Mετάβαση στο κυρίως περιεχόμενο

9,2

• Σχέση ποιότητας/τιμής

8,2

100% επαληθευμένα σχόλια

Πραγματικοί επισκέπτες. Πραγματικές διαμονές. Πραγματικές γνώμες.

Διαβάστε περισσότερα-ανοίγει ένα παράθυρο διαλόγου
Γράψτε σχόλια

Εμφανίζονται 1 – 9

• Υποβολή σχολίου: 26 Αυγούστου 2024

7,0
    «Πολλα θετικα -λιγα αρνητικα.»
    • Έμεινε 10 βράδια

Χρειάζεται κάποια ανακαίνιση στά δωμάτια. Η καθαριότητα γινόταν κάθε δύο μέρες και οι πετσέτες που μας έφερναν ήταν καθαρές μεν αλλά εμφανώς πολυκαιρισμένες. Ομως το μεγαλύτερο πρόβλημα ηταν το πρωινό.. Πολύ φτωχο (δεν υπήρχε ψωμί για τοστ, αυγό μόνο βραστό, δεν υπήρχε κανένα φρούτο, από χυμούς μόνο απο αυτούς που αραιώνονται με νερό.

Το κατάλυμα είναι σε αρίστη τοποθεσία. Πολύ καλή η εξυπηρέτηση στο μπαρ και πολύ καλή η κουζίνα για γεύμα και δείπνο. Πολύ καλή η πισίνα όπως και η παιδική για τα πιτσιρίκια. Η παραλια μπροστά στο κατάλυμα είναι σχεδόν ιδιωτική αφού η πρόσβαση γίνεται μόνο μέσα απο το ξενοδοχείο. Το προσωπικο ήταν πρόθυμο να μας εξυπηρετήσει σε ότι ζητήσαμε.

Έμεινε: Αύγουστος 2024

• Υποβολή σχολίου: 22 Αυγούστου 2023

1,0
    Πολύ κακό
    • Διαμέρισμα 1 Υπνοδωματίου
    • Υποβλήθηκε μέσω κινητού

πολύ βρόμικο και πολύ ακριβό για την ποιότητα των παροχών του.Τα σεντόνια ήταν χρησημοποιημενα γεμάτα τρίχες και άμμο. Το μπάνιο γεμάτο τρίχες από τούς προηγούμενους επισκέπτες και βρόμικα ο νιπτήρας η ντουζιέρα και η λεκάνη.Ολοι οι χώροι μύριζαν υγρασία. Απαράδεκτη η συμπεριφορά στη ρεσεψιόν διότι ενώ μας καλωσόρισαν οταν πήγαμε, στη συνέχεια αφού αντιμετώπισαμε τα προβλήματα στο δωμάτιο και τους τηλεφώνησα, η απάντηση ήταν επιθετική δηλαδή: θα περιμένετε μισή ώρα γιατί η καθαρίστρια θα έρθει απο το σπιτι της. Όταν είπα οτι επρόκειτο να έρθω στις 4 μμ και ήρθα στις 8μμ επομένως υπήρχε αρκετός χρόνος καθαριότητας και ελέγχου του δωματίου και οτι η μητέρα μου έχει πρόβλημα υγείας και πρέπει να ξαπλώσει μου είπαν: ε και τι θέλετε να σας κάνω εγώ; θα περιμένετε και μου έκλεισε το τηλέφωνο.Μετα ήρθε η καθαρίστρια η οποία άλλαξε το σεντόνι και χωρίς να σκουπίσει το μπάνιο για φύγουν οι βρομιές το πέρασε με τη σφουγγαρίστρα και οι βρωμιές απλώς μετατοπίστηκαν. Εκτός αυτού μίλησε μπροστά στο ανήλικο παιδί μου με απρεπή φρασεολογία (ας μη γράψω τι είπε καλύτερα)για τη συνάδελφο της που δε καθάρισε καλά Σήμερα μου τηλεφώνησε μια κυρία από το ξενοδοχείο αφού διάβασε τη κριτική μου επιδιώκοντας μάλλον να με βρίσει. Μόλις απάντησα μου είπε ότι τηλεφωνεί από το ξενοδοχείο και ότι δεν είναι εκείνη η αγενής αλλά.... Δεν την άφησα να συνεχίσει διότι δεν είχε κανένα δικαίωμα να χρησιμοποιήσει το τηλέφωνο μου για τέτοιους σκοπούς και έκλεισα το τηλέφωνο, εκείνη όμως συνέχισε να τηλεφωνεί ασταμάτητα μέχρι που τη μπλόκαρα γιατί ήταν πολύ ενοχλητική. Έχω γυρίσει όλο το κόσμο αυτό δε το έχω ξαναζήσει. Δεν το προτείνω σε καμία περίπτωση.

Τίποτα,,ήταν σιχαμερό.

• Έμεινε 2 βράδια

Εμφανίζονται 1 – 9

Σας επιστρέφουμε τη διαφορά
Σας επιστρέφουμε τη διαφορά
Χαμηλές Τιμές • Χωρίς κόστος κράτησης • Βρήκατε φθηνότερη τιμή; Σας επιστρέφουμε τη διαφορά!

Οι επισκέπτες σχολίασαν και αυτά τα καταλύματα: