„Krásný čistý dům s potřebným vybavením, krásný bazén a velmi klidna lokalita, krásné plaze v docházkové vzdálenosti, několik hezkých taveren a malý krámek s potravinami. Nase dovolena byla v tomto miste naprosto dokonalá. Velmi doporucujeme pokud chcete klid a krásné plaze, komfortní ubytování.“
„Nádherné místo,klidné, velmi příjemný personál, před příjezdem jsme dostali info o ostrově i hotelu, což bylo super. Zdarma nás upgradovali do lepšího pokoje. Jen více hlasité cikády, ale s tím se v přírodě počítá.“
„Klidné místo, většina pokojů s výhledem na širé moře, menší pláž hned pod hotelem a velký bazén na terase s výhledem na širé moře. Byli jsme poslední týden v červnu a i když byl hotel prý obsazen ze 60-70%, tak u bazénu nebo na pláži jsme byli většinu času sami :)
Asi 5 min od hotelu krásní pláž Porto Zoro, za nás jedna z nejlepších na ostrově!
Měli jsme auto na celý týden, vřele doporučuju. Bez dopravního prostředku hůře dostupné, nejbližší město Argasi 15 min autem, obchod v nejbližší vesnici 5 min..“
„opravdu krásné a tiché místo. Personál byl velmi vstřícný a přítelský. Na požádání vyměnili ručníky bez problému i mimo pravidelný úklid. Možnost objednání čerstvých ryb k večeři. Hezký menší bazén s terasou, na které byla i snídaně s krásným výhledem.“
David's Villas - Private Pool & Scenic Surroundings má 11 hodnocení. Někteří hosté nezanechali komentář a některá hodnocení jsou English (UK) nebo Deutsch.
Beachfront Andriana Villa with mini pool and spa má 7 hodnocení. Někteří hosté nezanechali komentář a některá hodnocení jsou English (UK) nebo Italiano.
Na našich stránkách máme více než 70 milionů hodnocení od opravdových hostů, kteří se skutečně ubytovali.
Jak to funguje?
Prvním krokem je rezervace
Prvním krokem je rezervace
Hodnocení je možné napsat pouze po provedení rezervace. Jedině tak si můžeme být jisti, že naše hodnocení pocházejí od opravdových hostů.
Potom následuje pobyt
Potom následuje pobyt
Když se naši zákazníci ubytují, zjistí, jak jsou pokoje tiché, jak příjemný je personál a další věci.
A na konec hodnocení
A na konec hodnocení
Po skončení pobytu se s námi hosté podělí o svou zkušenost. My pak u každého hodnocení prověříme, jestli neobsahuje vulgární nebo diskriminující poznámky, a předtím, než je zveřejníme na naší stránce, ověříme jejich autenticitu.
Pokud jste rezervoval/a s námi a chcete napsat hodnocení, nejprve se prosím přihlaste.