Przejdź do głównej treści
  1. Strona główna z opiniami o hotelach
  2. Francja – opinie o hotelach
  3. Prowansja-Alpy-Lazurowe Wybrzeże – opinie o obiektach na wynajem wakacyjny
  4. Six-Fours-les-Plages – opinie o obiektach na wynajem wakacyjny
Francja Six-Fours-les-Plages Sprawdzone opinie o obiektach na wynajem wakacyjny dodane przez prawdziwych Gości

Najnowsze opinie

• „Ogródek, bliskość do plaży, spokojna okolica. Zapewnione miejsce parkingowe.”

• T2 vue mer Ocena: 8,9

„Bardzo dobra lokalizacja, wyposażenie, czystość - polecam”

• „Bardzo dobra lokalizacja blisko do plaży, cisza i spokój. Przepiękne zachody słońca oglądane z tarasu. W pobliżu ścieżki rowerowe”

• „Dobry kontakt z gospodarzem. W razie pytań szybko odpowiadał whatssup lub przez chat booking. Położenie blisko plaży. Niedaleko punkty gastronomiczne, kawiarnie, restauracje. Miejscowość to świetne miejsce dla rodzin lub osób, które nie koniecznie chcą być w głównych miastach turystycznych. My byliśmy przejazdem i było to miejsce wystarczające. Własna kuchnia daje komfort.”

• T2 Terrasse vue mer Ocena: 9,1

„Super apartament w pełni wyposażony, kuchnia,pralka,suszarka.Sypialnia ,salon,kuchniabalkon..Blisko do plaży niecałe 5 minut piechotą. W pobliżu sklepy ,restauracje pizzeria na dowóz.Targowisko. Właściciel bardzo miły i pomocny.Polecam gorąco.”

• „Bardzo dobre położenie, klimatyzacja, dostępny parking”

• RESIDENCE INAYA Ocena: 8

„Było czysto i wszystko było nowe jak na zdjęciach.”

• Studio Villa Le M Ocena: 8,7

„Wygodny apartament w pięknym miejscu, zacieniony taras z zestawem grillowym, komfortowe miejsce postojowe tuż przy apartamencie.”

• „Wszystko było na wysokim poziomie. Gustowny wystrój apartamentu, świetne wyposażenie, wygodne łóżko, uroczy ogródek, piękna okolica, bardzo sympatyczna i pomocna właścicielka.”

29 najlepszych obiektów na wynajem wakacyjny w mieście Six-Fours-les-Plages

na podstawie 4 965 opinii o obiektach na wynajem wakacyjny dodanych przez użytkowników Booking.com

Wybór Gości