordelijkheid of aansprakelijkheid voor beoordelingen of antwoorden. Booking.com is een distributeur (zonder enige verplichting tot verificatie) en geen uitgever van deze opmerkingen en antwoorden.
Om de meest relevante beoordelingen te tonen, worden de beoordelingen standaard gesorteerd op datum en aanvullende criteria, zoals je taal, beoordelingen met tekst en niet-anonieme beoordelingen. Er kunnen nog meer sorteeropties zijn, zoals type reiziger, score, etc.
Deze service kan vertalingen van Google bevatten. Google geeft geen garanties, expliciet of impliciet, met betrekking tot deze vertalingen, inclusief garanties met betrekking tot de nauwkeurigheid, betrouwbaarheid of enige impliciete garanties van verkoopbaarheid, geschiktheid voor een bepaald doel en niet-inbreuk.
Einde tekst dialoogvenster
NederlandPrima locatie
Verbleven in januari 2026
Beoordeeld op: 19 februari 2026
Rene
SpanjeVerwarming stond hoog en ging pas laat uit. Tv had geen Airplay dus kon niet streamen. Ook beperkt aantal zenders. Bediening in ontbijtruimte beetje onvriendelijk. Ontbijt was goed, koffie slecht. Parkeervakken in garage zijn te klein voor moderne auto’s. S’morgens veel lawaai van bovenburen. Verbleef in kamer 202.
Front desk service De bedden top Badkamer goed
Verbleven in februari 2026
Beoordeeld op: 14 oktober 2025
Martin
NederlandErg licht op de kamer met raam aan de kleine binnenplaats. Beetje gehorig.
Ondergrondse parkeergarage voor een meerprijs van €9,- . Prima kamer voor de prijs. Ontbijt was prima, en de ligging ook. Binnen 30 minuten wandelen zit je midden in het bruisende centrum van Pamplona
Verbleven in oktober 2025
Beoordeeld op: 14 september 2025
Iris
NederlandHet is héél gehorig. Je hoort je buren alsof ze bij je in de kamer zitten.
Je krijgt wat je ziet op de foto's. Kamer was ook heel schoon. Op loopafstand van het centrum.
Verbleven in september 2025
Beoordeeld op: 15 augustus 2025
Arianne
NederlandDe schoonmaak begint wel erg vroeg. Dus uitslapen is er niet bij. Ik miste wel een echt raam. Nu twee afgeplakte ramen aan een binnenplaatsje waar je gelijk bij appartementen naar binnen kijkt. Ik had liever een echt raam gehad. Vooral een wijk met ziekenhuis en aanverwante medische voorzieningen.
Het is een goed hotel, maar ook een beetje een doorreishotel. Ik was hier twee nachten. Dat was prima. Het centrum is eventjes lopen. Heen prima. Terug de bus genomen en dat gaat prima. Voor 1,65 ben je weer bij het hotel. Voor de deur is het makkelijk parkeren voor 4,40 voor 24 uur. Wel de volgende dag opnieuw de meter vullen. In mijn geval eerst betaald tot de volgende ochtend 10 uur en toen weer nieuw kaartje gekocht. Ga vooral eten bij pizzeria Pino. Hotel uit naar links en dan aan schuin aan overzijde. Het bed was opgemaakt als een tweepersoons bed maar het waren twee eenpersoons. Dus opletten dat je niet midden tussen de bedden beland. De kamer is erg schoon, fijne douche, minibar zelf te vullen en het ontbijt is goed. Goede koffie. Verder heeft het hotel niet veel te bieden. Maar voor bezoek aan Pamplona is het echt een prima betaalbare keuze. De airco werkt ook prima.
Verbleven in augustus 2025
Beoordeeld op: 12 augustus 2025
W
NederlandAirco maakte wat geluid nachts
Fijn hotel, geen bijzonderheden
Ondergrondse veilige parking
Verbleven in juli 2025
Beoordeeld op: 31 juli 2025
Eline
NederlandInformatie over parkeren Stapelbed is wat krap voor tieners, het sliep wel lekker. Instap stapelbed te laag.
Schone kamer Gebruik van sportschool
Verbleven in juli 2025
Beoordeeld op: 2 juli 2025
Gerry
NederlandParkeergarage onder het hotel. Keuze tussen volledig ontbijt of eigen keuze in cafetaria (ook restaurant aanwezig). Half uurtje lopen naar 't centrum.
Verbleven in juni 2025
Beoordeeld op: 8 juni 2025
Fred
Nederland-
Locatie op een halfuur lopen van het centrum. Kamer groot en netjes. Parkeergarage onder hotel. Het ontbijt is erg goed.
Verbleven in mei 2025
Beoordeeld op: 6 juni 2025
Astrid
NederlandLigt buiten het centrum maar met taxi goed te doen
Kamer ruim lekker bed. Snackbar geruime tijd open
Verbleven in juni 2025
Beoordeeld op: 25 februari 2025
Twisk
NederlandWij verbleven 11 nachten in dit hotel en hadden 3 kamers. Alles was hier prima in orde. Het personeel is erg gastvrij, zowel bij het inchecken als in het restaurant. Het ontbijtbuffet is erg uitgebreid, is open vanaf 07:00uur. Het hotel heeft een eigen parkeergarage, maar makkelijker en goedkoper is het om aan de straat voor het hotel te parkeren. Dit kost €1,- per uur. Op 5 minuten loopafstand zitten een aantal restaurants.
Verbleven in februari 2025
Beoordeeld op: 12 augustus 2024
H&n
NederlandHet hele warme weer, 41 Gr.
Kamers waren uitstekend. Parking onder het hotel was prima, personeel was ook erg aardig.
Verbleven in augustus 2024
Beoordeeld op: 9 augustus 2024
Yuhua
NederlandUitzicht vanuit onze kamer. Gehorig
Lokatie was prettig! Auto makkelijk en goedkoop voor het hotel te parkeren. Aan een mooie park gelegen.. dichtbij barren en restaurants. Half uurtje lopen naar centrum. Airco. Erg prettig bij warm weer.
Verbleven in augustus 2024
Beoordeeld op: 31 juli 2024
Katrien
BelgiëDe hoogte van ondergronds parking is slechts 1.85 CM. Te laag voor onze auto met dakkoffer. Gelukkig aan het hotel kan je prima buiten parkeren aan een voordelige prijs.
Voor ons een goed doorreishotel, we kwamen vanuit Portugal naar België. We reisden met hond,ging perfect daar.Het ligt niet zo ervan het centrum.
Beoordeeld op: 31 juli 2024
Rick
NederlandGeluidsisolatie
We vonden de kamers / gang best gehorig…. Zo zijn de Spanjaarden nu eenmaal: luidruchtig!
Beoordeeld op: 27 juli 2024
Nele
BelgiëMiscommunicatie met het ontbijt, we wilden dit ter plaatse bij boeken, maar vermoed dat dit fout begrepen werd. Volgende ochtend sprak de dame van het ontbijtbuffet geen Engels en zijn we in plaats van in het hotel in de buurt gaan ontbijten. Mijn advies: boek ontbijt op voorhand al bij de kamer, dat voorkomt miscommunicaties!
Degelijke familiekamer, voldoende dicht bij het centrum. In de buurt zijn ook eetgelegenheden. Zeer propere kamer, vriendelijk personeel.
Beoordeeld op: 22 juli 2024
BelgiëDe ligging. Rustig, over park op wandelafstand centrum Heel proper
Beoordeeld op: 2 juni 2024
Johannes
BelgiëKleine badkamer
Het ontbijt, de ondergrondse parking, op wandelafstand vh centrum.
Verbleven in juni 2024
Beoordeeld op: 3 maart 2024
Anneke
NederlandHoorde de buren laat binnenkomen. Hoorde je mensen praten . Maar daar hotel niets aan doen. Was top
Prima locatie voor doorreis Garage onder hotel Bijzonder vriendelijk personeel Kamer was prima. Koelkasten op kamer Op loopafstand van oude binnenstad. Ontbijt was heerlijk ( buffet vorm)
Verbleven in maart 2024

Beoordeeld op: 22 september 2023
Andy
NederlandWeet niet wat er aan de hand was maar kamer rook naar rioollucht
Lokatie was prima waren op doorreis alleen wel ver van het centrum
Verbleven in september 2023
Ouzoud, Marokko
Claygate, Verenigd Koninkrijk
Brandenburg an der Havel, Duitsland
Wemmel, België
We bieden gepersonaliseerde aanbevelingen aan op basis van je activiteit op ons platform. Je kunt je hiervoor afmelden als je dat wilt. Houd er rekening mee dat als je dit doet, dit alleen voor dit apparaat is. Je moet deze instelling daarom op elk ander apparaat aanpassen aan je voorkeur.
Booking.com is onderdeel van Booking Holdings Inc., de wereldleider in online reisdiensten.
We hebben meer dan 70 miljoen beoordelingen van accommodaties, allemaal van echte, geverifieerde gasten.
Alleen wie via ons boekt, kan het verblijf beoordelen. Zo weten we zeker dat onze beoordelingen afkomstig zijn van echte gasten die in een accommodatie verbleven hebben.
Onze gasten bezoeken de accommodatie en ervaren zelf of de kamer rustig is, of het eten inderdaad lekker smaakt en hoe vriendelijk het personeel is.
Reis voorbij? Gast aan het woord. Wij checken of de beoordeling echt is, en of er geen grof taalgebruik in staat. Dan plaatsen we hem op de website van Booking.com.
Als je via ons hebt geboekt en een beoordeling wilt geven, dan moet je eerst inloggen.
Einde tekst dialoogvenster