2. Francie hodnocení hotelů
  3. Ile de France hodnocení hotelů
  4. Vanves hodnocení hotelů
Francie Vanves Autentická hodnocení hotelů od skutečných hostů

• ibis budget Paris Porte de Vanves Průměrné hodnocení: 7,6

„Poloha hotelu pár metrů od zastávky metra, čistota, každý den úklid, parkování v garáži, výborné snídaně a personál super. Volila bych toto ubytování znovu. Jen zvláštní praxe ve vaření vajíče u snídaně, každý si má vajíčko sám ponořit do vroucí lázně a dle návodu podle minut vyndat, ale hodně lidí to nechápe, šla jsem pro vajíčka po 10 min. a byla syrová (ne jednou) někdo si vzal naše a dal tam jiná. Ale není to výtka, jen jsem se s tím ještě nesetkala a není to praktické.“

• Appartement PARIS avec Parking Průměrné hodnocení: 8,6

„Blízko metra nebo pěšky do centra 40 minut, blízko supermarket, čistě uklizeno.“

• „Dobrá lokalita Parkování ve vnitrobloku“

• Eklo Paris Expo Porte de Versailles Průměrné hodnocení: 7,9

„Jsem tu podruhé. Přijeli jsme v 23 hodin a byla jsem rád, že tam byli personále. Ubytování bylo příjemnější než poprvé. Je trochu daleko od turistické oblasti, ale nachází se v klidné a bezpečné rezidenční čtvrti. Koupelna je trochu malá, ale velikost pokoje je dostatečná.“

• Eklo Paris Expo Porte de Versailles Průměrné hodnocení: 7,9

„Personál byl přátelský a vybavení bylo dobré. Klimatizace fungovala dobře a v pokoji bylo chladno. Zavazadla si může po odhlášení nechat zdarma. Pokoj a koupelna jsou prostorné. Je odtud také dobře vidět Eiffelova věž. To předčilo má očekávání.“

• „Poloha 15 minut pěšky Od vstupu do Výstaviště Paris expo Versailles jihovýchodním vchodem,( tedy ne tím od metra , ale z druhé strany. Vstupovat az u stanice metra znamená - do pavilonu 7 kde jsme měli schůze - prodloužení pěší cesty z hotelu na půl hodiny.) Personal hotelů byl vlídný a vše fungovalo jak mělo.“

• Eklo Paris Expo Porte de Versailles Průměrné hodnocení: 7,9

„Skvělé ubytování hned u výstaviště. Výborná dostupnost z letiště Orly. Výborné snídaně v restauraci v nejvyšším patře s výhledem na Eiffelovku. Menší pokoje, ale na přespání to bylo ok.“

• Proche de Paris - La Populaire - 5MC Průměrné hodnocení: 9

„Prostorné, pěkná terasa, dobře vybavené, blízkost obchodů a dopravy“

• ibis budget Paris Porte de Vanves Průměrné hodnocení: 7,6

„Pohodlná postel, čistý povlečení, líbilo se mi ze nám vyměnili ručníky Ikdyz jsme tam byli jen dva dny“

„Vše bylo skvělé. Blízko metrem do centra města. Nemám připomínky.“

24 nejlepších hotelů v destinaci Vanves