Mετάβαση στο κυρίως περιεχόμενο
  4. Ζάκυνθος Πόλη κριτικές ξενοδοχείων
Ελλάδα Ζάκυνθος Πόλη Επαληθευμένα σχόλια ξενοδοχείων από πραγματικούς πελάτες

Πρόσφατα σχόλια

• Bright and cozy apartment near the city center Βαθμολογία σχολίων: 8,4

«Κοντά στο κέντρο με πάρκινγκ, σουπερμάρκετ και φούρνο ακριβώς απέναντι»

• Varvarigos Village Βαθμολογία σχολίων: 9,5

«Η τοποθεσία ήταν εξαιρετική. Στο κέντρο του νησιού, κοντά σε όλα.»

• Sea Front Apartment Βαθμολογία σχολίων: 9,7

«Το σπίτι είναι σε ιδανικό σημείο, κοντά στην πόλη με τα πόδια, άνετο και καθαρό. Οι οικοδεσπότες πέρα του δέοντος φιλόξενοι. Μάντυ ευχαριστούμε πολύ για όλα!!!»

• Phoenix Hotel Βαθμολογία σχολίων: 8,5

«Το πρωινό ήταν πολύ ωραίο,τα δωμάτια καθαρά και άνετα με θέα στην πλατεία και στο λιμάνι,τα μπροστινά δωμάτια είχαν ωραία θέα στο λιμάνι και στο φεγγαροφωτο.»

• Margie Town, Studio Αpartment Βαθμολογία σχολίων: 10

«Το κατάλυμα βρίσκεται σε εξαίσια τοποθεσία και ήταν πεντακάθαρο. Η σχεση ποιοτητας τιμής ήταν πολυ καλή και το πλυντήριο-στεγνωτήριο μας έλυσε τα χέρια στις πολυήμερες διακοπές μας. Η κυρία Αλεξάνδρα που μας υποδέχθηκε στο καταλυμα ηταν γλυκύτατη και η Μαρία, με την οποια συνομιλούσαμε κατά τη διάρκεια της παραμονής μας εκει για ο,τι χρειαστήκαμε, ήταν ευγενέστατη και εξυπηρετική υπέρ το δέον! Μη φοβηθείτε τον καναπέ-κρεβάτι! Είναι πιο άνετος από τα περισσότερα κρεβάτια που έχουμε συναντησει σε άλλα καταλύματα! Θα εκπλαγείτε πολυ ευχάριστα!»

• Serotonin Βαθμολογία σχολίων: 9,1

«Ηταν πολυ ομορφο εσωτερικα κι εξωτερικα ειχε πολυ ομορφους χωρους.»

• F'Eris nest Βαθμολογία σχολίων: 9,3

«Άνετο και ευρύχωρο σπίτι, στο πιό κεντρικό σημείο της πόλης. Πάρα πολύ ήσυχο γιατί βλέπει σε δρόμο χωρίς κυκλοφορία αμαξιών. Είχε όλες τις αναγραφόμενες ανέσεις και παροχές. Πολύ φιλική και εξυπηρετικότατη η οικοδέσποινα σε ότι της ζητήσαμε.»

• Parva Domus Βαθμολογία σχολίων: 10

«Καθαρος, προσεγμενος χωρος. Η Παναγιώτα μας βοηθησε σε ο,τι χρειαζομασταν, ηταν πολυ εξυπηρετική! Εφοσον ξαναεπισκευτουμε το νησι, σίγουρα θα το ξαναπροτιμησουμε! Bonus στην ηδη υπεροχη εξυπηρέτηση, τα δωρακια που μας αφησε στο δωματιο! Απλα υπεροχη!»

• 5 Keys Βαθμολογία σχολίων: 6,8

«Μόνο η τοποθεσία.»

• Giannoulis City Apartments Βαθμολογία σχολίων: 9,3

«Ηταν πεντακάθαρο και στο κέντρο του νησιού!! Οι εγκατασεις του κλιματισμού οι καλύτεροι!! Θα το ξανά προτιμήσω σύντομα ήταν όλα υπέροχα!!»