2. Řecko hodnocení hotelů
  3. Iónské ostrovy hodnocení hotelů
  4. Vasilikos hodnocení hotelů
Řecko Vasilikos Autentická hodnocení hotelů od skutečných hostů

• Gerakas Belvedere hotel Průměrné hodnocení: 8,1

„Personál byl vstřícný a ochotný.“

• Villa Levante Průměrné hodnocení: 9,5

„Výhled a klid :)“

• Lenna's Villas Zante Průměrné hodnocení: 9,1

„Krásný čistý dům s potřebným vybavením, krásný bazén a velmi klidna lokalita, krásné plaze v docházkové vzdálenosti, několik hezkých taveren a malý krámek s potravinami. Nase dovolena byla v tomto miste naprosto dokonalá. Velmi doporucujeme pokud chcete klid a krásné plaze, komfortní ubytování.“

• Celia Apartments Průměrné hodnocení: 8,1

„Nádherné místo,klidné, velmi příjemný personál, před příjezdem jsme dostali info o ostrově i hotelu, což bylo super. Zdarma nás upgradovali do lepšího pokoje. Jen více hlasité cikády, ale s tím se v přírodě počítá.“

• Celia Apartments Průměrné hodnocení: 8,1

„Klidné místo, většina pokojů s výhledem na širé moře, menší pláž hned pod hotelem a velký bazén na terase s výhledem na širé moře. Byli jsme poslední týden v červnu a i když byl hotel prý obsazen ze 60-70%, tak u bazénu nebo na pláži jsme byli většinu času sami :) Asi 5 min od hotelu krásní pláž Porto Zoro, za nás jedna z nejlepších na ostrově! Měli jsme auto na celý týden, vřele doporučuju. Bez dopravního prostředku hůře dostupné, nejbližší město Argasi 15 min autem, obchod v nejbližší vesnici 5 min..“

• Valory's House - The Stone House Průměrné hodnocení: 9,3

„domek byl úžasný, vybavený, mnoho koutů k sezení, super bazén, blízko k plážím(měli jsme auto), pohodička..“

• Celia Apartments Průměrné hodnocení: 8,1

„opravdu krásné a tiché místo. Personál byl velmi vstřícný a přítelský. Na požádání vyměnili ručníky bez problému i mimo pravidelný úklid. Možnost objednání čerstvých ryb k večeři. Hezký menší bazén s terasou, na které byla i snídaně s krásným výhledem.“

• Villa Georgia Průměrné hodnocení: 6,2

„Poloha, několik pláží kousek od ubytování. Obchůdky i restaurace hned vedle. Klid od města.“

• „Umístění, výhledy na moře a kopce, nový objekt“