„Velice milý personál od recepce po restauraci.Pěkný hotel,trochu mimo centrum,ale o to klidnější.Moře s pláží 300 m daleko,ale nechodily jsme tam.Bylo takové neatraktivní.Jezdily jsme po 9ostrově.Měli jsme zaplacenou přes booking polopenzi a stálo to za to.Snídaně klasicky bufet který se obměňoval a večeře výběr salát (6 druhů),hlavní jidlo(20 jídel) a desert(3 možnosti).Za 8 dní si můžete pokaždé dát něco jiného.Pokoj tak akorát pro dva lidi a výhled většinou na bazén..“
„Byl jsem tam jen pár hodin před odjezdem do přístavu a dostal jsem přízemní pokoj. Pro jednoho cestujícího ok. Personál vstřícný a blízko do taveren i baru. Pár minut jízdy od přístavu.“
„Ubytování je moc krásné. Pokud chcete bydlet v této oblasti a váháte, tak už neváhejte. Je to 20 kroků od restaurace kde skvěle vaří a není drahá a dalších 20 kroků do moře. A hlavně přístup paní majitelky je perfektní. Připravila nám na naše přání speciální výzdobu. Během pobytu jsme byli písemně přes telefon dotazováni, zda je vše pořádku, zda nepotřebuje uklidit a když jsem zmínil, že jsme ve městě, poradila nám, jak se dostat autobusem až na ubytování. Za mě skvělé!“
„Byli jsme velmi spokojeni jak s místem, tak vybavením. V pokoji je vše, co potřebujete k týdenní dovolené. Vládne zde klid, pohoda a pohostinnost. Při našich cestách nevyhledáváme luxus, stačí nám pohodlné postele, teplá sprcha a základně vybavená kuchyňka - to vše zde najdete. Bazén byl v horkých dnech perfektní, naše dcery ho milovaly. Nic zde není problém, majitelka nám pomohla s pronájmem auta a zajistila transfer na letiště. Děkujeme 🙂“
„Moc milé uvítání a další kontakt s majiteli (zapujceni map, průvodce, slunečníku). Poloha ubytování vhodná pro další cesty po okolí autem. Výhled z terasy do dvora (ale aspoň nám nebylo takové teplo díky stínu). Bazén navíc byl taky fajn, ale využili jsme jen 1x.“
Fysalida's Coastal Gem 5 - Steps Away from the Sea má 5 hodnocení. Někteří hosté nezanechali komentář a některá hodnocení jsou English (UK) nebo English (US).
Na našich stránkách máme více než 70 milionů hodnocení od opravdových hostů, kteří se skutečně ubytovali.
Jak to funguje?
Prvním krokem je rezervace
Prvním krokem je rezervace
Hodnocení je možné napsat pouze po provedení rezervace. Jedině tak si můžeme být jisti, že naše hodnocení pocházejí od opravdových hostů.
Potom následuje pobyt
Potom následuje pobyt
Když se naši zákazníci ubytují, zjistí, jak jsou pokoje tiché, jak příjemný je personál a další věci.
A na konec hodnocení
A na konec hodnocení
Po skončení pobytu se s námi hosté podělí o svou zkušenost. My pak u každého hodnocení prověříme, jestli neobsahuje vulgární nebo diskriminující poznámky, a předtím, než je zveřejníme na naší stránce, ověříme jejich autenticitu.
Pokud jste rezervoval/a s námi a chcete napsat hodnocení, nejprve se prosím přihlaste.