Şimdilik Türkiye'de bulunan müşterilerimiz bizimle maalesef sadece yurt dışı tesisler için rezervasyon yapabiliyor. Size hizmetlerimizi tamamıyla sunmamıza engel olan sorunları çözmeye çalışıyoruz. Yaşadığınız sıkıntıdan dolayı özür diler ve Booking.com'la ilişkinizin devamını dileriz.
Sofokleous 35, Rodos Şehri, 85100, Yunanistan
Fiyat/fayda dengesi
9,2
Ücretsiz WiFi
8,9
Gerçek konuklar. Gerçek ziyaretler. Gerçek görüşler.
Daha fazla bilgi- bir iletişim penceresi açarHer değerlendirme puanı 1 ile 10 arasındadır. Gördüğünüz genel puanı elde etmek için, aldığımız tüm değerlendirme puanlarını toplar ve çıkan toplamı, aldığımız değerlendirme puanı sayısına böleriz. Ağırlıklı değerlendirme sistemi kullanıyoruz. Buna göre değerlendirme ne kadar yakın tarihli olursa toplam değerlendirme puanı hesaplamasını da o kadar fazla etkileyecektir. Ayrıca konuklar konum, temizlik, personel, rahatlık, olanaklar, fiyat/fayda dengesi ve ücretsiz Wi-Fi gibi önemli unsurlar için de ayrı “alt puanlar” verebilir. Konukların alt puanlarını ve genel puanlarını birbirinden bağımsız olarak gönderdiklerini, bu nedenle aralarında doğrudan bir bağlantı olmadığını unutmayın.
Platformumuzdan rezervasyonunu yaptığınız Konaklama Tesisini, orada konaklamanız durumunda veya tesise gitmeniz ancak orada konaklamamanız halinde değerlendirebilirsiniz. Gönderdiğiniz bir değerlendirmeyi düzenlemek için lütfen Müşteri Hizmetleri ekibimizle iletişime geçin.
Platformumuza gönderilen sahte değerlendirmeleri tespit etme konusunda uzman olan çalışanlarımız ve otomatik sistemlerimiz mevcut. Bunları fark edersek sileriz ve gerekli durumlarda sorumlu kişiye karşı eyleme geçeriz.
Şüpheli bir şey fark eden herkes bu durumu istediği zaman Müşteri Hizmetleri ekibine bildirebilir. Böylece sahtecilik ekibimiz bunu inceleyebilir.
İdeal olarak, aldığımız olumlu veya olumsuz her değerlendirmeyi yayınlarız ancak (başka şeylerin yanı sıra) aşağıdakileri içeren ya da bunlara atıfta bulunan herhangi bir değerlendirmeyi sergilemeyiz:
Değerlendirmelerin güncelliğinden emin olmak için yalnızca Konaklama Tesisinden check-out yaptıktan sonraki 3 ay içinde gönderilen değerlendirmeleri kabul ederiz ve değerlendirmelerin üzerinden 36 ay geçtikten sonra ya da Konaklama Tesisinin sahibinin değişmesi halinde bu değerlendirmeleri artık göstermeyiz.
Konaklama tesisleri, değerlendirmelere cevap yazabilir.
Birden fazla değerlendirme gördüğünüzde, en son gönderilen değerlendirmeler diğer birkaç faktöre (değerlendirmenin dili ya da değerlendirmenin puanın yanı sıra yorum içerip içermemesi vb.) bağlı olarak en üstte yer alır. İsterseniz bunları sınıflandırabilir ve/veya filtreleyebilirsiniz (yılın belirli bir zamanına, değerlendirme puanına vb. unsurlara göre).
Bazen diğer bilindik seyahat web sitelerinden değerlendirme puanlarını gösteririz. Bunu yaptığımızda açıkça belirtiriz.
Bu ilke ve standartlar, istikrarlı düşüncelerin ifade edilmesini kısıtlamadan Booking.com'da bulunan içeriğin konuyla alakalı ve aile dostu olmasını sağlamayı amaçlar. Ayrıca yorum fikrine bağlı olmaksızın uygulanabilirdir.
Yapılan katkıların seyahatle ilgili olması gerekir. En faydalı katkılar, başkalarının daha iyi bir seçim yapmasına yardımcı olan ayrıntılı katkılardır. Lütfen kişisel, siyasi, ahlaki veya dini anlatımları yansıtmayınız. Reklamsal içerikler kaldırılacaktır. Booking.com’un hizmetleriyle ilgili sorunlar Müşteri Hizmetleri veya Konaklama Hizmetleri ekiplerine yönlendirilmelidir.
Yapılan katkıların genel okuyucu kitlesine uygun olması gerekir. Lütfen herhangi bir dilde küfürlü konuşmaktan veya yaratıcı bir yazımla küfürlü konuşmaya yakın girişimlerde bulunmaktan kaçınınız. 'Nefret söylemi', ayrımcı görüşler, tehditler, cinsel içerikli ifadeler, şiddet ve yasa dışı faaliyetlerin reklamının yapılmasını kapsayan yorumlara ve medyalara izin verilmemektedir.
Tüm içeriğin gerçek ve konuğa özgü olması gerekir. Orijinal ve tarafsız olan yorumlar en değerli olan yorumlardır. Yaptığınız katkı size ait olmalıdır. Booking.com tesis ortakları konukların adına değerlendirme göndermemeli veya değerlendirme yazmaya teşvik edecek şeyler sunmamalıdır. Olumsuz bir değerlendirme göndererek bir rakibin puanını düşürme girişimlerine müsamaha gösterilmeyecektir.
Başkalarının gizliliğine saygı duyun. Booking.com e-posta adreslerini, telefon numaralarını, web sitesi adreslerini, sosyal medya hesaplarını ve benzer bilgileri gizli tutmak için çaba gösterecektir.
Yapılan katkılarda ifade edilen düşünceler Booking.com müşterilerine ve tesislerine ait olup, Booking.com'a ait değildir. Booking.com herhangi bir değerlendirme veya yanıt için sorumluluk veya yükümlülük kabul etmez. Booking.com (kanıtlamaya gerek olmaksızın) bir dağıtımcıdır ve bu değerlendirme ve yanıtların yayımcısı değildir.
Değerlendirmeler varsayılan olarak değerlendirme tarihine ve bunlarla kısıtlı kalmamak üzere diliniz, metin içeren değerlendirmeler ve anonim olmayan değerlendirmeler dahil en alakalı değerlendirmelerin görüntülenmesine yönelik ek kriterlere göre sıralanır. İlave sıralama seçenekleri de mevcut olabilir (gezgin türüne ve puana göre vb.).
Bu hizmet Google tarafından sağlanan çevirileri içerebilir. Google, doğruluk ve güvenilirlikle ilgili tüm taahhütler ile pazarlanabilirlik, belirli bir amaca uygunluk ve ihlal durumunun olmamasına ilişkin tüm gizli taahhütler de dahil olmak üzere çevirilerle ilgili açık veya gizli tüm taahhütleri reddeder.
Diyalog içeriği bitişi
Gösterilen: 1 – 25
Değerlendirme tarihi: 9 Eylül 2025
Umut
TürkiyeOld Town’nın tam göbeğinde, gürültüden uzak, heryere ulaşımı çok kolay ve harika odaları olan huzur veren bir otel. Tüm çalışanlar güler yüzlü. Özellikle resepsiyondaki arkadaş harikaydı. Bize her konuda çok yardımcı oldu, ona ayrıca teşekkür etmek isterim. Bize otele ulaşım konusunda araç kiralamada ve birçok konuda da yardımcı oldu. Biz üst kattaki odalardan birinde kaldık. Aileler için çok iyi geniş ama yaşlılar için uygun olmayabilir. Tüm çalışanlara tekrar teşekkür ederim, tekrar görüşmek üzere.
Konaklama tarihi: Eylül 2025
Değerlendirme tarihi: 28 Ağustos 2025
İsmet
TürkiyeOTOPARK OLMAMASI
KONUMU,PERSONELİ,BİNANIN YAPISI. DENİZE YAKINLIK
Değerlendirme tarihi: 17 Ağustos 2025
Mehmet
TürkiyeOtelin konumu, personellerin çalışkanlığı, iş disiplini ve nezaketi.
Konaklama tarihi: Ağustos 2025
Değerlendirme tarihi: 12 Ağustos 2025
Aslıhan
TürkiyeKonum çok iyiydi. Çalisanlar kibardi. Şampanya ikramları vardı.
Değerlendirme tarihi: 31 Temmuz 2025
Bahadır
TürkiyeKonumu harika, inanılmaz Çalışanlar mükemmel insanlar, çok yardımcı oldular Ailecek konakladık Deluxe suit yeterince geniş ve otantik havası ile etkileyiciydi, tertemizdi Kahvaltı çok çok yeterli idi Genel olarak Rodosta yemekler kötü ama Yorgo Şef ,eline sağlık, hergün omletimizi ve kahvemizi en iyi şekilde hazırladı Tekrar gitmek için sabırsızlanıyorum

Değerlendirme tarihi: 26 Temmuz 2025
Ahmet
Türkiyehersey gayet güzeldi. olumsuz bir durum ile karşılaşmadım.
otelin mimarisi, temizliği, donanımı, kahvaltısı, konumu çalışanları kısacası gercekten old Town bölgesindekalabileceginiz cok iyi otellerden biri hatta en iyisi diyebilirim. George ve Joanna cok misafirperver ve yardimseverdi.
Değerlendirme tarihi: 22 Temmuz 2025
Ömer
TürkiyeBeğenilmeyecek bir şey yok. Çalışanlarından hizmetine kadar her şey çok iyiydi
En büyük odasında kaldım inanılmaz rahat ve güzeldi kalabalık olduğumuz için çok rahat ettik çocukların da çok rahat etti özellikle yukardaki terasına bayıldım
Değerlendirme tarihi: 22 Temmuz 2025
Yildirim
TürkiyeOtel mükemmeldi, konum, kahvalti, temizlik, kibarlık, nezaket, bu kadar iyi olabilirdi, hersey icin teşekkürler. ( Thanks)
Değerlendirme tarihi: 19 Temmuz 2025
Kerem
TürkiyeApollon temple odasının ön camının perdelerini akşam açamıyorsunuz, çünkü önünüzde bir restorantın masaları var :)
Konum, temizlik, eşsiz tasarıma sahip bir suit, yardımsever personel, iyi bir kahvaltı,
Değerlendirme tarihi: 17 Temmuz 2025
Aysima
TürkiyeGenel anlamıyla hem gezilecek yerlere yakın olması hem de plaja yürünebilir bir mesafede olması açısından çok beğendim. Aynı zamanda otel çalışanları çok güler yüzlü ve yardım severlerdi. Her sorumuzu güler yüzle cevapladılar ve yardımcı oldular.
Değerlendirme tarihi: 22 Haziran 2025
Oguzcank
TürkiyeOtelin konumu mükemmel, Apollon suit konforluydu ve atmosferi müthişti. Yana son derece yardımseverdi ve bilgiliydi, George harikalar yaratıyordu her sabah, kahvaltıda çeşit gayet yeterli ve kullanılan malzemeler üst kaliteydi. Çocuklarımızla konforlu bir tatildi.
Konaklama tarihi: Haziran 2025
Değerlendirme tarihi: 27 Ekim 2024
Evrim
TürkiyeMemnun olmadığımız bir şey olmadı.
Tesisin konumu , olanakları çok güzeldi. Oda rahat ve güzel bir tasarıma sahipti. Kahvaltısı oldukça yeterliydi.
Konaklama tarihi: Ekim 2024
Değerlendirme tarihi: 29 Eylül 2024
Işık
TürkiyeOtelin çalışanları inanılmaz güler yüzlü ve kibardı. Özellikle kahvaltı şahaneydi. Odalarda herşey düşünülmüş. Yorgun geldiğiniz yolculuktan sizin için odada herşey hazırlanmış. Kesinlikle tatil ve iş seyahatleriniz için tercih edebilirsiniz. Otelin konumu da çarşıya ve her yere çok yakın.

Değerlendirme tarihi: 19 Eylül 2024
Eylem
TürkiyeNothing to dislike
Personel müthiş, son günümüzde çok ağır yağmur vardı ve Marios o günü kurtardı. Elinde şemsiyelerle geldi ve bizi gemiye yetiştirdi 👏
Değerlendirme tarihi: 8 Eylül 2024
Taşkın
TürkiyeÇalışanları güler yüzlü ve oldukça yardımsever, başta Dilber hanım ile kahvaltıları hazırlayan güleryüzlü hanfendi olmak üzere herkese çok teşekkürler
Değerlendirme tarihi: 4 Eylül 2024
Serdar
TürkiyeGüne çok güzei bir kahvaltıyla, güieeyüzlü, enerjik, pozitif çalışanlarla başlamak. Oda muhteşemdi. Otelin konumu harika. Her yere çok yakın ve gürültüden kalabalıktan uzak. Tüm çalışanlar bize otele girdiğimiz ilk andan çıkana kadar süper bir deneyim yaşattılar. Fotoğraf turkunları için özellikle tavsiye ederim.

Değerlendirme tarihi: 10 Ağustos 2024
Mehmet
TürkiyeHicbirseyi
Harika bir konumda harika bir butik otelde harika bir kahvaltı sunucusu tarafından sunulan müthiş bir kahvalti...
Konaklama tarihi: Ağustos 2024
Değerlendirme tarihi: 4 Ağustos 2024
Ertugrul
TürkiyeKonumu Fiyat fayda dengesi Kahvaltısı
Değerlendirme tarihi: 17 Temmuz 2024
Yiğit
TürkiyeTertemiz, çalışanlar çok ilgili, yeri müthiş. Sabah kahvaltısı çok güzel. Aile ile tatil için harika.
Değerlendirme tarihi: 16 Temmuz 2024
Mustafa
TürkiyeBalkon yok ıslak havlu ve mayolar kurumuyor
Personel,kahvaltı,konum
Değerlendirme tarihi: 17 Haziran 2024
Kutay
TürkiyeSevmediğimiz bir durum olmadı.
Konumu çok merkezi. Odamız ferah ve genişti. Odanın dekorasyonu da çok güzeldi. Odada ihtiyaç olabilecek her şey vardı. Kahvaltısı mükemmel idi.
Konaklama tarihi: Haziran 2024
Değerlendirme tarihi: 1 Temmuz 2023
Gulcin
TürkiyeKonumu ve odalar harikaydi. Jakuzili bir odada kaldik ve tum gun dolastiktan sonra bahcede jakuzimizde dinlendik. Calisanlar cok guler yuzlu ve yardimseverdi. Mutlaka tekrar gidecegiz
Konaklama tarihi: Temmuz 2023
Değerlendirme tarihi: 8 Kasım 2023
Ozelmacikli
TürkiyeKahvaltı ve konum 10.
Konaklama tarihi: Eylül 2023
Değerlendirme tarihi: 22 Ağustos 2025
Mahir
TürkiyeBu değerlendirme için yorum yapılmamıştır.
Konaklama tarihi: Ağustos 2025
Port Elizabeth, Güney Afrika
Plzeň, Çek Cum.
Turgutreis, Türkiye
Astris, Yunanistan
Booking.com, online seyahat ve ilgili hizmetlerde dünya lideri olan Booking Holdings Inc.'in bir parçasıdır.
70 milyondan fazla tesis değerlendirmemiz var ve hepsi gerçek, doğrulanmış konuklardan geliyor.
Değerlendirme yapmanın tek yolu önce bir rezervasyon yapmak. Böylece değerlendirmelerimizin tesiste konaklamış gerçek konuklardan geldiğini anlıyoruz.
Konuklarımız tesise gidiyor ve odaların ne kadar sessiz olduğuna, yemeğin ne kadar lezzetli olduğuna, çalışanların ne kadar iyi olduklarına ve daha pek çok şeye bakıyor.
Seyahatlerinden sonra konuklar konaklamalarıyla ilgili görüş bildiriyor. Yersiz ifadeleri ayırmak ve gerçekliklerinden emin olmak için tüm değerlendirmeleri okuduktan sonra bu değerlendirmeleri sitemize ekliyoruz.
Rezervasyonunuzu bizimle yaptıysanız ve bir değerlendirme yazmak istiyorsanız, lütfen önce oturum açınız.
Diyalog içeriği bitişi