Przejdź do głównej treści

6,7

• Bezpłatne WiFi

8,3

Opinie sprawdzone w 100%

Prawdziwi Goście. Prawdziwe wyjazdy. Prawdziwe opinie.

Więcej informacji- otwiera okno dialogowe
Napisz opinię

wyświetlono 1 – 25

• Ocena dodana: 30 marca 2026

na krótki pobyt jest OK
    • 3 noclegi

Śniadania bez warzyw, dosyć monotonne ale pozytywne są owoce, które były stale obecne oraz jogurty. Pokój bardzo mały i ciasny - własciwie tylko łózko i mały stolik, Odbiegał od zdjęć na Bookingu. Brak miejsc do siedzenia poza łóżkiem. Słabe Wi-fi., malutki telewizor. Hotel lata świetności ma za soba, przyda się malowanie ścian i mycie okien.

Lokalizacja bardzo dobra, blisko to stacji metra i do większego sklepu. Ładna okolica, spacerem można dojść do Muzeum historii naturalnej. W pokoju do dyspozycji czajnik elektryczny, stale uzupełniana herbata, kawa, śmietanka, na powitaniu czekały na nas butelki z woda i herbatniki. To miła niespodzianka. Jest także powitalny zestaw kosmetyków. Pokój codziennie starannie sprzątany. Miła, pomocna obsługa.

• Ocena dodana: 23 marca 2026

7,0
    Na krótki nocleg może być
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

Pokój lata świetności ma już za sobą. Skrzynia łóżka małżeńskiego nadłamana przez co spało się niewygodnie. Łazienka malutka, do lekkiego remontu.

Fajna lokalizacja, niedaleko metro. W pobliżu duży market w którym można zrobić zakupy.

• Ocena dodana: 22 marca 2026

7,0
    Bardzo fajny standardowy pokój w hotelu
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

Nie do końca były szczelne okna, w nocy bywało chłodno przy temperaturze ok 5-7° było dość chłodno w pokoju, warto wziąć bluzę do spania. Aczkolwiek ja jestem osobą, która lubi ciepło więc to dość personalne odczucia. Raz późnym wieczorem zobaczyliśmy robaczka, który przypominać mógł pluskwę aczkolwiek po przejrzeniu porządnie pościeli i wszelkich szczelin wokół łóżka nie było widać więcej takowych robaków. Pokój był czysty więc mogło to wyjść po prostu z gniazdka albo też zostać przywieziony z miasta. Polecam na początku przejrzeć pokój pod tym względem żeby nie było niespodzianek. W razie czego powinna być możliwość zmiany pokoju jednak ze względu na to że nie znaleźliśmy potem ani jednego śladu tych stworzeń to nie skorzystaliśmy. Jeszcze kwestia ceny która za ten standard mogłaby być niższa ale zdaję sobie sprawę że to Londyn gdzie generalnie jest drogo i na pewno są gorsze standardy za większą cenę.

Bardzo fajne śniadania, nie ma dużego wyboru aczkolwiek bardzo dobre i świeże jedzenie, które są wystarczające żeby się bardzo najeść. Pokój z prywatne łazienką, nie był jakiś wyjątkowy aczkolwiek miał wszystko co potrzebne żeby odpocząć po całym dniu zwiedzania. Okolica spokojna, niedaleko spacerem 5-10 min można podejść do tesco lub innych marketów. Przejście do metra również zajmuje 5-10 min.

• Ocena dodana: 16 marca 2026

• Wysłana przez urządzenie mobilne

Nie polecam przyjeżdżać w zime, byłem w marcu, na dworze 10 stopni w dzień, okno w pokoju jest nieszczelne i jest zimno w pokoju całą noc

Lokalizacja obok 2 przystanków metra bardzo dobra Pokoje czyste

• Ocena dodana: 8 grudnia 2025

5,0
    Mogli być lepiej jeśli chodzi o standard pokoju
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

Łazienka była bardzo stara, toaleta porysowana, a kafelki na podłodze się ruszały. W prysznic nie można było wyregulować temperatury wody i była ona non stop gorąca jak wrzątek.

Lokalizacja w przepięknym budynku, w ładnej okolicy

Pobyt: grudzień 2025

• Ocena dodana: 29 sierpnia 2025

5,0
    Nie polecam dla osób które mają problemy z zasypianiembo muzyka jest za głośna.
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

Brak ciepłej wody pod prysznicem ( w umywalce była ) przez 2 dni i brak reakcji na prośby w recepcji i przez komunikator . W piątek głośna impreza pod oknami hotelu w budkach - czyli tak jest na stałe . Muzyka bardzo głośna do rana .

Lokalizacja blisko metra i sklepu dużego spożywczego . Bardzo dobre i obfite śniadanie

Pobyt: sierpień 2025

• Ocena dodana: 21 lipca 2025

Brak klimatyzacji.

Pobyt: czerwiec 2025

• Ocena dodana: 2 kwietnia 2025

7,0
    Ogólnie hotel warty polecenia.
    • 1 nocleg

Pokój był z kiepskim widokiem oraz posiadał nieszczelne okna. W łazience bardzo powoli spływała woda w umywalce i pod prysznicem.

Bardzo miła obsługa. Byłem w pokoju rodzinnym typu Deluxe dla 6 osób. Pokój był czysty i posiadał wszytko co potrzeba na krótki wyjazd. Śniadanie spełniło moje oczekiwania. Lokalizacja dobra. Dzielnica cicha i spokojna. Do metra czy autobusu było 5 minut spacerkiem. Sklep był w pobliżu.

Pobyt: marzec 2025

• Ocena dodana: 27 stycznia 2025

• Pokój Dwuosobowy typu Deluxe

Zimno w łazience

Świetna lokalizacja, miła obsługa, śniadanie ciepłe, tradycyjne.

Pobyt: styczeń 2025

• Ocena dodana: 13 listopada 2024

6,0
    Jestem zadowolona z pobytu.
    • 2 noclegi

Brakowało jakiejś małej szafki przy łóżku.

Najlepsza lokalizacja , za tą cenę. Śniadanie wystarczające dla każdego. Tosty, bułki, jogurty , owoce , kawa i wiele więcej. Bardzo dobra kawa :))

Pobyt: listopad 2024

• Ocena dodana: 27 września 2024

• Wysłana przez urządzenie mobilne

Hotel wymaga remontu od dwóch lat nic się nie zmieniło.

Bardzo miły personel, blisko do metra , dobre śniadania.

Pobyt: wrzesień 2024

• Ocena dodana: 27 lipca 2024

• 5 noclegów

Brak dostępu do okna przez pierwsze 2 dni pobytu. Na dworze było ciepło okna się nie dało otworzyć, brak klimatyzacji w pokoju. Nie dało się tam wytrzymać! Dopiero na 3 dzień obsługa coś zaradziła by dało się otworzyć okno.

Lokalizacja hotelu była korzystna, blisko do stacji metra i przestanku autobusowego. W okolicy był również sklep gdzie można było nabyć potrzebne rzeczy.

Pobyt: lipiec 2024

• Ocena dodana: 18 marca 2024

• Wysłana przez urządzenie mobilne

Na podłodze były kołtuny brudu Głośno z ulicy i z korytarza Dodatkowo pokój, który dostałam był poniżej poziomu recepcji - nie było normalnego okna, nie było o tym mowy w rezerwacji, nie dało się otworzyć ani wyjrzeć jak jest na zewnątrz, widać było tylko ścianę i kawałek ulicy u góry okna

Dobra lokalizacja, plus za zestaw kosmetyków, kawę, herbatę, wodę. Miły personel

Pobyt: marzec 2024

• Ocena dodana: 1 marca 2024

6,0
    Do bólu przeciętnie. Na każdy plus można znaleźć równoważący go minus. Dla niezbyt wymagających.
    • 3 noclegi

Łazienka malutka, brak miejsca na kosmetyki. Umywalka bardzo mała. Niewiele haczyków na ręczniki. Brak stolika w pokoju. Brak lampki nocnej. Szafa na ubrania w trudno dostępnym miejscu. Nasz pobyt był w lutym, na dworze było chłodno, rury od ogrzewania w pokoju były tak nagrzane, że trzeba było otwierać okna na oścież. Gdyby rury były izolowane, może problemu by nie było. Okna starego typu, trudne w obsłudze.

Pokój był duży, wystrój przyjemny. Obsługa pomocna. Łóżka wygodne. W tej cenie/lokalizacji trudno mi było oczekiwać czegoś więcej. Ale generalnie nasuwa się słowo: przeciętnie.

Pobyt: luty 2024

• Ocena dodana: 3 lipca 2023

• 7 noclegów
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

Czystość lokalu była bardzo słaba

Lokalizacja bardzo blisko centrum

Pobyt: lipiec 2023

• Ocena dodana: 11 czerwca 2023

Cena jest ok
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

Pokój dla 5 osób mały ale da się przetrwać kilka dni. Przydałyby się półki w szafie bo nie ma miejsca na wypakowanie bagażu. Brak półki pod prysznicem wszytko musi stać na ziemi pod prysznicem i za każdym razem trzeba się zchylać.

Lokalizacja i personel to wielka zaleta.

Pobyt: czerwiec 2023

• Ocena dodana: 1 czerwca 2023

Całkiem ok
    • Pokój Trzyosobowy typu Standard
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

Niskie ciśnienie wody pod prysznicem, na ciepłą wodę trzeba było czekać ok 5 minut

Bardzo dobra lokalizacja. Fakt że hotel oferuje śniadanie jest na plus

Pobyt: maj 2023

• Ocena dodana: 10 maja 2023

miły pobyt
    • 3 noclegi

dobra lokalizacja, 5 minut spacerem od stacji metra Earl’s Court (Kensington and Chelsea); śniadania typowo brytyjskie (zawsze to samo), ale na plus - bez limitów, można się najeść. Miła, pomocna obsługa.

Pobyt: maj 2023

• Ocena dodana: 9 maja 2023

• Wysłana przez urządzenie mobilne

zdjęcia znacznie różnicy się od rzeczywistości. pokój bardzo mały, łazienka tez.

Dobra lokalizacja, miły personel.

Pobyt: kwiecień 2023

• Ocena dodana: 13 marca 2026

1,0
    Nie polecam
    • Pokój Trzyosobowy typu Standard
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

Brudne zagrzybione łazienki, brudne ręczniki, brak ogrzewania, odpadający tynk ze ścian.

Lokalizacja

• Ocena dodana: 4 lutego 2026

8,0
    SUPER LOKALIZACJA WSZĘDZIE BLISKO - ZA TĄ CENĘ POLECAM!
    • Wyjazd służbowy
    • 2 noclegi

Praktycznie jedyną rzeczą były nieszczelne okna, a jedno łóżko stało tuż pod oknem, a że było zimno to mimo bardzo ciepłego grzejnika wiało od tego okna i pokój się wychładzał.

Śniadania typowe ANGIELSKIE dania :) osobiście brakowało mi warzyw :) ale rozumiem, że to nie ich klimat. Hotel BARDZO BARDZO czysty, super obsługa, mega lokalizacja. Z pewnością tu wrócę! POLECAM

Pobyt: styczeń 2026

• Ocena dodana: 11 grudnia 2025

4,0
    Czułam się niekomfortowo mając pokój w zupełnieinnym standardzie niż w opisie
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

Pokój w piwnicy, pokój niezgodny ze zdjęciami zamieszczony na booking

Śniadanie

Pobyt: grudzień 2025

• Ocena dodana: 10 lipca 2025

Wszystko super.
    • Pokój rodzinny typu Deluxe dla 6 osób

Nie ma złych stron.

Świetna lokalizacja. Przemiły personel, bardzo pomocny. Mogliśmy zameldować się wcześniej, odpocząć i ruszyć zwiedzać odświeżeni. Przyzwoite śniadania. Czysto, codziennie pokój odświeżony i wymienione ręczniki. Bardzo polecam. Byliśmy z 3 dzieci.

Pobyt: lipiec 2025

• Ocena dodana: 7 lipca 2025

8,0
    Bardzo udany pobyt, super lokalizacja, miła obsługa

brak klimatyzacji

bardzo dobre śniadanie, duży wybór, pyszna kawa

Pobyt: lipiec 2025

wyświetlono 1 – 25

Wyrównujemy ceny
Wyrównujemy ceny
Niskie ceny • Żadnych opłat rezerwacyjnych • Znalazłeś tę samą ofertę w niższej cenie? Zwrócimy Ci różnicę!

Goście ocenili również te obiekty: