Ubytování v destinaci Agios Rokkos:
Hotely
„Pěkné čisté ubytovani kousek od centra“
„Ubytování v blízkosti letiště jsme hledali a předčilo naše očekávání. 15min chůze na letiště do odletové haly. Pohodlná matrace, voda v lednici, čisto, příjemno.“
„Super apartmán i zařízení.“
„Super cena v sezóně. Prima lokalita i prima paní domácí. 1 noc zde byla super. Vše kolem lze zvládnout pěšky i s dětmi. Děkujeme“
„Nádherný byt, vkusně vybavený, pohodlný - je zde úplně vše co potřebujete, od žehličky přes odličovací ubrousky.
kávovar a snídaně i čerstvé ovoce bylo připraveno. Hodně jsme ocenili klimatizaci a box na klíče, takže jsme mohli přijet i v noci. Skvělá lokalita mezi přístavem a letištěm - obojí v pěší vzdálenosti. Určitě doporučuji“
„Nádherné, moderně vybavené ubytování s úžasnou zahradou. Prostě oáza uprostřed města. Byli jsme moc spokojeni a všem vřele doporučujeme. Děkujeme ❤️“
„Apartmán je nádherný. Je v něm vše, co člověk potřebuje. Naprostý luxus.“
„Velmi pěkné zařízený apartmán s balkonem, možnost posezení. Měla jsem vše co jsem potřebovala.
Skvělá poloha v centru, ale v klidné čtvrti asi 10min. do starého města Korfu.“
„Umístění v centru, ale velice klidné místo. Od přístavu cca 15 min chůze, na letiště cca 35 min chůze. Vynikající komunikace s provozovatelem. Využili jsme pro přespání při prohlídce Kerkyry a následné cestě do Albánie.“
„Místo, výhled z balkonu, balkon“
Casa Luminosa, Old Town Corfu
31. z 157 hotelů v destinaci Agios Rokkos
Poslední hodnocení bylo přidáno před 4 dnem
„I had a great stay! The apartment was very clean, tidy, and well-equipped — exactly as described. It felt comfortable an“
„“
Casa Luminosa, Old Town Corfu má 19 hodnocení. Někteří hosté nezanechali komentář a některá hodnocení jsou English (UK) nebo English (US) .
Angelo's Corfu Center Apartment
33. z 157 hotelů v destinaci Agios Rokkos
Poslední hodnocení bylo přidáno před 47 dny
Angelo's Corfu Center Apartment má 12 hodnocení. Někteří hosté nezanechali komentář a některá hodnocení jsou English (UK) nebo Français .
Gegekos Apartment
34. z 157 hotelů v destinaci Agios Rokkos
Poslední hodnocení bylo přidáno před 3 dnem
Gegekos Apartment má 15 hodnocení. Někteří hosté nezanechali komentář a některá hodnocení jsou Русский nebo Español .
S&A STUDIO
35. z 157 hotelů v destinaci Agios Rokkos
Poslední hodnocení bylo přidáno před 23 dny
S&A STUDIO má 38 hodnocení. Někteří hosté nezanechali komentář a některá hodnocení jsou Русский nebo Español .
Central & Bright 2BD Apt in Corfu Town near Port
36. z 157 hotelů v destinaci Agios Rokkos
Poslední hodnocení bylo přidáno před 34 dny
Central & Bright 2BD Apt in Corfu Town near Port má 16 hodnocení. Někteří hosté nezanechali komentář a některá hodnocení jsou English (UK) nebo Français .
Coolio's home
37. z 157 hotelů v destinaci Agios Rokkos
„“
Coolio's home má 13 hodnocení. Někteří hosté nezanechali komentář a některá hodnocení jsou English (UK) nebo English (US) .
Avramiou Lofts
38. z 157 hotelů v destinaci Agios Rokkos
„“
Avramiou Lofts má 20 hodnocení. Někteří hosté nezanechali komentář a některá hodnocení jsou Español nebo English (UK) .
Gerry's Place
39. z 157 hotelů v destinaci Agios Rokkos
Poslední hodnocení bylo přidáno před 36 dny
Gerry's Place má 26 hodnocení. Někteří hosté nezanechali komentář a některá hodnocení jsou English (UK) nebo Français .
Elise Corfu City Apartment
40. z 157 hotelů v destinaci Agios Rokkos
Center Corfu Studios
41. z 157 hotelů v destinaci Agios Rokkos
„“
Center Corfu Studios má 39 hodnocení. Někteří hosté nezanechali komentář a některá hodnocení jsou Español nebo English (UK) .
Thiama Apartment in Corfu Port
42. z 157 hotelů v destinaci Agios Rokkos
„“
Thiama Apartment in Corfu Port má 20 hodnocení. Někteří hosté nezanechali komentář a některá hodnocení jsou Español nebo English (UK) .
Aris by Anita Holiday Homes
43. z 157 hotelů v destinaci Agios Rokkos
Votsalo Corfu town apartment
44. z 157 hotelů v destinaci Agios Rokkos
Poslední hodnocení bylo přidáno před 12 dny
„“
Votsalo Corfu town apartment má 26 hodnocení. Někteří hosté nezanechali komentář a některá hodnocení jsou Русский nebo Español .
Sotiris Apartment
45. z 157 hotelů v destinaci Agios Rokkos
STEFANIA Apartment
48. z 157 hotelů v destinaci Agios Rokkos
Poslední hodnocení bylo přidáno před 14 dny
„“
STEFANIA Apartment má 11 hodnocení. Někteří hosté nezanechali komentář a některá hodnocení jsou English (UK) nebo Italiano .
DIMITRIS STUDIO
49. z 157 hotelů v destinaci Agios Rokkos
TRAVELLERS CORFU TOWN Luxury Suites, Studios & Apartments
50. z 157 hotelů v destinaci Agios Rokkos
„It felt like home , i recommend it 🫶🏽“
„Moc pěkné ubytování v centru Korfu“
TRAVELLERS CORFU TOWN Luxury Suites, Studios & Apartments – více hodnocení
Corfu Airport Sweet Studio
51. z 157 hotelů v destinaci Agios Rokkos
Poslední hodnocení bylo přidáno před 3 dnem
Corfu Airport Sweet Studio má 11 hodnocení. Někteří hosté nezanechali komentář a některá hodnocení jsou English (UK) nebo Deutsch .
Tennis View Apartment
52. z 157 hotelů v destinaci Agios Rokkos
Corfu Fortress Apartment
53. z 157 hotelů v destinaci Agios Rokkos
Poslední hodnocení bylo přidáno před 9 dny
Corfu Fortress Apartment má 14 hodnocení. Někteří hosté nezanechali komentář a některá hodnocení jsou English (UK) nebo Français .
MS Corfu Center Apartment
54. z 157 hotelů v destinaci Agios Rokkos
Poslední hodnocení bylo přidáno před 5 dny
MS Corfu Center Apartment má 21 hodnocení. Někteří hosté nezanechali komentář a některá hodnocení jsou Русский nebo Español .
Olia apartment
56. z 157 hotelů v destinaci Agios Rokkos
„“
Olia apartment má 14 hodnocení. Někteří hosté nezanechali komentář a některá hodnocení jsou Español nebo English (UK) .
Filoxenia DD
57. z 157 hotelů v destinaci Agios Rokkos
„“
Filoxenia DD má 20 hodnocení. Někteří hosté nezanechali komentář a některá hodnocení jsou English (UK) nebo Français .
Corfu Downtown Hideaway
58. z 157 hotelů v destinaci Agios Rokkos
Poslední hodnocení bylo přidáno před 31 dny
Corfu Downtown Hideaway má 8 hodnocení. Někteří hosté nezanechali komentář a některá hodnocení jsou English (UK) nebo Italiano .
Kastrabella 2 Bedroom Condo in Corfu Town
59. z 157 hotelů v destinaci Agios Rokkos
Poslední hodnocení bylo přidáno před 2 dnem
Kastrabella 2 Bedroom Condo in Corfu Town má 21 hodnocení. Někteří hosté nezanechali komentář a některá hodnocení jsou Español nebo English (UK) .
Cozy Platytera apartment
60. z 157 hotelů v destinaci Agios Rokkos
Poslední hodnocení bylo přidáno před 26 dny
„“
Cozy Platytera apartment má 15 hodnocení. Někteří hosté nezanechali komentář a některá hodnocení jsou English (UK) nebo Français .
Začátek dialogového okna
Jak to funguje?
Prvním krokem je rezervace
Prvním krokem je rezervace
Hodnocení je možné napsat pouze po provedení rezervace. Jedině tak si můžeme být jisti, že naše hodnocení pocházejí od opravdových hostů.
Potom následuje pobyt
Potom následuje pobyt
Když se naši zákazníci ubytují, zjistí, jak jsou pokoje tiché, jak příjemný je personál a další věci.
A na konec hodnocení
A na konec hodnocení
Po skončení pobytu se s námi hosté podělí o svou zkušenost. My pak u každého hodnocení prověříme, jestli neobsahuje vulgární nebo diskriminující poznámky, a předtím, než je zveřejníme na naší stránce, ověříme jejich autenticitu.
Pokud jste rezervoval/a s námi a chcete napsat hodnocení, nejprve se prosím přihlaste.
Konec dialogového okna
2333560|1,2311730