Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Hôtel Gérando 2-sterren

11 rue Gérando, 9e Arrondissement, 75009 Parijs, Frankrijk

#1327 van de 1.578 hotels in Parijs

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 939 beoordelingen over dit hotel

7,4

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    7,4

  • Comfort

    6,7

  • Locatie

    8,3

  • Faciliteiten

    6,7

  • Personeel

    7,9

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7,4

  • Gratis WiFi

    7,2

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 28

  • Beoordeeld op: 30 april 2018

    6,3
    locatie was prima.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Hotel adverteert met geluidsdichte kamers alleen vergeten te melden dat je eerst een paar oordoppen moet in doen. Aan elk item in de kamer is wel schade. vloerkleed, bed. etc... vlekken in vloerkleed/behang ed

    locatie was prima. Je betaald weinig maar je krijgt ook weinig

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 11 januari 2018

    6,3
    Het verblijf was prima, voor het geld dat we hebben betaald.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • 2 kamers
    • Verbleef 1 nacht

    Het personeel is helaas erg onvriendelijk. Dit is trouwens iets wat we ook nog vaker hebben aangetroffen. Glimlachen, meepraten of proactief hulp bieden zit er niet in. De 'normale' service hoef je niet te verwachten. Verder hoef je niet teveel van je kamer te verwachten, maar daarom betaal je ook niet de hoofdprijs natuurlijk.

    De locatie is op zich prima. Je bevindt je in het Montmartre district, op loopafstand van de Sacre-Coeur. OV is ook prima te doen. We waren zelf met de auto, om de hoek zit een parkeergarage voor 32 euro per 24 uur. Wees hier dus op voorbereid als je met de auto besluit te komen. Wij hadden 2 kleine kids mee, dat is best nog wel een uitdaging. We zaten op de 5e etage, en de lift begint pas op 0,5. Dus eerst een trapje omhoog en dan de lift waar nog net 2 personen inpassen. Of 1 kinderwagen. Smalle gangen, smalle kamer, dus niet heel kindvriendelijk. Maar dat weet je natuurlijk van tevoren. En wij bleven maar een nachtje, dus was het prima. De kamer was wel schoon gelukkig.

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 10 januari 2018

    6,3
    Verwaarloosd interieur, goede locatie
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten

    Kleine kamer, maar dat is typisch Parijs en geen issue. Het onderhoud kan wel vele malen beter: stopcontacten los en loshangend behang, vlekken in het tapijt. Matig bed.

    Vriendelijk personeel en zeer goede locatie. Nette badkamer.

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 25 februari 2017

    5,0
    Te duur ontbijt maar de ligging was goed
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    9 euro per persoon voor ontbijt wat bestaat uit 2 broodjes p.p en het enige beleg is jam.. geen aanrader dus. In de buurt van het hotel gelukkig genoeg goedkopere bakkers!!!

    De ligging van het hotel was goed! Loopafstand van Gare du Nord en ook een metro station dichtbij

    Verbleven in februari 2017

  • Beoordeeld op: 6 maart 2018

    8,3
    goedkoop maar goed voor een 2 sterren hotel, aanrader.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer met Extra Bed
    • Verbleef 1 nacht

    Schone kamers en badkamer. Lekkere douche. prima bedden voor een uitstekende prijs!

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 5 december 2017

    7,5
    Prima voor de prijs
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Ontbijt sober maar goed. Een kannetje koffie, een croissantje, broodje, jam en boter.

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 1 oktober 2017

    7,5
    Voeten ophoog en hoeven niet veel moeite te doen voor wat je zoekt of dat nou comfort is of informat
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Douch was minder bevallen

    Kamer was klein maar fijn ! En de medewerker was heel aardig en altijd hulpzaam

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 11 juli 2017

    6,3
    Alleen om in te slapen is het prima.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Veel te krap Geen plaats om iets op te hangen

    Goed bed Goede douche

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 21 maart 2017

    5,8
    Goedkoop, maar erg eenvoudig hotel
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Karig ontbijt voor 9 euro, te kort bed, kleine kamer

    Goedkoop

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 27 februari 2017

    7,1
    Goede locatie, matige kamer.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Zeer gehorig en geen extra voorzieningen

    Locatie top

    Verbleven in februari 2017

  • Beoordeeld op: 29 september 2016

    5,4
    Matig
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • 2 kamers
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het bed

    De badkamer

    Verbleven in september 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 24 maart 2016

    5,8
    Vriendelijk personeel, leuke buurt.
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Slechte bedden, geen uitzicht op sacre coeur ondanks promo, gehorig, oud, voor 9 euro een croissant en oud pistoletje....

    Vriendelijk personeel, leuke buurt.

  • Beoordeeld op: 23 juli 2015

    7,5
    Ik verwacht voor die prijs een schoon bed en , schoon...
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    De wifi kwam niet tot de 4e etage helaas, wifi was 1 van de redenen dat ik een goedkoper hotel niet genomen heb. Een klein beetje hulp bv tot aan de lift, met mijn bagage naar de 4e etage was welkom geweest.

    Ik verwacht voor die prijs een schoon bed en , schoon sanitair, dat was er dus tevreden.

  • Beoordeeld op: 1 juli 2015

    5,8
    Goede locatie nabij de Sacre Coeur, gezellige buurt met veel...
    • Vakantiereis
    • Stel

    1 broodje, 1 croissant, 1 klein bakje boter en 1 dito bakje jam voor € 9 noem ik geen ontbijt!

    Goede locatie nabij de Sacre Coeur, gezellige buurt met veel winkeltjes eb reataurantjes.

  • Beoordeeld op: 26 mei 2015

    4,2
    Locatie, en matras van bed, en dagelijks schone handoeken
    • Vakantiereis
    • Stel

    Zeer slecht ontbijt!!vieze chloorlucht in hotel,geen wifi deze wekte niet.fotos komen niet overeen met werkelijkheid!

    Locatie, en matras van bed, en dagelijks schone handoeken

  • Beoordeeld op: 7 februari 2015

    6,7
    De locatie is absoluut geweldig.
    • Vakantiereis
    • Stel

    In de omschrijving staat dat we een geluidsdichte kamer zouden krijgen maar niets is minder waar. Onder de deur zat een spleet van 2 cm, waardoor we echt wel alles hoorden dat op de gang gebeurde. De kamer was wat aan de kleine kant maar proper dus verder geen probleem.

    De locatie is absoluut geweldig. De prijs viel uiteindelijk nog goed mee. Onze kamer was vrij klein maar proper, meer hadden wij niet nodig.

  • Beoordeeld op: 31 januari 2015

    5,8
    Receptiepersoneel is vriendelijk en hulpvaardig.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    De kwaliteit van de bedden is ronduit slecht. De schoonmaak van badkamer en met name de wc laat te wensen over.

    Receptiepersoneel is vriendelijk en hulpvaardig. De locatie is perfect.

  • Beoordeeld op: 27 januari 2015

    8,8
    Dichtbij leuke straatjes, restaurantjes en metro.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Op de site staat dat de kamers geluidsdicht zijn. Dit is absoluut niet waar. Veel geluid vanaf de gang, we hadden dan ook erg luidruchtige buren die constant over de gang liepen en bij elkaar aanklopte.

    Dichtbij leuke straatjes, restaurantjes en metro. Heel schoon.

  • Beoordeeld op: 22 december 2015

    5,8
    De locatie is prima
    • Vakantiereis
    • Stel

    de mate van 'luxe' viel tegen

    De locatie is prima

  • Beoordeeld op: 3 november 2015

    6,3
    Enorm kleine douche
    • Vakantiereis
    • Stel

    Enorm kleine douche

  • Beoordeeld op: 23 oktober 2015

    6,3
    Locatie
    • Vakantiereis
    • Stel

    Douchecel niet echt schoon

    Locatie

  • Beoordeeld op: 8 september 2015

    5,0
    de locatie, vriendelijk personeel
    • Vakantiereis
    • Stel

    ontbijt, kamer,

    de locatie, vriendelijk personeel

  • Beoordeeld op: 18 augustus 2015

    6,3
    De lift was te klein en begint pas vanaf een trede of tien
    • Vakantiereis
    • Groep

    De lift was te klein en begint pas vanaf een trede of tien

  • Beoordeeld op: 17 augustus 2015

    7,5
    De locatie is perfect !
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    De locatie is perfect !

  • Beoordeeld op: 22 juli 2015

    3,8
    goede verbinding met een nabijgelegen metro
    • Vakantiereis
    • Groep

    Kleine kamers, kleine lift, en kamers niet verzorgd.

    goede verbinding met een nabijgelegen metro

  • Beoordeeld op: 12 juli 2015

    6,7
    Vriendelijke receptionist, goed gelegen (heel dicht bij...
    • Vakantiereis
    • Groep

    Nogal klein

    Vriendelijke receptionist, goed gelegen (heel dicht bij Montmartre, perfect om savonds nog even rond te hangen).

  • Beoordeeld op: 6 juli 2015

    6,7
    Vriendelijk en behulpzaam personeel
    • Vakantiereis
    • Groep

    Kleine bedden, ontbijt 1 croissant en 1 broodje wel lekkere koffie.

    Vriendelijk en behulpzaam personeel

  • Beoordeeld op: 2 mei 2015

    6,7
    Bedden waren goed.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Kamer klein. Gordijnen sloten niet. Oud.gehorig.

    Bedden waren goed. Goede hygiëne

Er zijn ook 15 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 28

Bekijk de galerij met reizigersfoto's van Hôtel Gérando

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: