Gå direkte til hovedinnholdet
  2. anmeldelser av hoteller i Frankrike
  3. anmeldelser av hotell i Paris
  4. Anmeldelser av Unic Renoir Saint Germain

Anmeldelser av Unic Renoir Saint Germain 3 stjerner

56 rue du Montparnasse, 14. arrondissement – Montparnasse, 75014 Paris, Frankrike

Nr. 1524 av 1 660 hoteller i Paris

6,9

• WiFi (gratis)

8,0

100 % verifiserte omtaler

Ekte gjester. Ekte opphold. Ekte meninger.

Les mer- åpner en dialogboks
Skriv en omtale

Viser 1 – 4

• Vurdert: 8. mai 2026

4,0
    «Et brukbart sted men ikke mer.»
    • Alenereisende
    • Bodde 9 netter

Det var frokosten som ødela hele inntrykket.De var lite flink i engelsk så skulle du spørre etter noe, ble det lett misforståelser.Det var croissanter, baguetter og boller som ble servert.Det var ikke alltid nok pålegg ,aldri et eggeglass og ofte var der enten en skitten duk el. papirbrikke og noen ganger ingen ting.Avogtil var der ikke melk og ofte var der ikke egg.Manglet man en skje, tok de bare en skitten en som de skyldte under litt vann. Så var det heisen, som var både veldig treg og bare 1,5 m2. Ingen Informasjon for bruk av oppvarming ,vifteovn for rommet.

De hadde god oppbevaring av baggasjen og der virket rent på rommet.Stedet virket trygt i forhold til tyveri. Ellers var der kort avstand til serveringssteder; for middag, lunsj etc. - og korte avstander til metro.

Gjennomførte opphold i mai 2026

• Vurdert: 5. mai 2025

4,0
    «Dessverre svært skuffende, dog sentralt»
    • Gruppe
    • Bodde 1 natt
    • Innsendt fra mobil

Vet ikke helt hvor bildene er fra, men det ligner ikke på noen av de 3 dobbeltrommene vi ble tildelt ved ankomst. Dersom det stemmer at noen av rommene er såpass fine, har vi vært veldig uheldig - da det er et av de mindre flatterende hotellene vi har bodd på i Paris (vært her en del ganger både ifbm. ferie og arbeid). Førsteinntrykket var et par som kom ned i resepsjonen for å klage på brukte håndklær på sitt nye rom. Dernest kommer et av parene våre opp til et rom som verken er oppredd eller rengjort. Håndklær mangler på 2 av rommene, og vinduet på neste rom kunne ikke lukkes ordentlig. Aircondition var ok, men bråkte for mye til å kunne brukes. Det er også svært lytt, og vi kunne høre både prating på naborom og heisen som gikk opp og ned hele døgnet. Frokosten var heller ikke noe å skryte av, så da den heller ikke var inkludert i bookingen valgte vi å ta den på cafe 50 meter opp i gaten.

Gjennomførte opphold i mai 2025

• Vurdert: 8. september 2025

7,0
    Bra
    • Vennegjeng
    • Bodde 4 netter
    • Innsendt fra mobil

Denne anmeldelsen inneholder ingen kommentarer.

Gjennomførte opphold i september 2025

Viser 1 – 4

Disse overnattingsstedene har også fått gjesteomtaler: