„Am avut parte de un sejur absolut minunat la Kalimera Villa – o adevărată bijuterie ascunsă într-un colț de rai! De la momentul în care am ajuns, am fost întâmpinați cu o căldură autentică și o ospitalitate greu de egalat. Gazda este pur și simplu excepțională – atentă, prietenoasă și mereu disponibilă.
Casa este o combinație perfectă între farmecul tradițional grecesc și confortul modern. Decorul autentic, curățenia impecabilă și atenția la detalii m-au făcut să mă simt ca într-un vis. Terasa este un loc magic – ideală pentru cafeaua de dimineață sau un pahar de vin la apus, cu o priveliște care îți taie respirația.
Locația este liniștită, perfectă pentru relaxare, dar în același timp aproape de plaje, restaurante și atracții locale.”
„Pozitia excelenta, priveliste frumoasa, aproape de plaja, terase la o plimbare de seara distanta. Apartament cochet mobilat cu gust, climatizat si dotat cu tot ce trebuie plus o sticla de vin, o sticla de ulei de masline (productie proprie) si cafea la discretie. Placinta cu spanac facuta de Mari excelenta. Wifi excelent, cel mai bun pe care l-am avut in Grecia pana acum.
Pe scurt o cazare la care proprietarii sau straduit sa te faca sa te simti ca si acasa. Raport pret/calitate excelent.”
„Super locatie. Aproape de plajă. Liniste. Dotari suficiente pentru un self catering. Taverne in apropiere dar suficient de departe pentru a nu deranja deloc.”
„O priveliste minunata de pe terasele proprietații. Facilitate de cazare excelenta, cu 3 dormitoare si un living spatios.
Totul este amenajat cu finisaje de calitate ce creaza un ambient minunat.
Gazda ne-a rasfatat cu gustari si produse de patiserie delicioase.
Cei care adora plimbarile si miscarea se vor simți foarte bine sa parcurga drumul de urcare catre proprietate.
Ne-a placut totul!!”
Pelion Mare near the sea a fost evaluat de 8 ori. Unele persoane nu au scris niciun comentariu, iar altele l-au scris în English (UK) sau în English (US).
Avem peste 70 de milioane de evaluări ale proprietăților, toate de la oaspeți reali și verificați.
Cum funcționează?
Totul începe cu o rezervare
Totul începe cu o rezervare
Singura modalitate de a transmite un comentariu este ca mai întâi să faceți o rezervare. Astfel știm că aceste comentarii vin de la clienți reali care și-au petrecut sejurul la o unitate de cazare.
Apoi urmează călătoria
Apoi urmează călătoria
Când clienții noștri vizitează unitatea de cazare, evaluează insonorizarea camerei, amabilitatea personalului și multe altele.
Și în final, evaluarea
Și în final, evaluarea
După călătorie, clienții ne povestesc despre sejurul lor. Verificăm dacă limbajul nu este obscen, după care verificăm autenticitatea evaluărilor înainte de a le posta pe website-ul nostru.
Dacă ați rezervat prin noi și doriți să scrieți un comentariu, vă rugăm autentificați-vă mai întâi.