„Velmi klidná lokalita, ochotní majitelé, snídaně skvělá, servis dokonalý. Cítili jsme se tu jak u dobrých přátel. Škoda jen že jsme si rezervovali tak málo dní. Kdyby nebylo plno zůstali bychom déle. Vřele doporučuji.“
„Klidná lokalita uprostřed cipřišů a olivovníků s krásným bazénem. Dvoupokojový apartmán s výhledem na bazén a zahrady. Cca. 150 m minimarket a dvě/tři taverny. Na městskou pláž tipuji tak kilometr, ale pokud budete mít auto, tak nebude nic problém, ani ty nejkrásnější pláže ostrova. Naše TOP 3 pláže: Porto Timoni, Pipitos (ta vedle Batarie) a St. Georges beach. Užijte si dovoulenou!“
„Zaplatili jsme si snídaně a musím vřele doporučit, jak chuťově, tak bohatostí super. Personál usměvavý a ve všem vstřícný. Úžasné klidné čisté prostředí. Hodnotím 10/10.“
„Ubytování je velmi příjemné,v klidné části, posezení venku, nikdo vás neruší, kuchyně dobře vybavená, ručníky každý druhý den čisté, úklid pravidelný, příjemní majitelé, kteří vás vůbec neruší.“
George's Sweet n' Cozy Maisonette in Ipsos Corfu má 9 hodnocení. Někteří hosté nezanechali komentář a některá hodnocení jsou English (UK) nebo Français.
Ipsos Pool Apartments, Elena & Maria by Konnect má 37 hodnocení. Někteří hosté nezanechali komentář a některá hodnocení jsou Español nebo English (UK).
Na našich stránkách máme více než 70 milionů hodnocení od opravdových hostů, kteří se skutečně ubytovali.
Jak to funguje?
Prvním krokem je rezervace
Prvním krokem je rezervace
Hodnocení je možné napsat pouze po provedení rezervace. Jedině tak si můžeme být jisti, že naše hodnocení pocházejí od opravdových hostů.
Potom následuje pobyt
Potom následuje pobyt
Když se naši zákazníci ubytují, zjistí, jak jsou pokoje tiché, jak příjemný je personál a další věci.
A na konec hodnocení
A na konec hodnocení
Po skončení pobytu se s námi hosté podělí o svou zkušenost. My pak u každého hodnocení prověříme, jestli neobsahuje vulgární nebo diskriminující poznámky, a předtím, než je zveřejníme na naší stránce, ověříme jejich autenticitu.
Pokud jste rezervoval/a s námi a chcete napsat hodnocení, nejprve se prosím přihlaste.