Ana içeriğe atla

Şimdilik Türkiye'de bulunan müşterilerimiz bizimle maalesef sadece yurt dışı tesisler için rezervasyon yapabiliyor. Size hizmetlerimizi tamamıyla sunmamıza engel olan sorunları çözmeye çalışıyoruz. Yaşadığınız sıkıntıdan dolayı özür diler ve Booking.com'la ilişkinizin devamını dileriz.

1. Otel değerlendirmeleri anasayfası

• Fiyat/fayda dengesi

• Ücretsiz WiFi

9,2

%100 doğrulanmış yorumlar

Gerçek konuklar. Gerçek ziyaretler. Gerçek görüşler.

Daha fazla bilgi- bir iletişim penceresi açar
Değerlendirme yaz

Gösterilen: 1 – 25

• Değerlendirme tarihi: 16 Ocak 2026

• Mobil cihazdan gönderildi

Özellikle mutfak bölümünde çalışan ablalar cok guleryuzluydu.Evine misafirlige gitmis gibi ilgilendiler.ne soru sorsak yardimci oldular.Odalar tertemizdi.kahvalti çeşidi azdi ama yeterliydi benim icin.konum olarak da merkeze yurume mesafesindeydi.Otelden çıkısta valizlerimizi koymamiza musaade ettiler.Genel olarak memnun kaldik.

Konaklama tarihi: Ocak 2026

• Değerlendirme tarihi: 13 Ocak 2026

Güzel bir deneyim
    • Mobil cihazdan gönderildi

Otelin çevresi biraz tekinsiz gibiydi. Dikkatli olmakta fayda var.

Otelin konumu gezilecek bölgelere çok yakın. Otel temiz ve iyi dizayn edilmiş. Çalışanlar bize çok yardımcı oldular, erken çıkış yapacağımızı söylediğimizde bize paket kahvaltı hazırladılar. Güzel bir hafta sonu geçirdik.

Konaklama tarihi: Ocak 2026

• Değerlendirme tarihi: 30 Aralık 2025

Harika
    • 3 gece konaklandı

Konumu gayet iyi, ulaşımı çok kolay. Personeller güler yüzlü ve yardımsever. Odalar temiz ve konforlu. Kahvaltısı da çok lezzetli ve doyurucuydu.

• Değerlendirme tarihi: 29 Aralık 2025

• Mobil cihazdan gönderildi

Personelin güleryüzlülüğü odaların temizliği yattığımız yastıklar çarşaflar gözünüzün görenileceği her yer pırıl pırıldı. Kahvaltısı çok doyurucuydu. Bir daha Atinaya gitsem yine aynı yeri tercih ederdim ve herkese hiç düşünmeden tercih etmelerini tavsiye ederim.

• Değerlendirme tarihi: 11 Aralık 2025

• Grup
    • Mobil cihazdan gönderildi

Konum her yere yakındı. Çok rahat ulaşım sağladık. Çalışanları güler yüzlü ilgiliydi.

• Değerlendirme tarihi: 11 Aralık 2025

Çok çok iyi
    • Grup
    • Mobil cihazdan gönderildi

Tesis güleryüzlü temiz ,kahvaltısı çok iyi idi ,konum da heryere yakın olması mükemmel oldu

• Değerlendirme tarihi: 5 Aralık 2025

• 3 gece konaklandı

Otel yenilenme sürecindeydi. Alt katlardaki çalışmalardan dolayı gün içinde ses çoktu

Yenilenmiş odalardan birinde kaldık, gayet güzeldi. Modern bir oda tasarımı yapılmış. Üst kattaki teras ve kahvaltı salonunun manzarası çok güzeldi. Kahvaltısı da oldukça çeşitliydi.

• Değerlendirme tarihi: 14 Kasım 2025

• Üç Kişilik Oda
    • Mobil cihazdan gönderildi

Otel iyi bir çevrede değil. Kaldığımız süre boyunca tadilat devam ediyordu. Alt katlarda odalar yenilendiği için 8.30 da ses başlıyordu

Kahvaltı yeterliydi. Merkeze ulaşmak kolay ve yakın ancak çevre kötü

• Değerlendirme tarihi: 14 Kasım 2025

• Mobil cihazdan gönderildi

Bu değerlendirme kurallarımıza uygun olmadığından gizlenmiştir.

• Değerlendirme tarihi: 7 Kasım 2025

• İş seyahati
    • 3 gece konaklandı

Teras saat 11-12 gibi kapanıyor. Bazı günler sabah kahvaltı saatinde de teras kapalıydı.

Konumunun merkezi olması harikaydı, şehirde gezmek istediğimiz her yere yürüyerek gidebildik. Ve kahvaltıda glütensiz ekmek olması, glütensiz beslenmek zorunda olanlar için harika düşünülmüş bir ayrıntıydı. :)

• Değerlendirme tarihi: 4 Kasım 2025

Harikaydı
    • Mobil cihazdan gönderildi

Duşun perdeli olması yıkanırken sorun oluşturuyordu

Temizdi konforluydu konumu da ulaşılabilirdi terasta ki manzaraya bayıldık

• Değerlendirme tarihi: 24 Eylül 2025

Çok güzeldi

Konaklama tarihi: Eylül 2025

• Değerlendirme tarihi: 23 Ağustos 2025

• Arkadaş grubu
    • Mobil cihazdan gönderildi

Eski odada kaldık orda da arada tuvalet gider kokusu geliyordu. Fön makinesi işlevsel değildi.

Konum olarak merkeze monastraki meydanına 6-7 dakika yürüme mesafesinde kahvaltısı çok güzeldi. Odalar temizleniyordu. buzdolabı güzel soğutuyordu.

Konaklama tarihi: Ağustos 2025

• Değerlendirme tarihi: 17 Ağustos 2025

Yurtdışı tatillerimde konakladığım en iyi oteldi
    • Mobil cihazdan gönderildi

Konumunu, lobide çalışanlarını, odalarını, kahvaltısını ve terasını. Tesise dair her şeyi beğendik. Konumu Monastiraki meydanı ve Atina merkezindeki her yere yürüme mesafesinde. Lobide günün farklı saatlerinde gördüğümüz çalışanların hepsi cana yakın, yardımsever ve güleryüzlüydü. Komşu ülkemizde evimizde gibi hissettik. Odamızı çok beğendik. Yeterince büyük, sokağa bakan, aydınlık, klimalı, bavulu ve kıyafetleri koyacak alanı olan, buzdolabı olan ve genişçe bir banyosu olan bir odaydı. Odadaki yatak da iki kişi için yeterince büyük ve rahattı. Rengini çok beğendik. Bunun dışında odada ve banyoda kullanılan beton tipini de doğal bulduk ve beğendik. Banyonun alanı yeterince geniş, duş alanı rahat rahat hareket edecek kadar büyüktü. Duş başlıklarını dahi beğendik. Havlular her gün yenisiyle değiştirildi. Konaklamaya kahvaltı dahildi. İtiraf etmeliyiz ki kendimizi Türkiye’de kahvaltı yapıyor gibi hissettik. Açık büfeydi ve çok çeşitliydi. Meyveler, peynirler, salatalık,domates,yumurta,börekler ve diğer kahvaltılıklar mevcuttu… sıcak ekmek de vardı. Çay ve kahveye kadar istenen her şey vardı. Kahvaltı için ayrılan otelin üst katı Akropolis manzaralıydı ve şehri yukarıdan görebilecek yükseklikte ferah bir yerdi. Otelden havaalanına gitmek için taksi ayarlamalarını rica ettiğimizde hemen yardımcı oldular. Sonrasında iptal edip toplu taşıma ile gidebileceğimiz alternatif seçeneği bir harita ile göstererek yardımcı oldular. Otelden ayrılacağımız gün sabah uçuşumuz erken olduğu için kahvaltıya kalamayacak olduğumuz için bize sandiviç, muz ve meyve suyundan oluşan birer paket verdiler bu da çok ince bir davranıştı. Tekrar Atina’ya seyahat edersek başka bir yer aramadan direkt burada konaklama ayarlayamaya çalışacağız. Herkese de tavsiye ederiz. Teşekkürler Hotel Evripides!

Konaklama tarihi: Ağustos 2025

• Değerlendirme tarihi: 17 Temmuz 2025

8,0
    Mükemmel konum,temiz ve keyifli odalar.
    • Mobil cihazdan gönderildi

Bavul tartmak istediğinizde ücretli.Bir otelin bunu ücretsiz sağlaması gerekir.

Konum çok merkezi,otelin içi yenilenmiş.Kahvaltı çok iyi. Yataklar rahat,oda keyifli.

Konaklama tarihi: Temmuz 2025

• Değerlendirme tarihi: 3 Haziran 2025

Tek kelime ile muhteşem
    • Yalnız gezgin
    • Mobil cihazdan gönderildi

Otelin kahvaltısı gayet iyi konumu bana göre gayet iyi yerde merkeze yakın. Resepsiyondaki hanımefendi kendi dilimde Türkçe bildiği kelimelerle bana selam verdi teşekkür etti. Kısacası herşey çok iyiydi

Konaklama tarihi: Mayıs 2025

• Değerlendirme tarihi: 6 Mayıs 2025

Konum

Konaklama tarihi: Mayıs 2025

• Değerlendirme tarihi: 28 Mart 2025

• Arkadaş grubu
    • Mobil cihazdan gönderildi

Tum personel cok ilgiliydi Resepsiyon gorevlisi Sara Hanima ayrica tesekkurlerimi ve memnuniyetimi iletmek isterim ❤️

Konaklama tarihi: Mart 2025

• Değerlendirme tarihi: 7 Şubat 2025

8,0
    Dostça davranmaları bizi çok memnun etti.
    • Mobil cihazdan gönderildi

Gezilecek yerlere yakın olması,kahvaltısı ve kahvaltı yerinin ve cafenin manzarası çalışanların dostça yaklaşımı .Tekrar burada konaklayacağız

Konaklama tarihi: Şubat 2025

• Değerlendirme tarihi: 28 Ocak 2025

Beğendim
    • Üç Kişilik Oda

Park sorunu var.

Tesisin konumu birçok bölgeye yürüyerek gidebileceğiniz bir yerde. Restoranlar, Atina Akropolü, alışveriş bölgeleri yürüyüş mesafesinde. Kahvaltı muhteşem. Teras manzarası çok güzel. Balkon çok güzel.

Konaklama tarihi: Ocak 2025

• Değerlendirme tarihi: 3 Ocak 2025

9,0
    Beklediğimizi aldığımız fiyat/performans tesisi. Monistraki metro istasyonuna 5-6 dk yürüme mesafesinde.
    • Mobil cihazdan gönderildi

Tesis biraz eski. Ya da bizim kaldığımız 2.kat odaları henüz yenilenmemiş. Isıtma klima ile. Sağlıksız bir ısıtma sistemi. Temizlikte sorun yok.

Konum ve çalışanlar harika, kahvaltı terası müthiş. Kahvaltı kusursuz. Sabah erken uçuşumuz için kahvaltı saatinden önce, sandviç ve içecek paketi hazırlamaları büyük incelik.Teşekkürler

Konaklama tarihi: Ocak 2025

• Değerlendirme tarihi: 2 Aralık 2024

Rahat, temiz, güvenilir
    • Mobil cihazdan gönderildi

Genel olarak her şey çok iyiydi. Ancak kahvaltıda kahve makinası granül kahve yerine daha iyi bir kahve verse daha iyi olabilirdi

Kahvaltı yeterli çeşitlilikteydi. Yatak ve yastıklar çok rahattı. Oda güzel dekore edilmişti. Check out sonrası eşyalarımızı ücretsiz olarak bagaj odasına bıraktık. Yalnızca kilitli dolaplar ücretliydi (2€) Konaklamamız çok konforluydu.

Konaklama tarihi: Aralık 2024

• Değerlendirme tarihi: 25 Kasım 2024

8,0
    Fiyat/performans açısından iyiydi diyebiliriz.
    • Mobil cihazdan gönderildi

Otele üst sokaklardan gittiğinizde ıssız ve çok da hos olmayan sokaklardan geçmeniz gerekiyor. Tavsiye olarak monastiraki meydanından otele geçerseniz daha hareketli kalabalık tatlı kafelerin olduğu sokakları kullanmış oluyorsunuz. Oda biraz küçük ve eskiydi, ancak temizdi.

Konumu merkezi, monastiraki meydanına 6-7 dk lık bir yürüme mesafesinde. Kahvaltısı ve merkezi konumu iyi. Kahvaltıda glutensiz ekmek seçeneğinin olması beni cok mutlu etti, teşekkürler.

Konaklama tarihi: Kasım 2024

• Değerlendirme tarihi: 23 Kasım 2024

• Mobil cihazdan gönderildi

Merkeze yakınlığı, Airport'tan ulaşımın M3 metro hattı ile kolay olması , Temizliği

Konaklama tarihi: Kasım 2024

Gösterilen: 1 – 25

Fiyat Eşitlemesi Yapıyoruz
Fiyat Eşitlemesi Yapıyoruz
Düşük fiyatlar • Rezervasyon ücreti yok • Daha ucuzunu mu buldunuz? Farkı biz ödeyeceğiz!

Konuklar bu otelleri de değerlendirdi: