Перейти до головної сторінки
  4. Пірґос: відгуки про готелі
Греція Пірґос Дійсні відгуки про готелі від справжніх гостей

Нещодавні відгуки

• Alleys All-Suite Hotel & Spa Оцінка за відгуками: 9,7

“Номер, зручності, персонал, все було чудово.“

• Elessa Hotel Оцінка за відгуками: 9,7

“Дуже гарне розкішне помешкання. Чудовий номер з власним басейном. Чудовий персонал.“

• AFOURA HOUSES by K&K Оцінка за відгуками: 9,2

“Дуже приємно зустріли Кава і все необхідне є на кухні Неймовірний вид з тераси Чисто Для 12 людей - ідеально достатньо простору“

• Cueva Con Vista Studios Оцінка за відгуками: 7,8

“Дякую за приємну зустріч! Все сподобалося, дружелюбний і приємний власник, чисто, також є кафемашина, поруч з готелем невеличка тропа у місто прикрасою якого є старі і гарні будинки, рекомендую піднятися на саму гору де є покинутий старий замок, з якого відкриваються неймовірні види. У самому містечку у вечорі є жива музика, атмосфера склалася приємна і комфортна. Також власник допомогає у будь яких питаннях, можливо зв'язатися через ватцап.“

• Pantelia Pyrgos Оцінка за відгуками: 9,9

“Помешкання надзвичайно просторе. Ліжка зручні. Великій родині достатньо місця. Прекрасна тераса для сніданків, а також солярій для сонячних ванн або спостереження заходу сонця. Пиргос - найкраще містечко на острові, тут тихо, дуже гарно, є прекрасні ресторани місцевої кухні, достатньо бюджетний шопінг, якщо потрібно щось купити в магазині чи сувенірній лавці. І головне, що тут ти можеш уявити себе трохи місцевим. Ми потрапили на свято Св.Димитріуса до церкви, що була від нас через дві стінки і розбудила нас дзвонами о 7 ранку і це була найкрутіший досвід. Взагалі рекомендую вставати раніше, щоб насолодитися місцевими світанками і часом без туристів. У жовтні погода ще тепла. Приїздіть сюди не в сезон. Джорж, а також Віталіна були прекрасними провідниками в життя острова, детально пояснили нам, що неодмінно треба побачити. Але я б радила брати авто, не втрачати час на очікування автобуса.“

• Art Hotel Santorini Оцінка за відгуками: 9

“Прекрасний сніданок, уважний персонал, тихе та зручне розташування“

30 найкращих готелів - Пірґос

на основі 13 056 відгуків про готелі на Booking.com