„Apartamenty na uboczu w małej miejscowości, dobrze wyposażone, bardzo czyste. Bardzo dobra baza wypadowa do zwiedzania okolicy. Wspaniały, basen. Pyszne i obfite śniadanie dostarczane do pokoju. Bardzo ,mili właściciele. Polecam.”
„Bardzo pomocni gospodarze, fajny klimat, basen. Byliśmy tylko dwie noce, ale żałujemy, że nie zostaliśmy dłużej. Polecam to miejsce. Dobra lokalizacja na zwiedzanie Prowansji.”
Obiekt Chambre dans verdure Provençale został oceniony 17 razy. Niektórzy oceniający nie zamieścili komentarza, a część opinii dodano w języku English (UK)m lub Françaism.
Obiekt Le Clos Martin został oceniony 15 razy. Niektórzy oceniający nie zamieścili komentarza, a część opinii dodano w języku Españolm lub English (UK)m.
Obiekt Les Hauts d'Eyragues gite Rêverie Meublé classé 4 étoiles został oceniony 9 razy. Niektórzy oceniający nie zamieścili komentarza, a część opinii dodano w języku English (UK)m lub Deutschm.
Obiekt Eyragues suite parentale został oceniony 15 razy. Niektórzy oceniający nie zamieścili komentarza, a część opinii dodano w języku Русскийm lub English (UK)m.
Obiekt Maison tendance avec jardin, centre village, Alpilles, familles został oceniony 17 razy. Niektórzy oceniający nie zamieścili komentarza, a część opinii dodano w języku Русскийm lub Españolm.
Obiekt Maison tendance avec jardin, centre village, Alpilles, familles został oceniony 17 razy. Niektórzy oceniający nie zamieścili komentarza, a część opinii dodano w języku Españolm lub English (UK)m.
Na naszej stronie dostępnych jest ponad 70 milionów opinii o obiektach – wszystkie pochodzą od prawdziwych i sprawdzonych gości.
Jak to działa?
Najpierw rezerwacja
Najpierw rezerwacja
Aby otrzymać możliwość dodania opinii, konieczne jest dokonanie rezerwacji na naszej stronie. Dzięki temu mamy pewność, że opinie pochodzą od Gości, którzy naprawdę odwiedzili dany obiekt.
Potem podróż
Potem podróż
Podczas pobytu w obiekcie Goście weryfikują standard pokoi, jakość posiłków, życzliwość personelu itp.
Na końcu opinia
Na końcu opinia
Po powrocie Goście opisują swój pobyt. Następnie sprawdzamy, czy opinia nie zawiera przekleństw, i publikujemy ją na stronie Booking.com.
Jeśli dokonałeś rezerwacji przez naszą stronę i chcesz napisać opinię, musisz się zalogować.