2. Gruzie hodnocení hotelů
  3. Samegrelo Zemo-Svaneti hodnocení penzionů a B&B
  4. Mestia hodnocení penzionů a B&B
Gruzie Mestia Autentická hodnocení B&B a penzionů od skutečných hostů

• Iason Guest House in Mazeri Průměrné hodnocení: 8,7

„Skvělý hostitel. Výborné jídlo. A super projížďka na koních, kterou velmi doporučuji“

• guest house kesa Průměrné hodnocení: 9,2

„V tomto ubytování se nám spalo nejlépe z celého pobytu v Gruzii – postele nám přišly pohodlné, což jsme ocenili zejména po předchozích zkušenostech s příliš měkkými matracemi. Příjemným bonusem je i společná kuchyňka, kde si můžete dát snídani, připravit čaj nebo kávu. Při našem pobytu jsme měli zamluvené dva pokoje a třetí zůstal neobsazený, takže ubytování bylo klidné. Parkování bylo možné zdarma na ulici přímo u ubytování.“

• Tariba Guesthouse & Camping Průměrné hodnocení: 9,8

„Prespavali jsme jednu noc, pokoj veliky, vybaveni nové, damaškové nové povlečení, pohodlné matrace,. Nová koupelna i s bidetem. Sdílená kuchyně v přízemí. Dopoledne jsme relaxovat na zahradě, jedli jsme venku, hostitelka nám upekla buchtu. Naše nejkomfortnejsi ubytování při naší guesthouse lowcost cestě. 😀“

• Guesthouse Venera Průměrné hodnocení: 9,1

„Paní ubytovatelka je moc milá, nachystala nám parádní snídani, která ani nešla sníst, byla to obrovská porce. Ubytování je v centru, přesto klidná lokalita. Pokoj je velmi čistý. Za nás 20 hvězdiček z deseti. Děkujeme!“

• Nadia Guesthouse Průměrné hodnocení: 9,5

„Strávili jsme zde s rodinou nezapomenutelných pár dní. Majitelky jsou milé, vstřícné a spolehlivé, rychle reagovaly na zprávy, nic nebyl problém - ani omezený jídelníček našeho syna, kterému pak přichystaly snídani podle jeho představ. Domácí jídlo bylo opravdu výborné, jak snídaně, tak večeře - ty navíc s nádherným výhledem na okolní hory. Ubytování je útulné a čisté, cítili jsme se tam moc dobře.“

• Lam Lha Průměrné hodnocení: 9,9

„Velmi čisté a moderní ubytování, dobrá lokalita s výhledem. Byli jsme naprosto spokojeni“